Ισραήλ: Covid19, το 40% των νέων μολυσμένων είναι εμβολιασμένοι!!

”Πωλητής θαυμάτων” το Ισραήλ;; Τουλάχιστον αυτό διαφαίνεται αν κρίνει κανείς από όσα αναφέρει ο ισραηλινός τύπος. Το κανάλι i24NEWS: ”Covid19: το 40% των νέων μολυσμένων είναι εμβολιασμένοι σύμφωνα με τον τ. Γενικό Διευθυντή του Υπ. Υγείας τον Καθηγητή Gabi Barbash!!”Ο καθηγητής μίλησε με τους Ben Caspit και Aryeh Eldad στο πρόγραμμά τους στο ραδιόφωνο 103FM τη Δευτέρα το απόγευμα.

Τόνισε ότι σχεδόν τα μισά από τα νέα άτομα που έχουν μολυνθεί με τον κορωναϊό είναι άτομα που έχουν εμβολιαστεί: “Το 40% των νέων περιπτώσεων είναι άτομα εμβολιασμένα, πράγμα που σημαίνει ότι η παραλλαγή Delta είναι πολύ μεταδοτική”, είπε.

Τόνισε ότι τίθεται το ερώτημα εάν θα γίνει τρίτη ένεση του εμβολίου ή εάν θ΄αναπτυχθεί ένα συγκεκριμένο εμβόλιο για τη θεραπεία της νέας παραλλαγής.Φαύλος κύκλος λαβύρινθος αμφίβολων κι κατ΄ομολογίαν αμφίβολων ανεπαρκών εμβολίων η τρανή απόδειξη του αδιεξόδου.. Σε απόγνωση….

“Το ζήτημα δεν πρέπει να υποτιμάται”, πρόσθεσε.

O ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι μεταξύ των νέων μολυσμένων με τον ιό είναι και 3 μέλη του που επίσης είχαν εμβολιαστεί.

dimpenews.com