ΘΑΥΜΑ: Εμφάνιση Αγ. Εφραίμ Νέας Μάκρης μέσα στις φλόγες στη μεγάλη πυρκαγιά στην Κύπρο!!!!!!ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ”FAKE” ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ…ΣΤΟ ALPHA: η λογοκρισία στο μεταφυσικό ονομάζεται Ιερά Εξέταση και οι δικές της φλόγες δεν είναι και πολύ πιο διαφορετικές από αυτές της τελευταίας πυρκαγιάς.

Εμφάνιση του Αγίου Εφραίμ Νέας Μάκρης μέσα στις φλόγες στην πυρκαγιά στην Κύπρο.. Για θαύμα του Αγίου Εφραίμ Νέας Μάκρης μιλούν στην Κύπρο που έκανε ζωντανή την παρουσία του κατά την τελευταία μεγάλη πυρκαγιά.

λλλλ
Peut être une image de plein air

”Ο Άγιος Εφραίμ ολοζώντανος (φωτογραφικό υλικό από κάμερα ασφαλείας παρακείμενης οικίας) το οποιο video παίζει και σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Την ημέρα που τα ιερά λείψανα και οι παντόφλες του Αγίου βρίσκονταν στο νησί μας και συγκεκριμένα στην Κακοπετριά και ΟΛΟΙ ‘Ελληνες και Κύπριοι κάναμε παράκληση στον ‘Αγιο να σταματήσει την καταστροφή, ο Άγιος εμφανίζεται μέσα στις φλόγες ( σσ. για να περιορίσει την καταστροφή). Η Κύπρος μας θα ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της..Είναι ξεκάθαρο Αυτή είναι η δύναμη, τα θαυμαστά έργα του Αγίου μας και η αγκαλιά που δίνει έμπρακτα στο νησί μας. Επόμενο προσκύνημα των ιερών λειψάνων του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ αυτού Αγίου, την Τετάρτη 28 Ιουλίου για ΠΡΩΤΗ φορά στην Λεμεσό μέχρι και Κυριακή 1 Αυγούστου στον ιερό ναό της Παναγίας της Γλυκιώτισσας στην Νέα Εκάλη. Κοινοποίηση από όλους να καταλάβουν άπαντες την αγάπη που τρέφει ο ‘Αγιος Πατέρας μας, ο ‘Αγιος Εφραίμ για την Κύπρο και τα παιδιά του Σε ευχαριστούμε και θα σε δοξάζουμε παντοτινά και καθημερινά..” μαρτυρία από το fb (Άγιος Εφραίμ Νέας Μάκρης και τα θαύματά του !!)

Ωστόσο κάποιοι επιχειρούν ν΄απομυθοποιήσουν την παρουσία του το ιερό αυτό έργο ανέλαβε ο σταθμός alphanews που δηλώνει ότι η φιγούρα δεν είναι παρά μια καπνοδόχος και ότι είναι FAKE. Ποιό είναι το FAKE;; Τώρα καταπιάνονται και με τη μεταφυσική;; To θαύμα είναι ένα όνειρο για την εδώ πραγματικότητα και όλοι δεν έχουμε τα ίδια όνειρα..Θέλουν να ελέγξουν ως και τα όνειρά μας τις σκέψεις μας τις πεποιθήσεις μας τη μεταφυσική εκτός από όλον τον πλανήτη.. Μεγαλοπιάνονται. Το θαύμα είναι μια ”αλλοίωση” μια διεύρυνση αισθήσεων μια παρεμβολή μια μη στατική τομή στην πραγματικότητα, ένα κύμα μεταφυσικής ενέργειας…μια μετάδοση που πολλές φορές κρατά κλάσματα δευτερολέπτου. Η επικοινωνία με το θείο δεν είναι πλήρως αποκατεστημένη λόγω οντολογικού χάσματος είναι διαλλειμματική εν εσόπτρω εν αινίγματι. Δεν υπάρχει συνεχές πρόγραμμα ροή προγράμματος όπως στο τηλεοπτικό τους πρόγραμμα…Το πλησίασμα του Θεού δεν γίνεται δια της πεπατημένης των 5 αισθήσεων ‌που είναι εντεταλμένες για την πρόσληψη και μόνο του υλικού αισθητού κόσμου.. ἃ ‌ὀφθαλμὸς ‌οὐκ ‌εἶδεν ‌καὶ ‌οὖς ‌οὐκ ‌ἤκουσε……

Πρόσκαιρη αναστολή των αισθήσεων και αυτόματη ενεργοποίηση ενός εσώτερου μηχανισμού διεύρυνσης πρόσληψης του υπερβατικού … Η διείσδυση του θείου συντελείται αλλιώς στην αλληλοπεριχώρηση ο ενυπάρχων Θεός και ο ενδιάθετος άνθρωπος

τώρα λογοκρίνουν και τη λαϊκή δοξασία τους θρύλους και τις παραδόσεις τις πεποιθήσεις την πίστη

Το θαύμα εδράζεται στην πίστη. Η Παναγία του Σουφιάνεχ εμφανίστηκε σε δέντρο στη Συρία δεν την έβλεπαν όλοι έβλεπαν το δέντρο η Μύρνα όμως έβλεπε τη Θεοτόκο..Είναι αυτό που λέγεται σου έδειχνα τη σελήνη κι εσύ έβλεπες το δάχτυλο ή το δέντρο που κρύβει το δάσος…..το καμένο.. Οι άνθρωποι είχαν αυτή την αίσθηση αυτή την πεποίθηση.. και το αίμα και σώμα του Χριστού είναι ψωμί και κρασί θα μας πει το Α που δεν είναι όμως το Α και το Ω.. Γιατί τόσος πόνος να προβοκάρουν να κατακάψουν την λαϊκή πίστη την πίστη στο λαό….τη δοξασία την παράδοση…να κάψουν τη ρίζα να λογοκρίνουν και τη λαϊκή δοξασία τους θρύλους και τις παραδόσεις τις πεποιθήσεις την πίστη …..

Η μεταφυσική είναι σαν την αφηρημένη τέχνη ένας καμβάς ελευθερίας έχει οπτικές διάφορες κι αναγνώσεις πολλές…Κάποιοι διακρίνουν και κάποιοι κάθονται μέχρι να κλείσει το μουσείο για να δουν ωστόσο δεν κατηγορούν τον καλλιτέχνη αλλά τη δική τους άγνοια…

Κανείς δεν τους ζητά να ενστερνιστούν την άλλη οπτική ωστόσο δεν νομιμοποιούνται να γίνονται Ιεροεξεταστές με ”αντικειμενικούς” μηχανισμούς λογοκρισίας όπως είναι αυτοί του FAKE ως και στο θείο γιατί στο τέλος ή στην αρχή θα βγάλουν και το Θεό FAKE. Τώρα λογοκρίνουν και τη λαϊκή δοξασία τους θρύλους και τις παραδόσεις τις πεποιθήσεις την πίστη

Ο Κωνσταντίνος Μόρφης με καταγωγή από τα Τρίκαλα αγίασε μονάζοντας τον 15ο αιώνα στο όρος Αμώμων στη Νέα Μάκρη Αττικής στη μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου όπου και μαρτύρησε από επιδρομή βαρβάρων..έφυγε έφηβος από την οικογένεια του για το φόβο του παιδομαζώματος. Τα σημεία και τέρατα που ποιεί ο Νεοφανής Άγιος συγκλόνισαν την Αθήνα και η φήμη του διατρέχει την υφήλιο είναι ένα τεκμήριο Σημείο των Καιρών. Την α΄εικόνα του φιλοτέχνησε ο Φώτης Κόντογλου.

ΣΤΟ ALPHA: η λογοκρισία στο μεταφυσικό ονομάζεται Ιερά Εξέταση και οι δικές της φλόγες δεν είναι και πολύ πιο διαφορετικές από αυτές της τελευταίας πυρκαγιάς.

dimpenews.com