”Ο ιός της παγκοσμιοποίησης και το γενετικό του πείραμα”. Eπί του παγκόσμιου πληθυσμού η θνησιμότητα ιού είναι 0,047% κι επί θετικών 2,14%.

Είμαστε 7 δις 837 εκατομμύρια κάτοικοι στον κόσμο. Από τα οποία έχουν διαγνωστεί θετικοί στο Sars-cov-2 μέσω ενός μη ειδικού κι αμφίβολου τεστ PCR, 173,4 εκατομμύρια άτομα.

Κατ΄εκτίμηση του ΠΟΥ κι όχι με βάση τα επίσημα στοιχεία 3,7 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει μέχρι στιγμής με θετική διάγνωση ( σύμφωνα με επίσημα στοιχεία ΠΟΥ 1,8 εκατομμύρια θάνατοι το 2020 αποδίδονται στον covid19). Η θνησιμότητα του ιού σε σχέση με τον συνολικό αριθμό μολυσμένων είναι 2,14%. Το ποσοστό θνησιμότητας, το οποίο λαμβάνεται βάσει του συνολικού παγκόσμιου πληθυσμού, είναι 0,047% .

Εάν αλλάξουμε την οπτική γωνία των αριθμών το 99,95% των ανθρώπων επιβιώνουν από αυτόν τον «ιό δολοφόνο».Ο ΠΟΥ άλλαξε την έννοια της πανδημίας και της ασυλίας αγέλης. Τα εμβόλια ξεκίνησαν χωρίς να ολοκληρωθούν οι φάσεις και εγκρίθηκαν χωρίς καμία μελέτη επιπολασμού στον πληθυσμό. Το ποσοστό επιβίωσης και τα φυσικά αντισώματα δεν ελήφθησαν υπόψη από τις τοπικές υγειονομικές αρχές ή από τους πολιτικούς εκπροσώπους μας.

Δημιουργούνται υπηρέτες και δειλοί πολίτες. Η γνωστή συζήτηση για αριστερά και δεξιά ως προπέτασμα καπνού, καθώς μας παραδίδουν σαν πιθήκους και αρουραίους σε αυτό το γενετικό και ψυχολογικό πείραμα. Η Ουρουγουάη δεν ξυπνά γιατί οι «αναφορές»(;) σε όλες τις περιοχές συνεχίζουν να κερδίζουν χρήματα πουλώντας υπνωτικά χάπια.
”Ο ιός της παγκοσμιοποίησης και το γενετικό του πείραμα και η ψεύτικη πανδημία” είναι ο τίτλος άρθρου του Bajo La Lupa στις 7 Ιουνίου 2021 απ΄όπου τα παρατιθέμενα στοιχεία.
Ενώ οι πληροφορίες αρχίζουν να τίθενται στο τραπέζι και επισημαίνονται όσοι εμπλέκονται σε αυτήν την «πανδημία», στην Ουρουγουάη ενισχύεται η εκστρατεία εμβολιασμού για ανηλίκους. Παρά τα αντίθετα και εξειδικευμένα επιστημονικά και ιατρικά επιχειρήματα σχετικά με αυτό.

Η χώρα μας φαίνεται να αγνοεί τις φωνές της επιστήμης, οι οποίες στο όνομά της έχουν παρουσιάσει βάσιμη αντίσταση.

Ξεκινώντας με την υποχρεωτική ή εθελοντική καραντίνα και τα καταστροφικά ψυχολογικά αποτελέσματά της και κατά συνέπεια και αυτά στην υγεία.Όπως περιγράφονται λεπτομερώς στο άρθρο του περιοδικού The Lancet.

Ολόκληρη η καταστροφική κοινωνικοοικονομική κατάσταση στον κόσμο χτίστηκε, ναι, λέω ότι κατασκευάστηκε αφού ανακαλύφθηκε η δημιουργία αυτού του ιού, ο τόπος, οι εμπλεκόμενοι και το τέλος του, καθώς το covid 19 είναι ο εχθρός που κατασκευάστηκε για να δικαιολογήσει την ίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και την περίπλοκη εξάρτηση των εθνών που συνδέονται με διεθνείς οργανισμούς, αυξάνοντας τον πλούτο όσων τους υπηρετούν και χρησιμοποιώντας τους πολίτες ως πειραματικούς αρουραίους.

Επαναλαμβάνω, όλη αυτή η πιθανή φάρσα υποστηρίχθηκε στο μη ειδικό τεστ PCR με αμφίβολα αποτελέσματα. Όλο το τρόμο των ενέσπειραν τα ΜΜΕ με τους ανθρώπους τους σε διατεταγμένη υπηρεσία καθοδηγούμενοι με ντιρεκτίβες του ΠΟΥ που χρηματοδοτείται μέσω των εργαστηρίων (φαρμακοβιομηχανιών) και «φιλάνθρωπους» ολιγάρχες όπως ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος έχει κατοχυρώσει την πατέντα για 7 εμβόλια.

Στο Bajo la Lupa έχουμε συνεργαστεί στην αποκάλυψη της CRP, την ψευδή διάγνωση, τους ασυμπτωματικούς ασθενείς, τη μεγάλη πλάνη, τους αριθμούς και τη θνησιμότητα της νόσου. Όλος ο πανικός υποστηρίζεται από ”μοντέλα”, αλλά παρουσιάζετται μόνο μέρος τους, ενώ τα πιο σημαντικά αποφεύγονται και δεν λαμβάνονται υπόψη.
Δωροδοκίες και εκβιασμός σε ενήλικες, νέους, ηλικιωμένους και τώρα σε παιδιά πολίτες αυτής της υποτελούς δημοκρατίας.

‘Ο ιός της παγκοσμιοποίησης και το γενετικό του πείραμα και η ψεύτικη πανδημία’‘ είναι ο τίτλος άρθρου του Bajo La Lupa στις 7 Ιουνίου 2021. κι ένα ακόμη άρθρο της 9/6/21

dimpenews.com