Βέλγιο: βρέθηκε νεκρός ο υπαξιωματικός Sniper Elite που στασίασε κι απειλούσε να δολοφονήσει Ιολόγο, δημόσια πρόσωπα και να επιτεθεί σε θεσμούς!Αυτοκτόνησε (αρχές).1 μήνα ήταν ο νο1 καταζητούμενος στη χώρα, αστακός ως και μ’αντιαρματικές ρουκέτες, ανθρωποκυνηγητό εναντίον του!!!

Τεράστιο σκάνδαλο στο Βέλγιο: βρέθηκε νεκρός σήμερα Κυριακή 20/6/21 ο Jürgen Conings ο καταζητούμενος φυγάς στρατιωτικός στασιαστής που από τις 17 Μαΐου ήταν ο νο 1 καταζητούμενος άνθρωπος στην καρδιά της ΕΕ. Κήρυξε τον εαυτό του «σε πόλεμο» ενάντια στο «καθεστώς». Απειλούσε να δολοφονήσει ειδήμονες ιολόγους να επιτεθεί σε θεσμούς και δημόσιες προσωπικότητες. Αυτοκτόνησε με πιστόλι, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία της έρευνας. Ή τον αυτοκτόνησαν. Δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός στο Βέλγιο μέσα στις Βρυξέλλες δόθηκαν ομηρικές αιματηρές μάχες με πολλούς τραυματίες κατά του υγειονομικού καθεστώτος απαρτχάιντ από τη νεολαία όλων των αποχρώσεων κι αυτοί οι νέοι δεν ήταν προφανέστατα ακροδεξιοί. Υπάρχει έντονη λαϊκή δυσφορία πολυφασματική για το ανιστόρητο υγειονομικό καθεστώς τυραννίας σε Βέλγιο κι Ευρώπη που ανακαλεί μνήμες Κατοχής. Ο στρατός φαίνεται ότι είναι κι εκεί σ΄αναβρασμό όπως και στη Γαλλία όπου εκδηλώθηκε το κίνημα στρατηγών και δεκάδων χιλιάδων απόστρατων.

Το πτώμα του 46χρονου Jürgen Conings, 4

ανακαλύφθηκε από έναν ποδηλάτη σ΄ένα δάσος του Δήμου Dilsen-Stokkem, στην επαρχία του Limbourg. Σύμφωνα με ανακοινωθέν της ομοσπονδιακής εισαγγελίας αυτός ο φυγάς, sniper ελίτ του Βέλγικου στρατού παρασημοφορημένος πολλές φορές για επιδόσεις απ΄ότι φαίνεται από φωτογραφικό υλικό συμπαθών της ακροδεξιάς καταζητούνταν εδώ και 1 μήνα για τρομοκρατία αλλά κατόρθωνε να διαφεύγει. Η έρευνα δείχνει ότι αυτοκτόνησε ωστόσο αναμένεται η αυτοψία για να ρίξει άπλετο φως στο τέλος του. Είναι Φλαμανδός και η Φλάνδρα έχει εθνικισμό..

Ο υπαξιωματικός φυγάς από τις 17 Μάϊου εγκατέλειψε το στρατόπεδό του αστακός έχοντας εξοπλιστεί με 4 εκτοξευτές αντιαρματικών ρουκετών ,1 πολυβόλο, ένα revolver,χειροβομβίδες και 2 000 σφαίρες. Μετά την εξαφάνισή του η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία δέσμευσε την αντιτρομοκρατική και το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής βαθμηδόν σηκώθηκε στο ανώτερο στο 4.

Ο Jürgen Conings επαγγελματίας στρατιωτικός τη Δευτέρα 17 Μάϊου δεν επέστρεψε σπίτι του μετά τη δουλειά. Έφυγε από το στρατόπεδο αστακός…

Την επομένη τρίτη 18 Μαίου οι έρευνες εντοπισμού του άρχισαν με θεματική μαζική κινητοποίηση αστυνομίας και στρατού. Το βράδυ βρέθηκε το αμάξι του Jürgen Conings στο lisière του Dilserbos όπως και οι 4 ρουκέτες.

Ο Jürgen Conings είχε διαβεβαιώσει με επιστολές ότι θα αρνηθεί να συλληφθεί ζωντανός, αλλά ήθελε να διευθετήσει λογαριασμούς με το «καθεστώς, τους πολιτικούς και τους ιολόγους που εξακολουθούν να παρεμποδίζουν την ελευθερία μου». Ο Δρ Marc Van Ranst, ιολόγος καθεστωτική τηλεπερσόνα τηλεμαιντανός των μέσων ενημέρωσης και στενός σύμβουλος του Υπουργού Υγείας, στοχοποιήθηκε ιδιαίτερα από τον στρατιωτικό. Την ίδια ώρα συνάδελφοί του αντιφρονούντες και διαφωνούντες το υγειονομικού ολοκληρωτισμού ζουν στο παραπέτασμα της ενημέρωσης με φοβερή λογοκρισία ακόμη και καθηγητές ειδήμονες του ULB απροσχημάτιστα λογοκρίνονται και φιμώνονται.

Ο καθεστωτικός ειδήμονας και η οικογένειά του,ήταν υπό στενή παρακολούθηση των αρχών, έπρεπε να φύγουν από το σπίτι τους, κοντά στο οποίο είχε εντοπιστεί ο κ. Conings πριν από την εξαφάνισή του. Ο κ. Van Ranst είχε γίνει, κατά τη διάρκεια της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, ένας από τους πρωταρχικούς στόχους των ακροδεξιών αξιωματούχων αλλά και όλου του αντιυγειονομικού απαρτχάιντ φάσματος. Πρόσθετα προστατευτικά μέτρα εφαρμόστηκαν επίσης γύρω από πολιτικούς και τζαμιά.

Εγγεγραμμένος από την υπηρεσία πληροφοριών του στρατού σε μια λίστα με τριάντα περίπου στρατιώτες που θεωρούνταν εξτρεμιστές, ο Jürgen Conings είχε επίσης αναγνωριστεί από το Κεντρικό Γραφείο Ανάλυσης Απειλών (OCAM) υπηρεσία που υπάγεται στα υπουργεία Δικαιοσύνης και Εσωτερικών ως «δυνητικά επικίνδυνος ακροδεξιός». Σίγουρα ήταν, το ερώτημα είναι και πάλι γιατί τότε δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα γιατί παρέμεινε εν ενεργεία και έθεσε σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια; Toν εργαλειοποίησε με κάποιο τρόπο το σύστημα για να προβοκάρει τη μεγάλη μερίδα λαού που έχει απέναντι για τα υστερικά μέτρα καραντίνας και στρατιωτικού νόμου που νόθευσαν το πολίτευμα της Δημοκρατίας για 2 χρόνια κι ως τώρα στην Ευρώπη;;;; Κινήθηκε αδιόρατα από το βαθύ κράτος της χώρας όπως συνήθως γίνεται κι αλλού για ν΄ασκηθεί πίεση στην κεντρική εξουσία;;Κανείς ποτέ δεν θα μάθει την αλήθεια γιατί οι υπηρεσίες είναι ευαίσθητες….
Ένα τεράστιο ανθρωποκυνηγητό είχε στηθεί για να βρεθεί ο υπαξιωματικός. Εκατοντάδες αστυνομικοί, στρατιώτες και μέλη των ειδικών δυνάμεων είχαν χτενίσει την τεράστια περιοχή του φυσικού πάρκου Haute Campine στην επαρχία του Limburg. Μια επιχείρηση που αποδείχθηκε μάταια. Πιστεύεται λοιπόν ότι ο Jürgen Conings είχε καταφύγει σε μέλη των ακροδεξιών που είχαν δείξει την υποστήριξή τους. Οργανώθηκαν ομάδες Facebook έως 50.000 ατόμων και διαδηλώσεις δεκάδων υποστηρικτών. Σε όλο αυτό το διάστημα έγινε κατ΄οίκον έρευνα στο σπίτι του και σε πολλές άλλες οικίες.

Jürgen Conings reste introuvable

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε δώδεκα μέρη, ιδίως στον Tomas Boutens, μια φιγούρα ακροδεξιού κινήματος στη Φλάνδρα, καταδικασμένη στο παρελθόν, πρώην στρατιώτης και γνώση του υπόπτου στον οποίο ενημερώθηκε. εξέφρασε την υποστήριξή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Σύμφωνα με την φλαμανδική εφημερίδα, ο άνδρας είπε σε έναν φίλο, έναν άλλο στρατιώτη με ακροδεξιές συμπάθειες, πριν από την εξαφάνισή του ότι ήθελε να πραγματοποιήσει επίθεση και σε ένα τζαμί στο Eisden.

Το τζαμί του Eisden είναι επίσης υπό προστασία για μερικές ημέρες. Αυτό συνέβη ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας την Παρασκευή.

Άφησε επίσης μια επιστολή στην αστυνομία και τον φίλο του εξηγώντας τα κίνητρά του. Γράφει συγκεκριμένα ότι θα “εισέλθει σε αντίσταση” και ότι δεν ενδιαφέρεται να πεθάνει.

Τα στρατιωτικά του παράσημα, διακριτικά βαθμού του βρέθηκαν στον τάφο των γονιών του ανέφερε το πρακτορείο Belga. Η απόρριψη των παρασήμων του και διακριτικών του βαθμού του έχει ένα ιδιαίτερο νόημα για έναν στρατιώτη, συμβολίζει την απόρριψη. Λένε οι ειδικοί, αυτό σημαίνει ότι γυρίζει την πλάτη του στον τακτικό στρατό και δηλώνει απώλεια εμπιστοσύνης σε αυτόν. lemonde, RTBF,Sudinfo, DH

Jürgen Conings, toujours introuvable: la menace terroriste passe du niveau 2 à 3 dans certains lieux !

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΙΔΗΜΟΝΑΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ

Kαι για τον επιφανή σε θέματα Αντιτρομοκρατικής και Διεθνούς Ασφάλειας Claude Moniquet που εδρεύει στις Βρυξέλλες η υπόθεση δεν είναι ξεκάθαρη έχει κενά. Σχολιάζει σήμερα: ολοένα και πιο περίεργη αυτή η ιστορία .. όταν μαθαίνει από τα ΜΜΕ ότι βρέθηκε το πτώμα του στρατιωτικού…

Ο ίδιος στο SISRADIO την 1η Ιούνη αποκαλύπτει: o Conings, είναι ένας 46χρονος στρατιώτης, ο οποίος πέρασε σχεδόν 30 χρόνια στο στρατό, πιο συγκεκριμένα στην αερονομία της Πολεμικής Αεροπορίας, όπου του ανατέθηκε κυρίως στην προστασία των αεροδρομίων και έλαβε εκπαίδευση.

Moniquet Time - Jürgen Conings


Έχει φακελωθεί, εδώ και αρκετό καιρό, από το SGRS – τη στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών – και από την Κρατική Ασφάλεια με διαβεβαίωσαν, για τις απόψεις του που τον συνδέουν με την ακροδεξιά συνωμοσία. Εξαφανίστηκε τη Δευτέρα, αφήνοντας επιστολές που απειλούν εναντίον του Marc Van Ranst, περίοπτου ιολόγου και ενάντια σε διάφορα θεσμικά όργανα και φιγούρες συμβολικές του κράτους και της εξουσίας. Ανέφερε επίσης μια επιθυμητή “σύγκρουση” με την αστυνομία και θα είχε επίσης εκδώσει απειλές κατά της μουσουλμανικής κοινότητας.
Περιγράφεται επίσης ως ρατσιστικός, βίαιος, «αντι-συστημικός» και «αντι-εμβολιαστής».
Το ερώτημα που μπορεί να τεθεί, φυσικά, είναι πώς ένας άντρας, που έχει φακελωθεί εδώ και αρκετά χρόνια από τις βελγικές υπηρεσίες πληροφοριών, μπόρεσε να παραμείνει στο στρατό και, πάνω απ ‘όλα, να έχει πρόσβαση σε όπλα. Και όχι μόνο όπλα, αφού μεταξύ εκείνων που απομάκρυνε παράνομα από τους στρατώνες του είναι και αντιαρματικοί εκτοξευτές πυραύλων.(σσ. εύλογο ερώτημα τον εργαλειοποίησαν για ν΄αμαυρώσουν το ισχυρό λαικό κίνημα της αντίδρασης στην υγειονομική τυραννία που συγκλόνισε ως και τις Βρυξέλλες;)
Οι εξηγήσεις του υπουργού Άμυνας είναι αρκετά σύντομες, αν όχι αξιολύπητες, δεν παρέχουν καμία απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Διαφορετικά μπορούμε να μαντέψουμε ότι υπήρχαν αδιανόητα ελλείμματα στον στρατό (θα έπρεπε μάλλον να μιλήσουμε για «χάσμα», όπως αυτό στην αρχή της βύθισης του Τιτανικού …)
Η απόδειξη αυτών των ελαττωμάτων, επιπλέον, είναι ότι μόλις πριν από αυτήν την περίπτωση απαγορεύθηκε σε 12 άλλους στρατιώτες που καταλογοποιήθηκαν στην ακροδεξιά και τέθηκαν υπό παρακολούθηση από τις υπηρεσίες πληροφοριών το περασμένο Σάββατο, πρόσβαση σε όπλα αλλά και σε ευαίσθητα μέρη και έγγραφα.

Κωφή και τυφλή στον κίνδυνο της ακροδεξιάς, ήταν η Άμυνα. Και αυτό, παρά τις παρατηρήσεις που έγιναν εδώ και χρόνια από ορισμένους εμπειρογνώμονες … – στην άνοδο του εξτρεμισμού στους στρατιωτικούς και αστυνομικούς κύκλους.
Σε γειτονικές χώρες, τη Γαλλία και τη Γερμανία, ανακαλύφθηκαν συνωμοσίες και τρομοκρατικοί πυρήνες που εμπλέκουν τον στρατό. Είναι δύσκολο να καταλάβουμε πώς και γιατί το Βέλγιο θα ήταν απρόσβλητο από αυτόν τον ιό.
Εν ολίγοις, στο Βέλγιο, όπως πάντα, «δεν υπάρχει τίποτα να δει».
Και πράγματι δεν είδαμε τίποτα. Μέχρι που ένας 46χρονος στρατιώτης στασίασε, με τέσσερις εκτοξευτές πυραύλων και άλλα όπλα για να πυροδοτήσει τον δικό του μικρό προσωπικό πόλεμο.
Εντυπωσιακή χώρα, ούτως ή άλλως, όταν το σκέφτεστε…. ” Για σουρεαλιστική ιστορία μιλάει ο ειδήμονας όπου το κράτος παριστάνει το κωφάλαλο στα φαινόμενα που την εκκόλαψαν.

Εν ολίγοις μια επιχείρηση αντιστροφή του κλίματος καθώς υπάρχει όντως ένα κίνημα και μάλιστα πολυτασικό και προοδευτικό;;;όταν το κράτος κάνει ότι δεν βλέπει σε εξόφθαλμες καταστάσεις είναι γιατί τελικά ευνοούν την υπόθεσή του!! Ή κινήθηκε αδιόρατα από το βαθύ κράτος της χώρας όπως συνήθως γίνεται κι αλλού για ν΄ασκηθεί πίεση στην κεντρική εξουσία;;Κανείς ποτέ δεν θα μάθει την αλήθεια γιατί οι υπηρεσίες είναι ευαίσθητες….

Belgien-Rambo tot im Wald: Er trug noch seine komplette Montur

Mέλος της οικογένειας του είπε ότι δεν πιστεύει στην εκδοχή της αυτοκτονίας και ότι τον σκότωσαν.Σιωπηλή πορεία από υποστηρικτές του έγινε ως το σπίτι του από άτομα που τον θεωρούν ήρωα. Ο ιολόγος που είχε μπει στο στόχαστρο του στρατιωτικού και είχε φυγαδευθεί από τις αρχές μετά την ανακοίνωση θανάτου του επέστρεψε στην οικία του. Μια άλλη πτυχή που ακούγεται είναι ότι ο στρατιωτικός μετείχε σε αποστολές στο εξωτερικό και είχε αποκτήσει ψυχολογικό τραύμα και υπάρχει μια κριτική γιατί οι αρχές δεν υποστηρίζουν ψυχολογικά τους στρατιωτικούς αυτούς που επιστρέφουν από τέτοιου είδους αποστολές…Η γερμανική Bild εξασφάλισε και δημοσίευσε φωτογραφίες από τη σωρό του στρατιωτικού. Στο Βέλγιο άνοιξε έρευνα και ασκήθηκε δίωξη σε άτομο που πούλησε φωτογραφίες στο γερμανικό τύπο…To βράδυ της Κυριακής η αυτοψία..Δεν ξέρουμε ακόμη πόσο καιρό σκοτώθηκε αφού είχε εξαφανιστεί εδώ και ένα μήνα..Το πτώμα πάντως ήταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης.Η ιατροδικαστική τελικά θ΄αποφανθεί στο μέλλον αν ευσταθεί η εκδοχή της αυτοκτονίας.

dimpenews.com