Ορκίστηκαν Γιατροί όχι πειραματόζωα της Pfizer. Πετούν την ιατρική μπλούζα στα σκουπίδια!!!

Και στη Γαλλία …..Τους ζητείται να γίνουν επίορκοι. Ν΄ανταλλάξουν την ανέκπτωτη ιατρική τους ιδιότητα με αυτή του πειραματόζωου του εργαστηρίου της Pfizer μετέχοντας υποχρεωτικά ως εθελοντές στην γ΄φάση κλινικών δοκιμών του εμβολίου της. Ορκίστηκαν Γιατροί όχι πειραματόζωα της Pfizer.Πετούν την ιατρική μπλούζα στα σκουπίδια!!! Ζητήθηκε από υγειονομικούς σήμερα και πολλούς υπαλλήλους σε ιδιωτικό τομέα σε καθημερινή βάση να αποδεχθούν έναν ρόλο που δεν τους ανήκει. Τα εμβόλια διανύουν τη γ΄φάση κλινικών δοκιμών είναι πειραματικά και έχουν πάρει άδεια κυκλοφορίας όχι έγκριση. Ο εξαναγκασμός σε πειραματική ιατρική πράξη είναι κολάσιμος με βάση όλο το δίκαιο που διέπει τα σχετικά και βέβαια τον Κώδικα Νυρεμβέργης!

Νοσηλεύτρια δηλώνει ότι ”αποφάσισα να εγκαταλείψω τη θέση μου ως νοσηλεύτρια σε Γηροκομείο γιατί πάντα έλεγα ότι αυτοί δεν θα έχουν το δέρμα μου”

Επικεφαλής μονάδας εντατικής στη Γαλλία δήλωσε ότι το 40% του νοσηλευτικού προσωπικού στις εντατικές στο νοσοκομείο του παραιτήθηκαν από Σεπτέμβρη ως Δεκέμβρη για συνθήκες εργασιακές μη αναγνώριση μη προοπτικές ανάπτυξης κι εξέλιξης συν τις πιέσεις που δέχονται προφανώς….

άλλοι επιλέγουν την εμβολιακή μετανάστευση.” Πουλάω το σπίτι μου και εγκαταλείπω τη Γαλλία” λόγω υγειονομικής δικτατορίας!!

Εικόνα

Την ίδια ώρα στην Αγγλία ανοίγουν πάλι όλα από 19 Ιουλίου χωρίς μάσκες εξωτερικό εσωτερικό και χωρίς ψηφιακό pass sanitaire και χωρίς υποχρεωτικό εμβολιασμό σε κανέναν τομέα. Μόνο για εργαζόμενους σε Οίκους Ευγηρίας έχει τεθεί να εφαρμοστεί από Οκτώβριο αλλά πρώτα πρέπει πρώτα να ψηφιστεί από κοινοβούλιο! Η Γερμανίας δια της Μέρκελ διαμήνυσε δεν θ΄ακολουθήσει το δρόμο της Γαλλίας και δεν θα επιβάλει υποχρεωτικό εμβολιασμό σε κανέναν και κυρίως σε υγειονομικό προσωπικό.

Σε καμιά Πολιτεία των ΗΠΑ δεν υπάρχει υποχρεωτικός εμβολιασμός για υγειονομικούς. Σε Φλόριντα ποτέ δεν επιβλήθηκε κανένα μέτρο ούτε αυτό του lockdown. Φλόριντα, Τέξας, Ντακότα απέχουν σχεδόν από κάθε μέτρο υγειονομικής καταπίεσης…

Οπότε υπήρχε εναλλακτική επέλεξαν την επίθεση σε εργασιακά κεκτημένα και δικαιώματα και τώρα συζητούν να το επεκτείνουν σε εκπαιδευτικούς ως υποχρεωτικό και σε παιδάκια κατ’ αρχήν εθελοντικά…τόσους εθελοντές δεν είχε ποτέ σε κλινικό πείραμα καμιά φαρμακευτική… εθελοντές υποχρεωμένους .. νέα ήθη στην ιατρική δεοντολογία και στο νομικό πολιτισμό….. Οι καθηγητές και οι δάσκαλοι ορκίστηκαν καθηγητές και δάσκαλοι κι όχι πειραματόζωα της Pfizer!!! Αυτό το μέτρο για εκπαιδευτικούς δεν ισχύει πουθενά στον κόσμο παρά μόνο στη Σαουδική Αραβία στις μαντράσες των αποκεφαλιστών……

dimpenews.com

One thought on “Ορκίστηκαν Γιατροί όχι πειραματόζωα της Pfizer. Πετούν την ιατρική μπλούζα στα σκουπίδια!!!

Comments are closed.