Εφημερίδα Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού Κίνας (PLA) : «Πώς τα γενετικά όπλα επηρεάζουν τον πόλεμο του μέλλοντος». Η θανατηφόρα «βιολογική ατομική βόμβα »!Από τον πόλεμο των άστρων στον πόλεμο των ιών!!!

Εφημερίδα Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού Κίνας (中国人民解放军}/PLA) : «Πώς τα γενετικά όπλα επηρεάζουν τον πόλεμο του μέλλοντος»..Από τον πόλεμο των άστρων στον πόλεμο των ιών!!!

Εφημερίδα του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού Κίνας (APL) : «Πως τα γενετικά όπλα επηρεάζουν του στρατού του μέλλοντος», από το Cao Shiyang (曹诗洋) που εμφανίστηκε με αυτόν τον τίτλο στις 10 Νοέμβρη 2017. Βέβαια αυτό το άρθρο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τα αρχεία του APL, αλλά το ξαναβρίσκουμε ευτυχώς στα αρχεία του Wayback Machine. Γράφτηκε στο portail Baidu :

«Η Γενετική μηχανική στον στρατιωτικό τομέα είναι ένα όπλο γενοκτονίας. Επειδή κάθε μορφή προσώπου αντικατοπτρίζει τα γονίδιά του, το να σκοτώνουν άτομα με γενετικά όπλα μπορεί να επιτύχει το στόχο της γενοκτονίας. Για π.χ τα γενετικά όπλα δεν μπορούν παρά να σκοτώσουν τους ερυθρομάγουλους, ή μόνο τους κοντόσωμους ή μεγάλα γαλανά ή σκούρα μάτια. Σύμφωνα με κάποιες αναφορές κάποιες δυτικές χώρες προετοιμάζονται να δημιουργήσουν «ιό εθνικής μετάλλαξης»,που θα σκοτώσουν πρόσωπα επιβάλλοντας χημικές μεταβολές ή βιολογικές στοχεύσεις στα κύτταρα, τους ιστούς, τα όργανα και τα σωματικά ανθρώπινα συστήματα παρουσιάζουν γενετικά χαρακτηριστικά του πληθυσμού προκαλώντας λάθη στο γενετικό κώδικα. »
Πως τα γενετικά όπλα επηρεάζουν τον πόλεμο του μέλλοντος
Σύμφωνα με την Xinhuanet, στις 30 Οκτώβρη [2017], ο Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin προσωπικά επιβεβαίωσε ότι κάποιος υπεξαίρεσε ηθελημένα βιολογικά δείγματα Ρώσων. Από τότε που έγινε αυτή η δήλωση διακινήθηκε με εκρηκτικό τρόπο..Τα ρώσικα μίντια μετέφεραν άμεσα ότι η US Air Force στόχευσε Ρώσους σε μια προσφορά αγοράς βιολογικών δειγμάτων. Ορισμένοι Ρώσοι εμπειρογνώμονες έχουν προειδοποιήσει ότι βιολογικά δείγματα από το ρωσικό λαό θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή βακτηριακών όπλων στο μέλλον και ότι τέτοιες δραστηριότητες συλλογής θα πρέπει να παρακολουθούνται. Η Διοίκηση Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ είπε στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης στις 31 Οκτωβρίου ότι το «Κέντρο Προηγμένης Μοριακής Παρακολούθησης» της 59ης Ιατρικής Μονάδας, της μεγαλύτερης ιατρικής μονάδας στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, είχε συλλέξει βιολογικά δείγματα από τους Ρώσους, αλλά ο στόχος δεν ήταν να φτιάξει βακτηριακά και βιοχημικά όπλα.

Comment les armes génétiques affectent la guerre future

Τα γενετικά όπλα αναφέρονται στη νέα γενιά βιολογικών όπλων που αναπτύχθηκαν τροποποιώντας τον γενετικό κώδικα των παθογόνων μικροοργανισμών μέσω της τεχνολογίας γονιδιακής επεξεργασίας, η οποία μπορεί να προκαλέσει επιθέσεις εναντίον του εχθρού από το γενετικό επίπεδο. Με απλούς όρους η τεχνολογία έκδοσης γονιδίων ισοδυναμεί με ένα ζευγάρι « ψαλιδιών » γονιδίων που δύνανται να συνδέσουν τα θραύσματα των γονιδίων του ενός οργανισμού με του άλλου σύμφωνα με τις υποκειμενικές επιθυμίες, αλλάζοντας έτσι τα φυσιολογικά χαρακτηριστικά του. Με αυτήν τη μέθοδο τα γενετικά όπλα τροποποιούν τα γονίδια για να αποκτήσουν νέους παθογόνους μικροοργανισμούς, καθιστώντας έτσι την τράπεζα εμβολίων του άλλου μέρους αναποτελεσματική. Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ έχουν ταξινομήσει την τεχνολογία επεξεργασίας γονιδίων ως πιθανό όπλο μαζικής καταστροφής..

Η θανατηφόρα « βιολογική ατομική βόμβα »….
Umbrella, Raccoon City, T-Virus… αυτά τα οικεία ονόματα για τους φαν των παιχνιδιών δομούν έναν εικονικό κόσμο κατεστραμμένο από ανεξέλεγκτα βιολογικά όπλα : μέσα σ΄’ένα μυστικό επιστημονικό εργαστήριο εκατοντάδες γενετιστές και βιομηχανικοί ενέχονται σ΄έρευνες. Οι ειδικοί γίνονται διψασμένα για αίμα « zombies » γιατί αυτοί μολύνθηκαν από τον ιό. Μόλις δαγκωθούν ή γρατσουνιστούν οι άνθρωποι, θα μολυνθούν και θα γίνουν αμέσως παρόμοιοι.

Στην πραγματικότητα, από τα γερμανικά όπλα για τη γρίπη στο Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο έως τη μονάδα της Ιαπωνίας 731 στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μέχρι την άνευ προηγουμένου κλίμακα του οπλοστασίου βιολογικών όπλων της Σοβιετικής Ένωσης κατά τον Ψυχρό Πόλεμο, κάθε τμήμα της ιστορίας των βιολογικών όπλων είναι αναπόφευκτα αιματηρή. Από τις αρχές του 21ου αιώνα, η τεχνολογία επεξεργασίας γονιδίων έχει αναπτυχθεί δυναμικά, η χαρτογράφηση του ανθρώπινου γονιδιώματος ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η έρευνα βιολογικών όπλων έχει επίσης εισέλθει στην εποχή των γενετικών όπλων και θα μπορούσε να ξεκινήσει μια ρεαλιστική εκδοχή του “Resident Evil”. .

Από τη δεκαετία του 1970 έως τη δεκαετία του 1980, η ταχεία ανάπτυξη της μοριακής γενετικής κατέστησε δυνατή την ανάπτυξη γενετικών όπλων. Τα γενετικά όπλα βασίζονται στον ανασυνδυασμό του DNA, το οποίο μεταφέρει γενετικές πληροφορίες. Ο διαχωρισμός και ο ανασυνδυασμός γονιδίων μπορεί να πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας μεθόδους γενετικής μηχανικής για το σχηματισμό σύνθετου DNA. Σε αυτή τη βάση, τα μικρόβια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά γονιδίων. Όπλα που μπορούν να τροποποιήσουν το γενετικό υλικό.

Καθώς τα γενετικά όπλα είναι νέοι ιοί και βακτήρια “κομμένα”, μόνο ο σχεδιαστής γνωρίζει τον γενετικό κώδικα και είναι δύσκολο για το άλλο μέρος να τον αποκρυπτογραφήσει εγκαίρως και να αναπτύξει ένα νέο εμβόλιο για την καταπολέμησή του. Παρόλο που η βιβλιοθήκη εμβολίων έχει ενημερωθεί, υπάρχει πάντα μια συνεχής ροή νέων “έτοιμων προς χρήση” γενετικών όπλων. Ο ρυθμός ανάπτυξης εμβολίων δεν θα πρέπει να συμβαδίζει με το ποσοστό «δηλητηρίασης». Ένα τόσο ανοιχτό και σκοτεινό «ματς» είναι προφανώς εξαιρετικά επιζήμιο για το μέρος που αμύνεται.

Κυρίως με την ταχεία ανάπτυξη της Γονιδιωματικής, έχουν ανακαλυφθεί ολοένα και πιο πλήρεις γενετικές αλληλουχίες παθογόνων μικροοργανισμών και αυτοί οι μικροοργανισμοί μπορούν να είναι οι επινοητές του «βιολογικού κινδύνου». Εφόσον βρείτε μια σημαντική ανακάλυψη στον γενετικό κώδικα, μπορείτε εύκολα να τα μετατρέψετε σε “βιολογική ατομική βόμβα” με μεγάλη θνησιμότητα.
Πώς τα γενετικά όπλα επηρεάζουν τον μελλοντικό πόλεμο
Επίτευξη στρατιωτικών στόχων χωρίς μετακίνηση στρατιώτη

Όπως τα παραδοσιακά βιολογικά όπλα, τα γενετικά όπλα έχουν τα χαρακτηριστικά μικρού μεγέθους, χαμηλού κόστους και δεν προκαλούν βλάβη στα μη ζωντανά υλικά. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να κινητοποιήσουν τον στρατό, αρκεί να χρησιμοποιούν τεχνητά αεροπλάνα, πυραύλους και άλλα μέσα παράδοσης για να ρίξουν γενετικά όπλα στην εχθρική περιοχή, ο στρατιωτικός στόχος μπορεί να επιτευχθεί. Προφανώς, τα γενετικά όπλα έχουν πολλά απαράμιλλα πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παραδοσιακά βιολογικά όπλα.

Πρώτον, τα γενετικά όπλα είναι πιο μολυσματικά και θανατηφόρα. Για παράδειγμα, με μεταφύτευση θραυσμάτων γονιδίων με υψηλή αναπαραγωγική ικανότητα, η δύναμη αναπαραγωγής και διάδοσης των θανατηφόρων βακτηρίων μπορεί να αυξηθεί πολλές φορές. με μεταμόσχευση θραυσμάτων γονιδίων με υψηλή παθογόνο ικανότητα, το ποσοστό θνησιμότητας των περιπτώσεων μπορεί να αυξηθεί σε περίπου 100%. Δεύτερον, τα γενετικά όπλα είναι εξαιρετικά δυσδιάκριτα. Για διαφορετικούς στρατιωτικούς στόχους, περιβάλλοντα και στόχους, οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν τεχνητά την περίοδο επώασης γενετικών όπλων. Με άλλα λόγια, οι άνθρωποι μπορούν να μετατρέψουν τα γενετικά όπλα σε “ωρολογιακή βόμβα” και η “αντίστροφη μέτρηση” μπορεί να διαρκέσει έως και δέκα χρόνια. Αυτή είναι η κύρια διαφορά μεταξύ γενετικών όπλων και παραδοσιακών βιολογικών και χημικών όπλων.

Μόλις χρησιμοποιηθούν τα γενετικά όπλα,αυτό θα φέρει μεγάλες αλλαγές στους μελλοντικούς πολέμους:

• Ο τρόπος πολέμου θα αλλάξει. Και οι δύο αντίπαλες πλευρές μπορούν να χρησιμοποιήσουν γενετικά όπλα πριν από τον πόλεμο, καταστρέφοντας το προσωπικό και το περιβάλλον διαβίωσης του αντιπάλου, προκαλώντας ένα έθνος ή μια χώρα να χάσει την αποτελεσματική μάχη και να κατακτηθεί αναίμακτα.

•Η δομή του στρατιωτικού συστήματος εγκατάστασης θα αλλάξει. Η μαχητική δύναμη θα μειωθεί, ενώ η δύναμη υποστήριξης των υπηρεσιών υγείας θα αυξηθεί σημαντικά.

• Τα στρατηγικά όπλα και τα τακτικά όπλα θα ενσωματωθούν. Το μελλοντικό πεδίο μάχης θα γίνει ένα αόρατο πεδίο μάχης, καθιστώντας δύσκολη την κατανόηση και τον έλεγχο της κατάστασης στο πεδίο της μάχης, και θα επιφέρει νέα θέματα και προκλήσεις στη στρατιωτική άμυνα και τη στρατιωτική ιατρική έρευνα.

Τα γενετικά όπλα θα διαδραματίσουν έναν στρατηγικό ρόλο στη διάλυση
Από το 2014, η τεχνολογία επεξεργασίας γονιδίων CRISPR έχει φέρει επανάσταση στην επιστημονική κοινότητα. Το σύστημα CRISPR είναι απλά ένα προσαρμοστικό ανοσοποιητικό σύστημα. Τα βακτήρια μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το σύστημα για να αφαιρέσουν ήσυχα τα ιικά γονίδια από τα χρωμοσώματά τους. Αυτή είναι η μοναδική ανοσία των βακτηρίων. Στα γονιδιώματα των θηλαστικών, το σύστημα CRISPR έχει εξελιχθεί σε μια απλή και αποτελεσματική τεχνολογία επεξεργασίας γονιδίων, όπως ένα γενικό γονίδιο “ψαλίδι”, το οποίο μπορεί να ενεργοποιήσει ή να αποσιωπήσει ορισμένα γονίδια ταυτόχρονα για να πραγματοποιήσει μια τυχαία επεξεργασία γονιδίων.

Η ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας έχει κάνει την έρευνα και ανάπτυξη όπλων DNA ακόμη πιο ισχυρή και μπορεί να κάνει τον πληθυσμό-στόχο των όπλων DNA πιο ακριβή, ταχύτερα και πιο αποτρεπτικά. Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ έχουν καταγράψει την “τεχνολογία επεξεργασίας γονιδίων CRISPR” ως πιθανό όπλο μαζικής καταστροφής.

Ωστόσο, όσον αφορά την ίδια την τεχνολογία CRISPR, αυτή τη στιγμή περιορίζεται στο εργαστήριο και το ποσοστό πειραματικής αστοχίας είναι πολύ υψηλό, πόσο μάλλον η ανάπτυξη όπλων μαζικής καταστροφής. Ο σύγχρονος πόλεμος αναπτύσσεται σε πολλές διαστάσεις. Με τη συνεχή βελτίωση της τεχνολογίας της πληροφορίας, ο πόλεμος γίνεται όλο και περισσότερο αντιμέτωπος με πληροφορίες υλικού, ενέργειας, εξοπλισμού και δεδομένων. Εάν τα γενετικά όπλα που χρησιμοποιούν τη χρόνια σφαγή ανθρώπων και ζώων ως μέσο μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην πραγματική μάχη και ποιο είναι το κόστος, αυτά είναι ζητήματα προς συζήτηση.

Επιπλέον, η «σφαγή» γενετικών όπλων δεν κάνει διάκριση μεταξύ στρατιωτικών και αμάχων και θα συνεπάγεται σοβαρούς πολιτικούς και ηθικούς κινδύνους, με αμέτρητες συνέπειες. Επίσης, εάν η επέμβαση είναι αδέξια ή ατυχής, όταν υπάρχει διαρροή κατά τη μεταφορά και τραυματίζει το δικό της άτομο, είναι σαν να “σηκώνετε μια πέτρα και να χτυπάτε το πόδι σας”.

Μακροπρόθεσμα, τα γενετικά όπλα διαδραματίζουν περισσότερο στρατηγικό αποτρεπτικό ρόλο. Στον πραγματικό κόσμο, η εξερεύνηση της ανθρωπότητας για τα μυστικά της ζωής είναι ακριβώς η κορυφή του παγόβουνου. Η γενετική μηχανική δεν είναι ο δημιουργός του Θεού. Η αδιάκριτη κατάχρηση γενετικών όπλων σίγουρα θα οδηγήσει σε απρόβλεπτες καταστροφές για όλη την ανθρωπότητα.( Cao Shiyang, 10 Νοεμβρίου 2017)
Ο αόρατος εχθρός που είναι ο ιός είναι πολύ συγκεκριμένος και ορατός, αόρατος είναι ο εχθρός στον πόλεμο που κηρύχθηκε κατά λαών πληθυσμών…Οι λαοί θα κερδίσουν αυτόν τον πόλεμο μόνο όταν είναι σε θέση να οριστεί ο αντίπαλος ο αληθινός εχθρός!!

dimpenews.com