Μιλάνο: 12χρονη τενίστρια πεθαίνει μυστηριωδώς στο σπίτι της…”Εμβολιάστηκε” ισχυρίζονται τα social media. O Σύλλογός της: ”καταστρέφουμε τα παιδιά μας”.Για απροσδιόριστη αιτία θανάτου μιλούν τα MME.

Το φάντασμα των μυστηριωδών ξαφνικών θανάτων χτυπάει τον αθλητισμό. μ΄επίκεντρο το Μιλάνο.Παίκτης της Ίντερ ο Έρικσεν τώρα τενίστρια και πάλι εκεί..Σημειωτέον ότι Κι ενώ ακόμη είναι νωπές οι μνήμες από την περίπτωση Έρικσεν που πέθανε κι αναστήθηκε όπως είπε καρδιολόγος που χειρίστηκε την υπόθεση ένα 12χρονο κορίτσι φέρελπις του τένις βύθισε με τον μυστηριώδη απρόσμενο θάνατό της σε πένθος τον αθλητισμό στην Ιταλία. Η υπόθεση Έρικσεν ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν δηλ. ο παίκτης ήταν εμβολιασμένος ή όχι καθώς αντιφατικές πληροφορίες είδαν το φως. Mε τον γιατρό της Ίντερ τον Volpi να δηλώνει σε ανύποπτο χρόνο κι αυτό έχει σημασία πριν το συμβάν: ”Τον Μάρτιο οι πιο δύσκολες μέρες, τώρα όλοι εμβολιάστηκαν »https://calciomercato.com. Ωστόσο ιθύνοντες της ομάδας μετά τη δραματική εξέλιξη έσπευσαν να διαψεύσουν ότι είχε εμβολιαστεί. Ωστόσο για την μικρή που πέθανε σπίτι της εντελώς απροσδόκητα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι εμβολιάστηκε. Πολύ διαφωτιστική η δήλωση του Αθλητικού Συλλόγου της που συντετριμμένος αναφέρει: «Οι μαθητές μας είναι τα παιδιά μας, σήμερα τα καταστρέφουμε. Γεια σου, Cloe “που μεταφέρει το italy24news. Τα λέει όλα...Ωστόσο τα μέσα μιλούν για απροσδιόριστη ασθένεια που την έπληξε χωρίς να δίνουν εξηγήσεις. Πουθενά δεν αναφέρεται στα επίσημα ΜΜΕ αντίθετα ότι δεν εμβολιάστηκε. Ισραήλ, ΗΠΑ, Ιταλία προχωρούν σε εμβολιασμό παιδιών..

..

Εικόνα

Η 12χρονη Cloe Giani Giavazzi παιδί μεγαλοαστικής γνωστής οικογένειας πέθανε στις 12/6/21 από ξαφνική ασθένεια που σκότωσε μια πολλά υποσχόμενη του τένις.
Τα νέα για το θάνατο της Cloe Giani Giavazzi αναπόφευκτα δημιουργούν μια κατάσταση σοκ λόγω της ηλικίας της: 12 ετών. Ένα κοριτσάκι, που ουσιαστικά έχασε τη ζωή του χθες, Σάββατο 12 Ιουνίου 2021, μετά από μια ξαφνική ασθένεια που την έπληξε στο σπίτι του στο Μιλάνο, όπου η μητέρα της την βρήκε αναίσθητη. Μια ανεξήγητη και αδιανόητη τραγωδία, η οποία αναφέρθηκε από την εφημερίδα “L’Eco di Bergamo”.

Το κορίτσι ήταν μια υπόσχεση για τένις και οι ειδικοί του κλάδου είχαν ήδη πει πολλά καλά γι ‘αυτήν. Η Cloe αγωνιζόταν για τον ερασιτεχνικό αθλητικό σύλλογο «Golarsa tennis Academy», ο οποίος δημοσίευσε ένα μήνυμα γεμάτο πόνο στη σελίδα του στο Facebook και το οποίο υποδηλώνει πόσο σημαντικό ήταν αυτό το δράμα: «Οι μαθητές μας είναι τα παιδιά μας, σήμερα τα καταστρέφουμε. Γεια σου, Cloe “. Σε όλη την πόλη του Μιλάνου υπάρχει ένα βαθύ κλίμα πένθους και συμπαράστασης προς την οικογένειά της (πολλά μηνύματα συλλυπητηρίων έφτασαν μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, στα οποία τονίζεται η αδυναμία εύρεσης μιας λογικής εξήγησης ενόψει τέτοιων τρομερών γεγονότων) , καθώς και στο Μπέργκαμο, όπου ο παππούς του, Renato Giavazzi, είναι πρόεδρος του Confagricoltura Bergamo από το 1997. Μόλις πριν από δύο χρόνια ο προπάππους της Chloe, Giovanni Giavazzi, πρώην πρόεδρος της επαρχίας του Μπέργκαμο και ευρωβουλευτής.

Mην ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός εξελίσσεται σ΄έναν χώρο με δικούς του ιδιότυπους κανόνες..για πολλούς λόγους ενδεικτικές οι περιπτώσεις των παιδιών που μίλησαν μετά από δεκαετίες ως ενήλικοι πλέον για όσα είχαν υποστεί….

dimpenews.com