Μνήμες 74. Η πολιτική εκτροπή θα λήξει και πάλι με εθνική τραγωδία!Τουρκική ακταιωρός έβαλε κατά σκάφους του λιμενικού της Κύπρου!

Μνήμες 74. Η πολιτική εκτροπή θα λήξει και πάλι με εθνική τραγωδία!

4 μέρες πριν την θλιβερή επέτειο της τούρκικης εισβολής στην Κύπρο και την εισβολή Ερτνογάν που αναμένεται στην Αμμόχωστο θερμό επεισόδιο καθώς ”Τουρκική ακταιωρός άνοιξε πυρ εναντίον σκάφους του λιμενικού της Κύπρου στην ακριτική περιοχή της Τηλλυρίας. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της κυπριακής αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, το σκάφος της λιμενικής με έδρα το αλιευτικό καταφύγιο του Κάτω Πύργου και τριμελές πλήρωμα, πραγματοποιούσε περιπολία στις 03:30, 11 ναυτικά μίλια ανοιχτά της Τηλλυρίας για την αντιμετώπιση του φαινομένου της παράνομης μετανάστευσης.” Οι Τούρκοι έριξαν προειδοποιητικά πυρά και στη συνέχεια καταδίωξαν το κυπριακό σκάφος.4 Κύπριοι λιμενικοί διέτρεξαν κίνδυνο.

Πριν την τούρκικη εισβολή προηγήθηκε το προδοτικό πραξικόπημα Σαμψών που έδωσε ψευδονομιμοποιητικό άλλοθι, η απόπειρα δολοφονίας Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ενώ η Ελλάδα διένυε μια σκοτεινή περίοδο συνεχούς πολιτικής ανωμαλίας δικτατορίας. Σήμερα η κατάσταση ομοιάζει πολύ. Ελλάδα και Κύπρος βιώνουν μια πρωτοφανή πολιτική ανωμαλία με εκτροπή Συνταγματική με σαφάρι κατά συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων και κυνηγούς κεφαλών κατά εργαζομένων. 2 χώρες που 2 χρόνια βίωσαν στρατιωτικό νόμο απαγόρευση κυκλοφορίας λογοκρισία προπαγάνδα και είναι σε συνεχώς κατάσταση ΄Εκτακτης Ανάγκης που κυβερνώνται με υπουργικά διατάγματα αντί για Σύνταγμα… Προωθείται ο εθνικός και κοινωνικός διχασμός. Όσο κι αν αυτά τα μέτρα ελήφθησαν κι από άλλες χώρες το γεγονός ότι Ελλάδα Κύπρος είναι σ΄ακήρυχτο πόλεμο με Τουρκία η εσωτερική τους ανωμαλία και αποσταθεροποίηση διχασμός αποδυνάμωση του κοινωνικού σώματος ευνοεί την επίσπευση από πλευράς του τούρκικου παράγοντα να επιτελέσει τα σχέδια κοινό μυστικό κατά του ελληνισμού…..Η υγειονομική Χούντα θα τελειώσει και πάλι με Κυπριακό..

Τότε εμφανίστηκε στην περιοχή τουρκική ακταιωρός με άκρως επιθετικές προθέσεις και άρχισε να καταδιώκει το σκάφος του λιμενικού. Μάλιστα άνοιξε πυρ για εκφοβισμό. 

Η τουρκική ακταιωρός συνέχισε να καταδιώκει το σκάφος μέχρι την είσοδος του αλιευτικού καταφυγίου και το εξανάγκασε να αποχωρήσει από την περιοχή. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Άμυνας της Κύπρου, Χρίστος Πιερής, τόνισε πως δεν πρόκειται για ένα απλό περιστατικό. 

«Το θέμα διερευνάται, με το κέντρο επιχειρήσεων της Εθνικής Φρουράς να συλλέγει πληροφορίες για να προχωρήσει το αρμόδιο υπουργείο σε ενέργειες», είπε στην Πρώτη Εκπομπή στο star.

dimpenews.com