Ούτε η μεταναζιστική Γερμανία δεν έχει υποχρεωτικό κανένα εμβόλιο και για κανένα!

4996 / 5000

Ούτε η μεταναζιστική Γερμανία δεν έχει υποχρεωτικό κανένα εμβόλιο και για κανένα! Βέλγιο (Βρυξέλλες), Αγγλία, Γερμανία δεν έχουν καταστήσει υποχρεωτικό εμβολιασμό covid19 για καμιά επαγγελματική ομάδα όπως κι η συντριπτική πλειοψηφία χωρών της Ευρώπης..Ενώ η Γαλλία προβλέπει υποχρεωτικό το εμβόλιο μόνο για όσους στρατιωτικούς υπηρετούν σε αποστολές στο εξωτερικό που ουσιαστικά το επιλέγεις..

Προς το παρόν, καμία χώρα δεν έχει καταστήσει το εμβόλιο Covid-19 υποχρεωτικό για όλους.

Στην Ιταλία, ωστόσο, οι υγειονομικοί και οι φαρμακοποιοί έχουν, από το Σάββατο 10 Απριλίου, την υποχρέωση να εμβολιαστούν όταν έρχονται σε επαφή με το κοινό, υπό την επιβολή ποινής ότι ενδέχεται να χάσουν τη δουλειά τους έχει γίνει και διακοπή μισθού σε δεκάδες..

Στη Βρετανία, ο υπουργός υπεύθυνος για τα εμβόλια, Nadhim Zahawi, δήλωσε στις 30 Μαΐου, ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να καταστήσει το εμβόλιο υποχρεωτικό για τους υγειονομικούς.

Στη Βραζιλία, το Ανώτατο Δικαστήριο έλαβε μια απόφαση στις 18 Δεκεμβρίου: όχι να καταστήσει υποχρεωτικό το εμβόλιο, αλλά να επιτρέψει να τιμωρηθούν άτομα που αρνούνται να εμβολιαστούν. Ωστόσο, πρόκειται κυρίως για πολιτική απόφαση, δεδομένου ότι αυτή η εξουσία αφήνεται στα ομοσπονδιακά κράτη ή τους δήμους, οι οποίοι, προς το παρόν, δεν χρησιμοποιούν πολύ αυτή την απόφαση.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Joe Biden εξέφρασε, τον Δεκέμβριο, την άρνησή του να καταστήσει το εμβόλιο υποχρεωτικό για όλους τους Αμερικανούς. Όμως, στις 30 Απριλίου, σκέφτηκε να το καταστήσει υποχρεωτικό για τους στρατιώτες, αφού το Πεντάγωνο αποκάλυψε ότι το 40% των Αμερικανών στρατιωτών αρνήθηκε να εμβολιαστεί. Στην Ισπανία, το συμβούλιο των υπουργών αποφάνθηκε κατά νόμου στη Γαλικία, ο οποίος συνεπάγεται, σύμφωνα με το συμβούλιο, υποχρέωση εμβολιασμού. «Είναι περιορισμός των θεμελιωδών δικαιωμάτων» των πολιτών της Γαλικίας, όπως εξήγησε η εκπρόσωπος της εκτελεστικής εξουσίας, η María Jesús Montero σε συνέντευξη Τύπου.

Στη Γερμανία, τον Ιανουάριο, το αφεντικό των βαυαρών συντηρητικών Markus Söder πρότεινε να καταστεί υποχρεωτικό το εμβόλιο για τους επαγγελματίες υγείας. Η Άνγκελα Μέρκελ αρνήθηκε να το κάνει. Υπενθυμίζουμε ότι κανένα εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό στη Γερμανία.

Στη Βρετανία, μετά από μια διαμάχη που προέκυψε από ένα βίντεο στο YouTube, η Louise Hooper, δικηγόρος στο Garden Court Chambers στο Λονδίνο, εξήγησε ότι η ισχύουσα νομοθεσία “δεν περιλαμβάνει την υποχρεωτική θεραπεία ή τον εμβολιασμό”.

Ούτε η μεταναζιστική Γερμανία δεν έχει υποχρεωτικό κανένα εμβόλιο και για κανένα! και δεν έχει γιατί η σκιά της Νυρεμβέργης είναι βαριά!

dimpenews.com