Έστρεψαν στρεψόδικα δια της υποχρεωτικότητας το ”όπλο” εμβόλιο κατά του λαού. Μην καρτεράτε να λυγίσουμε μήτε για μια στιγμή: Εσείς με τους μπακαλόγατους της Pfizer εμείς με τον Μπακαλάκο!!

Σε πνευματικό επίπεδο …Θέτουν επικαιροποιημένο Αποκαλυπτικό εκβιασμό καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ εμβόλιο της Pfizer ή της AstraZeneca….Αναστολή εργασίας για όσους υγειονομικούς, εκπαιδευτικούς και για επιστημονικό κι εργατικό δυναμικό στον ιδιωτικό τομέα που ήδη βιώνει το δίλλημα. Δεν θα έχεις δουλειά δεν θα έχεις λεφτά δεν θα μπορείς να αγοράζεις ή να πουλάς…..

Σε πολιτικό επίπεδο…Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός με πειραματικά εμβόλια έρχεται να προστεθεί στον μακροσκελή κατάλογο συναφών μέτρων εκτροπής όπως Απαγόρευση Κυκλοφορίας, ο Στρατιωτικός Νόμος, Η Καθολική Καραντίνα, τ΄αλλεπάλληλα check point διαδημοτικά διανομαρχιακά, το ψηφιακό φακέλωμα,η γκετοποίηση πληθυσμών , το υγειονομικό απαρτχάιντ, η ψηφιακή πρόσβαση σε χώρους δουλειάς κι αγορά μόνο για τους συμβεβλημένους με Pfizer, ακύρωση Συντάγματος, ακύρωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ακύρωση όλου του Ιατρικού Δικαίου ακύρωση του κώδικα της Νυρεμβέργης της Διεθνής διακήρυξης Οβιέδο της Διεθνής Διακήρυξης του Ελσίνκι και του πρόσφατου Ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου  2361/2021.. ακύρωση του κράτους δικαίου της αρχής του συνέρχεσθαι της αρχής ισονομίας ισοπολιτείας. Το κατοχυρωμένο Συνταγματικό Δικαίωμα της εργασίας καταστρατηγείται κι η επιταγή της προστασίας του καταργείται. Εισάγουν εργασιακό μεσαίωνα ως εργασιακό εξοστρακισμό κι εργασιακή εξορία.. Δημιουργούν νέα ξερονήσια ανέργων γκούλαγκ απολυμένων…..Στιγματίζουν σπιλώνουν βεβηλώνουν την προσωπικότητα και την εργασιακή αξιοπρέπεια. Διχάζουν. Κάνουν φύλλο και φτερό ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα...Φτιάχνουν Γκουαντάναμο μη συμμετεχόντων στη γ΄φάση δοκιμών δηλ. στο πείραμα της Pfizer. H συμμετοχή σε μια κλινική φάση είναι εθελοντική την καθιστούν εκβιαστικά υποχρεωτική.

Μην καρτεράτε να λυγίσουμε μήτε για μια στιγμή μητ’ όσο στη κακοκαιριά λυγάει το κυπαρίσσι έχουμε τη ζωή πολύ πάρα πολύ αγαπήσει…. Εμείς με τον Μπακαλάκο εσείς με τους μπακαλόγατους της Pfizer…

Η εξουσία διψάει για εκτελέσεις καθόλου εικονικές προς παραδειγματισμό αυτό έκαναν πάντα οι κατακτητές..Γιατί είναι εκτέλεση η στέρηση δικαιώματος επιβίωσης και διαβίωσης. Τ΄Αντίποινα που θέτονται σ΄εφαρμογή ήταν πάγιο σχέδιο της Κατοχής…Η κατασυκοφάντιση της Αντίστασης επίσης είναι μια γνωστή μεθοδολογία..Οι πρακτικές είναι παλιές η στόχευση ίδια η καθυπόταξη του εργατικού κι επιστημονικού δυναμικού τη χώρας και κατ΄επέκταση του λαού. Έστρεψαν στρεψόδικα δια της υποχρεωτικότητας το όπλο εμβόλιο κατά του λαού… Οι προπαγανδιστές έφτασαν να επικαλούνται την υποχρεωτικότητα στο Τατζικιστάν για να περάσουν την υποχρεωτικότητα….Ε λοιπόν εδώ δεν είναι Ελλαδιστάν….

Στο στόχαστρο για τον υποχρεωτικό αμφιλεγόμενο εμβολιασμό με τη γονιδιακή θεραπεία έχουν μπει επίσης
Όσοι κατατάσσονται στον στρατό
Τα Σώματα Ασφαλείας
Αθλητές ερασιτεχνικών και επαγγελματικών σωματείων

ιερείς

Που σημαίνει πάμε σε διάλυση στρατεύματος θα εκτιναχθεί το νούμερο στους αντιρρησίες συνείδησης πολυδιάσπαση και έριδα στο εσωτερικό το ίδιο θα συμβεί και στα λοιπά σώματα ασφαλείας με αποτέλεσμα να διακυβεύεται τόσο η εσωτερική όσο και η εξωτερική ασφάλεια της χώρας αφού η ομοψυχία και το απαραίτητο απερίσπαστο υπονομεύεται.

Κατακερματισμός και σχίσματα έριδες στο εσωτερικό της εκκλησίας..

Ο αθλητισμός γίνεται προνόμιο ορισμένων

Προνόμια έδινε η Υψηλή Πύλη τα παραχωρούσαν οι κατακτητές για να προσεταιριστούν μέρος των ραγιάδων στις Δημοκρατίες κυριαρχεί η ισονομία ισοπολιτεία!

Το Παλάτι της Κορώνας θέτει Επίτροπο στην Εκκλησία όπως επί εποχής Μάουρερ.. θα συνεδριάσει η Σύνοδος με Τσιόδρα Κικίλια…. Στη Διαρκή Σύνοδο επί βαυαροκρατίας όταν συνεδρίαζε, παρευρισκόταν και Βασιλικός Επίτροπος με αποφασιστικές αρμοδιότητες.

dimpenews.com