Σημεία των Καιρών.Στα πρόσωπα… 6 μητροπολιτών έριξε βιτριόλι 37χρονος Ιερέας στην έδρα της Εκκλησίας Ελλάδας στη Μονή Πετράκη!!!

Σημεία των Καιρών. 37χρονος Ιερέας έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο και στο σώμα 6 μητροπολιτών κι ενός αστυνομικού που επιχείρησε να τον αφοπλίσει στη Μονή Πετράκη στην καρδιά της Εκκλησίας της Ελλάδας στο κέντρο της Αθήνας στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, θύματα της επίθεσης με καυστικό υγρό είναι οι Μητροπολίτες Κασσανδρείας, Νικόδημος, Αρτας, Καλλίνικος, Δρυϊνουπόλεως, Ανδρέας, Ζακύνθου, Διονύσιος Δ’, Κηφισιάς, Κύριλλος, Γουμενίσσης, Δημήτριος και Γλυφάδας, Αντώνιος.

Δύο εξ αυτών φέρουν πιο σοβαρά τραύματα, ωστόσο δεν φαίνεται να διατρέχουν κίνδυνο.
Τα θύματα διακομίστηκαν στο Λαικό Νοσοκομείο

Το πρωτοφανές για τα εγκληματολογικά κι όχι μόνο εκκλησιαστικά χρονικά παγκοσμίως συνέβη ενώ ήταν σ΄εξέλιξη εκδίκαση της υπόθεσης όπου ο δράστης ήταν κατηγορούμενος για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών αδίκημα που θα επέφερε την καθαίρεσή του. Αναφορές του ΣΚΑΪ, ότι επλήγησαν και δύο δικηγόροι των συνοδικών δικαστηρίων.

Οι τέσσερις από τους μητροπολίτες θα παραμείνουν στο Λαϊκό Νοσοκομείο και τρεις μεταφέρονται στο ΚΑΤ ή στην οφθαλμολογική κλινική του «Γ. Γεννηματά» με εγκαύματα στο πρόσωπο.
Ο 37χρονος ιερέας, που ανήκει στη Μητρόπολη Βέροιας, οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Ο Μητροπολίτης Σταγών, Θεόκλητος, που ήταν μπροστά στο περιστατικό, μίλησε στους δημοσιογράφους λίγα λεπτά μετά την επίθεση. Όπως είπε, «ο κατηγορούμενος, ο οποίος καθηρέθη για τα παραπτώματα που είχε κάνει, δεν το δέχτηκε και το έριξε (το βιτριόλι) στους αρχιερείς» αναφέρει η iefimerida.gr.. Είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών ο δράστης. Σκάνδαλο τεράστιο. Αν ο κατηγορούμενος έχει αυτό το ποιόν έχουν πρώτιστη ευθύνη κι αυτοί που τον χειροτόνησαν….Ουδείς άμοιρος ευθυνών…Θλιβερή η décadence...

dimpenews.com