Διδάκτωρ μοριακής Ανοσιολογίας: «Ο εμβολιασμένος είναι βιολογική ωρολογιακή βόμβα ιών.Όλες οι μεταλλάξεις του ιού έχουν μία αιτία: τα εμβόλια »! ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ!!!! ΒΙΝΤΕΟ

Οι μη δοτοί κι εγκάθετοι Έλληνες επιστήμονες ρίχνονται στη μάχη κατά της μεγαλύτερης ιατρικής πλάνης όλων των εποχών..

«Ρουκέτα» από διδάκτορα μοριακής Ανοσιολογίας: «Ο εμβολιασμένος είναι βιολογική ωρολογιακή βόμβα ιών»…

«Όλες οι μεταλλάξεις του ιού έχουν μία αιτία: τα εμβόλια»! ( σσ. ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ!!!!)

Ο διδάκτωρ μοριακής Ανοσιολογίας,Γιατρός Δημήτρης Αντωνίου, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ανέφερε πως οι εμβολιασμένοι είναι μια βιολογική ωρολογιακή βόμβα ιών!

«Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό!

Στην Αγγλία τα ποσοστά των εμβολιασμών ανέβηκαν στον ουρανό.

Όσο πιο πολύ αυξάνονται τα εμβόλια, τόσο πιο πολύ αυξάνονται οι μεταλλάξεις και τα κρούσματα», σημείωσε, δείχνοντας τις καμπύλες αύξησης από επίσημα στοιχεία από το Υπουργείο της Βρετανίας (1.46 του βίντεο). Εξ ορισμού το εμβόλιο δημιουργεί μεταλλάξεις, είπε..

Δήλωσε στην συνέχεια, μεταξύ άλλων:

«Όλες οι μεταλλάξεις του ιού έχουν μία αιτία: τα εμβόλια. Δεν είναι τυχαίες οι μεταλλάξεις, όπως μας λένε ψευδώς, διότι αν ήταν τυχαίες, θα ήταν πολλαπλές και όχι δυο τρεις συγκεκριμένες».

Ψυχρή λίμνη, το φαινόμενο που έπληξε Γερμανία και Βέλγιο: Πότε αναμένεται στην Ελλάδα
Στην συνέχεια έριξε την βόμβα στο 4.09 του βίντεο, ερωτηθείς για το αν θα ήταν ασφαλές για έναν ανεμβολίστο να παρακολουθήσει κάποιον αγώνα εάν είχε κάνει τεστ! Θα μπορούσε να πάει ο μη εμβολιασμένος με μάσκα και με τεστ στο γήπεδο:; όχι γιατί θα κολλούσε ιό από τον εμβολιασμένο..

«Όχι, διότι θα κολλούσε ιό από το εμβολιασμένο, ο εμβολιασμένος είναι φορέας, είναι μια βιολογική ωρολογιακή βόμβα ιών. Έχω εδώ μπροστά μου μελέτη από 14 μεγάλα πανεπιστήμια του Ισραήλ, τα οποία τι λένε; Ότι οι εμβολιασμένοι με την Pfizer στο Ισραήλ έχουν 8 φορές περισσότερο ιικό φορτίο, ιό δηλαδή, από τους ανεμβολίαστους και μεταδίδουν τον ιό 8 φορές περισσότερο από ότι οι ανεμβολίαστοι.
Και ποιον ιό μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι; Τον ιό που έχουν μεταλλάξει, δηλαδή οι εμβολιασμένοι τον αρχικό ιό, τον έχουν μεταλλάξει, στην μετάλλαξη της νοτίου Αφρικής και τον μεταδίδουν σε όλο το Ισραήλ. Γι’ αυτό γίνεται κόλαση στο Ισραήλ, όπως προέβλεψε ο ομιλών, όχι επειδή είμαι σοφός, αλλά επειδή αυτά λέει η ιατρική εδώ και 200 χρόνια που λέει ότι σε περίοδο επιδημίας δεν κάνουμε ποτέ εμβολιασμό, διότι θα προκύψουν μεταλλάξεις»!!!!

”Πέρυσι χωρίς εμβόλιο είχαμε 5.000 κρούσματα 600 νεκρούς φέτος στο ένα εξάμηνο στο μισό χρόνο με εμβόλια έχουμε 300.000 κρούσματα 13.000 νεκρούς. Μην κάνεις εμβολιασμούς έγραφα σε επιστολή μου στον Πρωθυπουργό γιατί θα γεμίσουμε μεταλλάξεις θανατηφόρες”. (hellas-now 17/7/21)

dimpenews.com