Τορπίλη στον πειραματικό υποχρεωτικό πανεμβολιασμό: 100 ναύτες του βρετανικού αεροπλανοφόρου θετικοί στο covid19 ενώ ήταν διπλά (πλήρως) εμβολιασμένοι!!!

Ένα ένα καταρρίπτονται τα επιχειρήματα υπέρ του πειραματικού εμβολιασμού. Έξαρση του Covid-19 επιβεβαιώθηκε στην ναυαρχίδα του Βασιλικού Ναυτικού, HMS Queen Elizabeth.Τορπίλη στον πειραματικό υποχρεωτικό πανεμβολιασμό: 100 ναύτες του βρετανικού αεροπλανοφόρου θετικοί στο covid19 ενώ ήταν διπλά (πλήρως) εμβολιασμένοι!!! Που σημαίνει ότι ο εμβολιασμός δημιουργεί εστίες έξαρσης κι επανεκκίνησης της επιδημίας. (σσ 7 φορές πιθανότερο είναι να μολυνθούν από τον ιό οι εμβολιασμένοι παρά όσοι ανέπτυξαν φυσική ανοσία αφότου νόσησαν σύμφωνα με Υπ. Υγείας Ισραήλ.)

Έχει αναφερθεί στο BBC ότι υπήρξαν περίπου 100 κρούσματα στο αεροπλανοφόρο, καθώς πραγματοποιεί παγκόσμια περιοδεία.

Επηρεάζονται επίσης πολλά άλλα πολεμικά πλοία που το συνοδεύουν.

Ο υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας είπε ότι όλο το πλήρωμα που είχε αναπτύξει έχει λάβει δύο δόσεις εμβολίου Covid-19 δηλ. ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και η επιδημία ήταν υπό έλεγχο.( σσ.ο βρετανικός στρατός κατέρριψε το όπλο του εμβολίου.)

Το HMS Queen Elizabeth βρίσκεται περίπου στο ένα τέταρτο της διαδρομής του μέσω μιας ανάπτυξης 28 εβδομάδων κι ενώ ηγείται του Carrier Strike Group (CSG).

Έχει πλέον εισέλθει στον Ινδικό Ωκεανό και το Βασιλικό Ναυτικό αναφέρει ότι πρόκειται να συνεχίσει το ταξίδι του στην Ιαπωνία αργότερα φέτος.

Μια εκπρόσωπος είπε ότι στο πλοίο τηρήθηκαν μέτρα όπως μάσκες, κοινωνικές αποστάσεις και ένα σύστημα εντοπισμού.

“Στο πλαίσιο των τεστ ρουτίνας, ένας μικρός αριθμός του πληρώματος από το Carrier Strike Group βρέθηκε θετικός για το Covid-19”, είπε.( σσ. μικρός αριθμός οι 100;;)

“Το Carrier Strike Group θα συνεχίσει να εκτελεί τα επιχειρησιακά του καθήκοντα και δεν υπάρχουν επιπτώσεις στην ανάπτυξη.”

Δεν είναι το πρώτο τρόμο του Covid σε πλοίο Royal Navy.

Πέρυσι, το πλήρωμα του HMS Northumberland αναγκάστηκε να επιστρέψει στην ακτή και να απομονωθεί κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων μετά από “μια σειρά υποψιών Covid” στο πλοίο.

Η παγκόσμια περιοδεία είναι η πρώτη επιχειρησιακή ανάπτυξη του HMS Queen Elizabeth και θα διανύσει 26.000 μίλια.

Το πολεμικό πλοίο αξίας ύψους 3 δισ. Λιρών αναχώρησε από τη ναυτική βάση του Πόρτσμουθ τον Μάιο.

Η βασίλισσα και ο πρωθυπουργός πήγαν και οι δύο πριν ξεκινήσει για την περιοχή Ινδο-Ειρηνικού.

Το πλοίο ξεκίνησε δοκιμές στη θάλασσα το 2017, αντικαθιστώντας το HMS Illustrious που διαλύθηκε το 2014.

Διαθέτει οκτώ μαχητικά αεροσκάφη RAF και 10 αμερικανικά ναυτικά σώματα F35B και θα συνοδεύεται στην Ασία από έξι πλοία του Βασιλικού Ναυτικού, ένα υποβρύχιο, 14 ελικόπτερα ναυτικών και μια εταιρεία Royal Marines.BBC 14/7/21

H Αγγλία μετά από μεγαλειώδη διαδήλωση μισού εκατομμυρίου πολιτών ανέκοψε πρύμνα κατάργησε όλα τα μέτρα δεν έχει επιβάλει κανέναν υποχρεωτικό εμβολιασμό..

dimpenews.com