ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ. Υπέστη ύποπτη καρδιακή ανακοπή ο αρχηγός της Εθνικής Δανίας μέσα στο γήπεδο στο Euro 21;Διακομίστηκε στο νοσοκομείο σταθερή κατάσταση της υγείας του. Το ερώτημα πλέον είναι 1.

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ. Υπέστη ύποπτη καρδιακή ανακοπή ο αρχηγός της Εθνικής Δανίας μέσα στο γήπεδο στο Euro 21 κατά τη διάρκεια του αγώνα; Το ερώτημα πλέον είναι 1.Ο 29χρονος αρχηγός της Εθνικής ομάδας Δανίας Christian Eriksen κατέρρευσε στη μέση του γηπέδου στη συνάντηση Δανίας-Φιλανδίας καθώς σύμφωνα με κάποιες πηγές υπέστη καρδιακή ανακοπή. Οι διασώστες έσπευσαν να τον σώσουν.

Ο 29χρονος κατέρρευσε στο γήπεδο με κοκκαλωμένα μάτια. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης πραγματοποίησαν καρδιακό μασάζ– μαλάξεις

Oι διοργανωτές ενημερώνουν στη συνέχεια ότι λόγω του ιατρικού επείγοντος που αφορά τον ποδοσφαιριστή της Δανίας Christian Eriksen, μια σύσκεψη κρίσης έγινε με τις 2 ομάδες και τους διευθύνοντες του match. Επιπρόσθετες πληροφορίες θ΄ανακοινωθούν στις 19h45. Ο παίκτης διακομίστηκε στο νοσοκομείο και η κατάσταση υγείας του είναι σταθερή. Ο αγώνας στην Κοπενγχάγη διακόπηκε για ιατρικούς λόγους.

Συγκινητική η στιγμή που οι συμπαίκτες του κάνουν ένα τοίχο προστασίας …όχι για τον ιό αλλά για τα ΜΜΕ και της έκθεσής του.. oι θεατές σοκαρισμένοι κραύγαζαν το όνομα του. Η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο….

dimpenews.com