Τ’ αόρατα θύματα ενός ακήρυχτου πολέμου….Ο Φρέντυ ο Αμερικάνος: μετά τον εμβολιασμό με Moderna πάσχει από συχνές επιληπτικές κρίσεις, καρδιακά κι εγκεφαλικά επεισόδια,παραλυσία,δερματικές αιμορραγίες κ.α ”Whyyyyyy… Moderna thank you”!!! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ.

Τα αόρατα θύματα ενός ακήρυχτου πολέμου….Ο Φρέντυ ο Αμερικάνος…Ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ από ένα μετεμβολιακό θύμα της Moderna που εκΜοντέρντισε με τον πιο τραγικό τρόπο ένα νέο άνθρωπο.Μετά τον εμβολιασμό του με το Moderna εμφάνισε συχνές επιληπτικές κρίσεις, παραλυσία, καρδιακά κι εγκεφαλικά επεισόδια. Καταγγέλει ότι έπεσε θύμα απάτης από τις αρχές αφού ουδέποτε τον ενημέρωσαν για οποιοδήποτε ανάλογο κίνδυνο, παρενέργειες πριν δώσει τη συναίνεσή του για εμβολιασμό!Τα πρώτα συμπτώματα τα αισθάνθηκε στο 15’λεπτο μετά τον εμβολιασμό του.

TO OYΡΛΙΑΧΤΟ ΤΟΥ:

”Whyyyyyy… Moderna thank you”

”2 Ιουλίου. Συνεχίζει να χειροτερεύει. Άλλες 2 επιληπτικές κρίσεις σε 3 ημέρες και παραμένω παράλυτος από το στήθος μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών μου”

”17 Ιουνίου. Λοιπόν άλλο ραντεβού για σήμερα. Ας ελπίσουμε να καταλήξουμε κάπου σχετικά με αυτό που κάνει αυτό το εμβόλιο .. τρέμουλο, ημικρανίες, θολή όραση, μυϊκές κράμπες και σπασμοί, απώλεια κινητικών λειτουργιών μαζί με καρδιακά προβλήματα και την θολούρα μνήμης Ole .. κ.λπ .. χαίρομαι που βοηθάω με covid. ”

”Ενημέρωση … χθες εκδηλώθηκαν εξανθήματα που κάλυψαν ολόκληρα τα πόδια μου και κόκκινες κηλίδες που φαίνεται να αιμορραγούν κάτω από το δέρμα. Αργότερα είχα μια άλλη επίθεση που μοιάζει με κρίση. Αυτά είναι 10 επεισόδια όπως αυτά τώρα. 4 καρδιακά επεισόδια μερικής παράλυσης επίσης.”

”2 Ιουλίου. Στο νοσοκομείο μόλις πριν από το σκάνερ εγκεφάλου μου .. προσεύχομαι να βρω κάποιες απαντήσεις γιατί πάνω από ένα μήνα αυτού του σκατού είναι τόσο κουραστικό .. Απλώς εύχομαι να ήξερα περισσότερες πληροφορίες για τους πιθανούς τραυματισμούς πριν το εμβόλιο. Και γι ‘αυτό μοιράζομαι τη διαδρομή μου για να δείξω τι μπορεί να συμβεί. ”

Εικόνα

Ευχαριστεί κάποιον Γερουσιαστή που ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του ζητάει βοήθεια προφανώς είναι και το κόστος νοσηλείας…

”23 Ιουνίου .. υποφέρω και προσπαθώ να διαδώσω ευαισθητοποίηση. Αυτά τα βίντεο μου είναι δύσκολο να τα μοιραστώ, αλλά αν μπορώ να εμποδίσω ένα άτομο να πάρει αυτό το δηλητήριο τότε πέτυχα το σκοπό μου .. παρακαλώ παρακαλώ μην εμβολιαστείτε..”


”Η απόφαση να εμβολιαστείτε είναι δική σας και η πρόθεσή μου ήταν να προσπαθήσω να διαδώσω την ευαισθητοποίηση για το τι θα μπορούσε ενδεχομένως να συμβεί επειδή δεν γνώριζα αυτούς τους κινδύνους και δεν μου είπαν κανέναν κίνδυνο οποιουδήποτε είδους γι αυτό που περνάω από τότε που εμβολιάστηκα.Απλώς εύχομαι να μπορέσουμε όλοι να ενωθούμε για να καταλάβουμε αυτήν την τραγωδία. Τα βίντεο μου και τα tweet μου δημιουργήθηκαν ενώ ήμουν πολύ θυμωμένος και τρελός και επίσης τραυματίστηκα από την επίθεση, γι ‘αυτό χρησιμοποίησα μερικές λέξεις που μπορεί να προσβάλλουν μερικούς ανθρώπους ή ακόμα και να τρομάξουν μερικούς ανθρώπους.”..

”23 Ιουνίου. Ιατρική περίθαλψη για τον Freddy, οργανωμένη από την Jaimie Zalys
*** ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 *** Ο Freddy μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ξανά χθες το βράδυ μετά… Η Jaimie Zalys χρειάζεται την υποστήριξή σας για την ιατρική περίθαλψη για τον Freddy
gofundme.com”Whyyyyyyyyy
”23 Ιουνίου .Διαδώστε την ευαισθητοποίηση παρακαλώ μοιραστείτε τα σκατά από τις κρίσεις μου λόγω εμβολίου. Αυτό πρέπει να είναι γνωστό. Κοιτάξτε τι κάνει σ΄ εσάς .. γιατί θα θέλατε τους ανθρώπους σας έτσι .. whyyyyyyyyy. Moderna σ’ ευχαριστώ .. έκανες μια καταπληκτική δουλειά που με προστατεύει”.


”22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 *** Ο Φρέντι μεταφέρθηκε ξανά με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο χθες το βράδυ αφού σταμάτησε να αναπνέει, υπέστη τεράστιο τρέμουλο στο πόδι του και δεν μπορούσε να κινηθεί. Στο νοσοκομείο του δόθηκε ένα ΗΚΓ και υποβλήθηκε σ΄αιματολογικέ εξετάσεις . Όταν τα αποτελέσματα βγήκαν, τον έστειλαν σπίτι αν και ζήτησε να ολοκληρώσει περαιτέρω εξετάσεις.

Θα θέλαμε πραγματικά να μεταφέρουμε τον Freddy σε μια πόλη όπου μπορεί να βρει τη βοήθεια που χρειάζεται τόσο απεγνωσμένα … !!! Παρακαλώ βοηθήστε, διαδώστε, παρακαλώ κρατήστε τον στις σκέψεις και τις προσευχές σας.

Στις 25 Μαΐου 2021, ο Freddy υπέστη άμεση και σοβαρή αντίδραση στον εμβολιασμό Moderna COVID. Μέσα στην περίοδο αναμονής των 15 λεπτών, η αριστερή πλευρά του σώματός του είχε παραλύσει, κρύωσε και η αναπνοή του έγινε εξαιρετικά αδύναμη. Είχε πρήξιμο στα πόδια του και εξανθήματα σε όλο το σώμα του. Ο Freddy αντιμετωπίστηκε αμέσως στο χώρο από ιατρούς.

Το επόμενο βράδυ είχε ζάλη και αίσθημα παλμών της καρδιάς, κατέρρευσε στο σπίτι του και σταμάτησε να αναπνέει. Η καρδιά του Freddy πήγε σε μεγάλη κολπική μαρμαρυγή και μεταφέρθηκε πίσω στο νοσοκομείο όπου εμφυτεύτηκε μια βιντεοκάμερα στο στήθος του για να παρακολουθεί την καρδιά του. Έκτοτε είχε έξι επιληπτικές κρίσεις ή / και εγκεφαλικά επεισόδια (θα καθοριστεί), βιώνει συνεχείς ανεξέλεγκτους σπασμούς και τρόμους, ημικρανίες, εμβοές, κόπωση, ζάλη, ομίχλη του εγκεφάλου και συνολικό πόνο στο σώμα.

Ο Freddy είναι ανεξάρτητος εργολάβος στέγης με δύο παιδιά, ηλικίας 10 και 14 ετών. Δεν είναι σε θέση να εργαστεί ή να οδηγήσει και δυσκολεύεται να περπατήσει. Από τον τραυματισμό του δεν μπόρεσε να λάβει την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη στην πόλη του και έχει απολυθεί και αγνοηθεί από διάφορους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης. Χρειάζεται πολλές εξετάσεις, σκάνερ, αιμοληψίες και να βρει ιατρική ομάδα πρόθυμη να τον περιθάλψει. Αυτό είναι πολύ πιθανό να περιλαμβάνει ταξίδια και διάφορα άλλα έξοδα. Ο Freddy χρειάζεται υποστήριξη από την κοινότητά του και τους συνανθρώπους του για να βοηθήσουν με αυτά τα επικείμενα έξοδα και για να φροντίσει την οικογένειά του.

Ο Freddy, η αρραβωνιαστικός του Jocellyn,τα παιδιά του Chloe και Greyson είναι πολύ ευγνώμονες σε όλους που μπορούν να βοηθήσουν.”

ΑΥΤΌΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ; H ιστορία του Φρέντι δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου τα social media παρά την επιβεβλημένη λογοκρισία είναι γεμάτα από τραγικές ιστορίες αντίστοιχες κάποιες ακόμη ποιο τραγικές.

Η κοινωνική προσφορά του Φρέντυ όπως τον αντιλαμβάνεται έγκειται στο να ενημερώσει τους συνανθρώπους του για το τι μπορεί να συμβεί να είναι υποψιασμένοι κι είναι ένας ρόλος πολύ τιμητικός γι αυτόν.Η απόφαση όπως λέει κι αυτός ανήκει στον καθένα αλλά ο καθένας οφείλει να έχει απόλυτα προηγουμένως ενημερωθεί για όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για να είναι νόμιμη η συναίνεσή του..Οι παράπλευρες απώλειες στον πόλεμο ….με αόρατο εχθρό πρέπει κι αυτές ν΄αναδεικνύονται…

dimpenews.com

One thought on “Τ’ αόρατα θύματα ενός ακήρυχτου πολέμου….Ο Φρέντυ ο Αμερικάνος: μετά τον εμβολιασμό με Moderna πάσχει από συχνές επιληπτικές κρίσεις, καρδιακά κι εγκεφαλικά επεισόδια,παραλυσία,δερματικές αιμορραγίες κ.α ”Whyyyyyy… Moderna thank you”!!! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ.

  1. ‘Οnly an International Criminal Court will put an end to Mitsotakis’ blackmail and division of society’ /
    Μόνο ένα Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο θα βάλει τέλος στους εκβιασμούς και τον διχασμό της Κοινωνίας από τον Μητσοτάκη
    (τραγική κατάσταση όπου οδεύει η Ελλάδα και δεν έχει προηγούμενο σε κοινωνία του δυτικού πολιτισμού)…> https://ello.co/velos/post/apbwwq4qjiobqv_r3f9bew

    Liked by 1 person

Comments are closed.