Σχεδόν ακαριαίος θάνατος μετά τη β΄ δόση εμβολιασμού με Pfizer 55χρονης στα Καλάβρυτα!!!

Τι συμβαίνει; Σχεδόν ακαριαίος θάνατος μετά τη β΄δόση εμβολιασμού με Pfizer στα Καλάβρυτα..

Την Παρασκευή ”νεκρή είναι μια 55χρονη γυναίκα που εμβολιάσθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Καλαβρύτων λίγα λεπτά μετά τη δεύτερη δόση του εμβολιασμού της.Η γυναίκα είχε ραντεβού για εμβολιασμό στις 10 το πρωί της Παρασκευής. Δέκα λεπτά μετά τον εμβολιασμό της κι ενώ βρισκόταν στην αίθουσα αναμονής, παραπονέθηκε για πόνο «σαν κάψιμο» στον θώρακα και την πλάτη, και κατέρρευσε. (σσ. κλασική συμπτωματολογία ανακοπής). Κατέληξε έπειτα από μια ώρα κι ενώ είχαν γίνει προσπάθειες ανάνηψης και τελικά διασωλήνωσης. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες είναι πιθανό η γυναίκα να υπέστη καρδιακό επεισόδιο με πνευμονικό οίδημα. Ιατρική ομάδα έσπευσε να τη βοηθήσει, αλλά δυστυχώς, η γυναίκα δεν ανταποκρίθηκε.Υπέστη ανακοπής καρδιάς στο 15λεπτο μετά τη λήψη της β΄δόσης σύμφωνα με το Γιάννη Καρβέλη διοικητή της 6ης ΥΠΕ όπως δήλωσε στο open. H γυναίκα ήθελε να εμβολιαστεί για να μπορέσει να μεταβεί στην Κύπρο να δει το γιο της που διαμένει εκεί μόνιμα.

Επίσης, η γυναίκα κατά πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα (σσ. που ωστόσο σύμφωνα με τη διευθύντρια του νοσοκομείου δεν ήταν απαγορευτικά για τη χορήγηση του εμβολίου. Ό,τι και να είχε ο ακαριαίος θάνατος μετά από εμβολιασμό είναι πρωτοφανής στα παγκόσμια ιατρικά χρονικά. Ποιό φάρμακο μετά τη χορήγηση του μπορεί να προκαλέσει αν προκάλεσε τέτοια εξέλιξη επιπλοκή και να ορίζεται ως φάρμακο και μάλιστα φάρμακο πρόληψης; H συσχέτιση τουλάχιστον η χρονική είναι κάτι παραπάνω από προφανής. Να δούμε τι θα πουν και οι ειδήμονες.) Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή. Διεξάγεται έρευνα για το αν υπήρξε άμεση συσχέτιση με τον εμβολιασμό. Άμεση χρονική ακαριαία πάντως υπήρξε..Κι αυτό είναι πολύ ενδεικτικό…

Το χρονικό του θανάτου της 56χρονης γυναίκας περιέγραψε στο protothema.gr η διοικήτρια του νοσοκομείου Καλαβρύτων Ιωάννα Σφυρή. ‘Οπως είπε η γυναίκα προσήλθε για τη δεύτερη δόση του εμβολιασμού της με Pfizer, ενώ τα υποκείμενα νοσήματά της δεν ήταν απαγορευτικά για τον εμβολιασμό. (σσ. σημαντικό, οπότε ιατρικά δεν ήταν απγαορευτικός ο εμβολιασμός της.) Αλλωστε,  είχε κάνει ήδη την πρώτη δόση. Ανέφερε, ωστόσο, ότι μετά την πρώτη δόση είχε αισθανθεί «κάψιμο» στο λαιμό. Ο γιατρός του εμβολιαστικού κέντρου ζήτησε τη γνώμη και δεύτερου συναδέλφου του λόγω αυτής της αναφοράς. Ετσι, τοποθετήθηκε φλεβοκαθετήρας ώστε να είναι σε άμεση ετοιμότητα η ιατρική ομάδα να χορηγήσει τα αναγκαία, κατά το πρωτόκολλο, φάρμακα, σε περίπτωση αντίδρασης, πράγμα που έγινε, καθώς η γυναίκα άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Επειδή η εικόνα της επιδεινώθηκε κλήθηκε αμέσως καρδιολόγος και μεταφέθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου όπου υπήρχε πλήρης ιατρική ομαδα. Σύμφωνα με την κυρία Σφυρή, εκεί η γυναίκα υπέστη ανακοπή. Οι γιατροί προσπάθησαν με κάθε μέσο να την σώσουν – έκαναν ανάνηψη, ακόμη και διασωλήνωση για να τη σώσουν, αλλά περίπου μέσα σε μία ώρα η γυναίκα κατέληξε. 

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στο χωριό Κέρτεζη Καλαβρύτων από τον αιφνίδιο θάνατο της 56χρονης γυναίκας.

Η γυναίκα μαζί με τον σύζυγο της είχαν εγκαταλείψει πριν από ένα χρόνο την μόνιμη κατοικία τους στην Αθήνα και είχαν μεταβεί στο σπίτι που διατηρούσαν στην Κέρτεζη, προκειμένου να προφυλαχτούν από την πανδημία.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr κάτοικος του χωριού η 56χρονη είχε χάσει πριν λίγα χρόνια ένα από τα δυο της παιδιά σε τροχαίο:

«Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο στα Καλάβρυτα. Εδώ λένε πως η γυναίκα έφυγε από αλλεργικό σοκ θα περιμένουμε όμως τις επίσημες ανακοινώσεις. Έπαθε λένε αλλεργία είχε θέματα με αυτό και δεν πρόλαβαν να της προσφέρουν την παραμικρή βοήθεια. Η γυναίκα ήταν συνταξιούχος και ήρθε στο νοσοκομείο να κάνει την δεύτερη δόση, την έφερε το πρωί ο σύζυγος της. Είχε δυο παιδιά το ένα το είχε χάσει από τροχαίο και το άλλο ζούσε στην Κύπρο. Έχουμε σοκαριστεί όλοι. Οι άνθρωποι έφυγαν πριν από ένα χρόνο από την Αθήνα, όπου ζούσαν μόνιμα για να προφυλαχτούν από τον κορωνοϊό και τώρα συνέβη αυτό. Από την Κέρτεζη κατάγεται ο σύζυγος, μάλιστα είχαν αποφασίσει να μείνουν μόνιμα εδώ. Δυστυχώς η γυναίκα έφυγε νέα και άδικα».Οι ιστολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στο θάνατο της 56χρονης – Ερευνάται η σχέση με το εμβόλιο αναφέρει το open. H ιατροδικαστική έδειξε ότι η γυναίκα υπέστη πνευμονικό οίδημα κάτι που σε πρώτη φάση δεν συνδέεται με τον εμβολιασμό της…….. αυτό μεταδίδει τώρα η ελληνική τηλεόραση..ΑΣΥΣΧΕΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΚΑΡΙΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ……

Πάντως το εμβόλιο κατά του Covid-19 από την Pfizer και την BioNTech (Comirnaty) έχει «πιθανό ρόλο» στην εμφάνιση σπάνιων περιπτώσεων φλεγμονής της καρδιάς σε νεαρούς ενήλικες, δήλωσε η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Φαρμάκων (ANSM) της Γαλλίας. Η επιτροπή παρακολούθησης της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας Φαρμάκων (ANSM) “διατηρεί την υπόθεση για πιθανό ρόλο του εμβολίου Comirnaty στην εμφάνιση μυοκαρδίτιδας” σε νεαρούς ενήλικες, σημειώνει η εβδομαδιαία αναφορά παρακολούθησης για τις ανεπιθύμητες ενέργειες κατά των εμβολίων Covid στις 18 Ιουνίου.

Το εμβόλιο Pfizer έχει επίσης κατηγοηθεί για μια σειρά από μυοκαρδίτιδες σε νέους ενήλικες στο Ισραήλ..Επομένως εκτεταμένα θέματα με παρενέργειες στην καρδιά έχουν ευρέως καταγραφεί…

dimpenews.com