ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ…..Τεράστιες διαδηλώσεις σε Παρίσι (150.000) και σ΄όλη τη Γαλλία κατά της υγειονομικής δικτατορίας. ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ…..Τεράστιες διαδηλώσεις σε Παρίσι και σ΄όλη τη Γαλλία σε πόλεις ως και στα κορφοβούνια κατά της υγειονομικής δικτατορίας. Κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού-βουστάσιο κατά του υγειονομικού απαρτχάιντ covid free που εκεί το λένε pass sanitaire και όλων των συναφών παράνομων καταχρηστικών εξαμβλωμάτων που αποτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

”Εσύ μας επέβαλες το εμβόλιο κι εμείς την γκιλοτίνα” .. ”Ελευθερία Ελευθερία”., « όχι στην υγειονομική δικτατορία » ή« Macron παραιτήσου. Μακρόν δικτάτορα »« όχι στο pass nazitaire », «fake πανδημία, αληθινή χούντα », « χώρα του Pasteur, κι όχι του πασπόρτ » ou « δεν είμαι ένα QR Code »,  .. Παρίσι,Στρασβούργο, Τουλούζη , Μασσαλία, Νίκαια,Τουλόν,Lille, Nantes, Lyon, Bordeaux,Poitiers,Montpellier,Perpignan,Mulhouse,Nancy, Saint-Etienne, Roanne et Auxerre κ.α και κάθε γωνιά και πόλη της Γαλλίας εξεγείρεται..Βγήκαν τα λεφούσια… αν και σε πολλές πόλεις η πορεία ήταν απαγορευμένη από τις κατοχικές δυνάμεις… Στο Παρίσι τα πρώτα μπλοκ ξεκίνησαν από Palais-Royal, πορεύτηκε μέσα από το 10 Διαμέρισμα διέσχισε κατά μήκος τις αποβάθρες του Σηκουάνα το Λούβρο κλπ.Σε κάποιες πόλεις όπως στην Ντιζόν, Lyon έγινε χρήση χημικών και δακρυγόνων..Σύμφωνα με υπουργείο εσωτερικών Υγειονομιστών σε όλη τη Γαλλία διαδήλωσαν 114.00 αλλά εκτιμήσεις διοργανωτών διαδηλώσεων μιλούν για 150.000 μόνο στο Παρίσι. Οι συνεργάτες Γκαιμπελιστές αποσιωπούν .

Image
Image
Image
Νantes
Image

Bανδαλισμός εμβολιακού κέντρου στην Isere και συνθήματα 1940, Δολοφόνοι

dimpenews.com

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s