Σατανιστές έκαναν ανθρωποθυσία 13χρονο στη χούντα του Μακρόν. Τον αποκεφάλισαν και τον ακρωτηρίασαν σε χώρο με σατανιστικά σύμβολα!! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!

Ένα αποκεφαλισμένο σώμα κι ακρωτηριασμένα μέλη του σώματος (όπως χέρια) με πριόνι ανακαλύφθηκαν σε σπίτι στο Tarascon στην περιφέρεια Bouches-du-Rhône στη Γαλλία. Στην καταδίωξη, ο 32χρονος φερόμενος δολοφόνος σκοτώθηκε από την αστυνομία στο Arles. Το θύμα φαίνεται ότι είναι ένας 13χρονος ανήλικος, που είχε εξαφανιστεί από τη Μασσαλία (BFMTV) .Το κεφάλι του θύματος βρέθηκε λίγο πιο μακριά από το σπίτι στο Tarascon, σε μια σφραγίδα. Βρέθηκαν επίσης πολυάριθμα σατανιστικά αντικείμενα στο σπίτι.(E1 – Franceinfo)

  • Αποκεφαλισμένο σώμα 13χρονου, βρέθηκε σε σακούλα

Το ακρωτηριασμένο σώμα ενός εφήβου βρέθηκε σε μια τσάντα στο Tarascon (Bouches-du-Rhône) από την αστυνομία, το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα εξηγεί το site Actu 17 σήμερα το πρωί. Η αστυνομία εντόπισε τον 32χρονο ύποπτο δολοφόνος λίγο αργότερα, ο οποίος εξουδετερώθηκε θανάσιμα από πυροβολισμούς. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από μάρτυρα που ζούσε στο Tarascon κατά τη διάρκεια της νύχτας από Κυριακή έως Δευτέρα, περίπου στις 11 μ.μ.

Πήγαν εκεί και έσπασαν την πόρτα σε ένα σπίτι, στη συνέχεια ανακάλυψαν το σώμα ενός 13χρονου εφήβου, ακρωτηριαμένο και αποκεφαλισμένο, σε μια τσάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, επιβεβαιώνοντας αυτό της Ευρώπης 1.

Το θύμα λέγεται ότι είναι ανήλικος που είχε εξαφανιστεί για 48 ώρες και ζούσε στη Μασσαλία.

Το κεφάλι του αποθανόντος σύμφωνα με την Le Parisien, βρέθηκε σε ένα κουβά στο μπάνιο.

Το υπόλοιπο ακρωτηριασμένο σώμα του είχε τοποθετηθεί σε μια σακούλα. Ο κάτοικος, γνωστός για ψυχιατρικά προβλήματα αλλά και για πράξεις βίας, απουσίαζε.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η μητέρα του ανήλικου ζει στον ίδιο δρόμο με τον δολοφόνο, λέει η Le Parisien.

Ήταν συμβόλαιο θανάτου ανθρωποθυσίας;; To δίκτυο είναι μεγαλύτερο ενήργησε μόνος του ο δολοφόνος;;;

dimpenews.com