Διπλή επίθεση 47 χρόνια μετά την εισβολή κατά του κυπριακού ελληνισμού από Ερντογάν κι Αναστασιάδη: o πρώτος από τζαμί κάνει κάλεσμα ριζοσπαστικού ισλάμ ο β΄ δεν σεβάστηκε την Επέτειο και έθεσε σε ισχύ νέα μέτρα από σήμερα που καθιστούν την Ελεύθερη Κύπρο Κατεχόμενα του Covid!!

Διπλή επίθεση 47 χρόνια μετά την εισβολή κατά του κυπριακού ελληνισμού από Ερντογάν κι Αναστασιάδη. Ξεκίνησε η προσάρτηση μέρους της Αμμοχώστου…Ο πρώτος σε μια κίνηση γεμάτη συμβολισμό απευθύνθηκε σε φανατικό πλήθος εντός τζαμιού ανήμερα θρησκευτικής γιορτής ενώ ο δεύτερος άδειασε τις εκκλησιές 2 χρόνια τώρα τις ερημοποίησε απαγόρευσε ως και οι δικοί μας καλοθελητές Ανάσταση Επιτάφιο Θεοφάνεια…Το κοντράστ είναι αποκαλυπτικό. Οι μεν αποδυναμώνουν απεκδύουν τον ελληνισμό οι ε κατακτούν κάνουν βήματα επεκτατισμού. Δεν είναι η πολιτική του κατευνασμού είναι η πολιτική της ηθελημένης και σκόπιμης αλλοτρίωσης του ελληνισμού η πιο ύπουλη υπονόμευσή του.

Και δεν είναι μόνο οι κλειστές εκκλησιές που εξομοιώθηκαν με αυτές των κατεχομένων ερημοποιημένες το χειρότερο είναι η αποχριστιανοποίηση στην παιδεία στην κοινωνία που συνοδεύεται από μεθοδική και συστηματική αλλαγή ηθών, νοοτροπίας κι αντιλήψεων . Στο ριζοπαστικό ισλάμ που κηρύσσει ο Ερντογάν απαντάμε με πνευματική παράδοση πέφτουμε αμαχητί ξηλώνουμε ότι έμεινε στο διάβα των αιώνων. Στο υπερόπλο του ριζοσπαστικού ισλάμ σηκώνουμε λευκή σημαία πνευματικής ουδετερότητας.. όλοι οι πόλεμοι ακόμη κι εντός ισλάμ είναι και θρησκευτικοί στη τ. Γιουγκοσλαβία, στη Υεμένη, στη Συρία, στο Ιράκ ως και στην Ουκρανία. Σε αυτή την παράμετρο κηρύξαμε πνευματικό αφοπλισμό και παράδοση…

” Είθε ο Αλλάχ ο μεγάλος να μας δώσει να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι για μια δυνατή Κύπρο..Δεν θα χρειαστεί να ταραζόμαστε με τις αντιλήψεις βορρά νότου. Από τώρα οι Τουρκοκύπριοι θα συνεχίσουν το μονοπάτι τους σε ένα πιο δυνατό δρόμο” είπε ο Ερντογάν σε κάλεσμα μέσα από το τζαμί για περισσότερες προκλήσεις στο μέλλον…

Ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, και ο Τ/κ ηγέτης. Ερσίν Τατάρ, ανακοίνωσαν πριν από λίγο ότι θα αποστρατικοποιηθει 3,5% του εδάφους της περίκλειστης πόλης των Βαρωσιων και όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφύγουν στην Επιτροπή Ακίνητης Ιδιοκτησίας της Τουρκίας που εδρεύει στα κατεχόμενα.politis Άρχισε η απαλλοτρίωση Αμμοχώστου..

Eνώ ο μεγαλοϊδεατισμός και η μεγαλομανία του που τροφοδοτείται από τις υπερδυνάμεις είναι αχαλίνωτος. Δήλωσε μετά τη Λιβύη, τη Συρία, το Αζερμπαινστάν, το Ιράκ ότι είναι έτοιμος να βάλει πόδι και στο Αφγανιστάν και ν΄αναλάβει τη λειτουργία αεροδρομίου της Καμπούλ υπό 3 προυποθέσεις που ως επί το πλείστον καλεί τους Αμερικανούς να του ικανοποιήσουν.

Ο Ανανστασιάδης συνεχίζει την επίθεση κατά των ελευθεριών και των δικαιωμάτων των Κυπρίων…Πρόκληση την 20η Ιουλίου που η Κύπρος έχασε πάνω από 30% εδάφους της και πολίτες στερήθηκαν δικαιώματα και κεκτημένα από τον αντίπαλο έρχεται ο Αναστασιάδης να του επιβάλει επέκταση περιοριστικών μέτρων και safepass ως και σε μέσα μαζικής μεταφοράς…με νέα μέτρα που θα ισχύουν από σήμερα 20 Ιούλη. Κανένα σεβασμό στην ημέρα και στο νόημα της στον αγώνα Ανεξαρτησίας κι Ελευθερίας όχι νεοταξίτικης αλλά αληθινής. Και δεν τον εγκαλεί και κανείς για την Ύβρη.

Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

1.            Αναστολή λειτουργίας κατασκηνώσεων. Οι κατασκηνώσεις που είναι σε εξέλιξη πρέπει να αναστείλουν τη λειτουργία τους μόλις τερματιστεί η τρέχουσα φιλοξενία ατόμων, το αργότερο μέχρι 23 Ιουλίου.

2.            Επιτρέπεται η εξυπηρέτηση θαμώνων σε χώρους εστίασης, νυχτερινά κέντρα, χώρους δεξιώσεων, δισκοθήκες και άλλους χώρους διασκέδασης αποκλειστικά σε τραπεζοκαθίσματα με μέγιστο αριθμό τα 10 άτομα ανά τραπέζι. Όλοι οι θαμώνες πρέπει να είναι καθήμενοι και σε όλες τις περιπτώσεις απαγορεύεται ο χορός. ( καθήλωση και τζιχαντιστική αντίληψη περί διασκέδασης) Από την απαγόρευση για χορό, εξαιρούνται τα υποστατικά/επιχειρήσεις που θα φιλοξενούν μόνο πλήρως εμβολιασμένα άτομα ή άτομα που έχουν πιστοποιητικό ανάρρωσης από την COVID-19 τους τελευταίους έξι μήνες. Ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του υποστατικού οφείλει να ενημερώνει γραπτώς το Υπουργείο Υγείας ότι στο υποστατικό του θα δέχεται μόνο πλήρως εμβολιασμένα άτομα ή άτομα που έχουν νοσήσει με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.

3.            Εισαγωγή SafePass σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπου ανά πάσα στιγμή συναθροίζονται πέραν των 20 ατόμων, περιλαμβανομένων και των εργαζομένων της επιχείρησης, μέχρι τις 31 Ιουλίου.

4.            Προσκόμιση SafePass για εξυπηρέτηση πολιτών σε υπηρεσίες του δημόσιου, ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, σε τράπεζες, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ακτοπλοϊκά επιβατικά σκάφη, κοκ.

5.            Απαγόρευση των επισκέψεων σε οίκους ευγηρίας ή/και άλλες δομές φιλοξενίας και φροντίδας ηλικιωμένων, με εξαίρεση τα άτομα που έχουν SafePass. Δεν συστήνεται η έξοδος στους ενοίκους. ( απομόνωση ακούσιος εγκλεισμός)Με την επιστροφή τους στον χώρο διαμονής τους, θα πρέπει να προσκομίζεται αρνητικό αποτέλεσμα από rapid test.

6.            Αύξηση του μέγιστου αριθμού ατόμων σε κλειστούς χώρους από 350 σε 450 πρόσωπα, νοουμένου ότι όλα τα άτομα είναι πλήρως εμβολιασμένα ή έχουν νοσήσει με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες. Ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής του υποστατικού οφείλει να ενημερώνει το Υπουργείο Υγείας ότι στο υποστατικό του θα δέχεται μόνο πλήρως εμβολιασμένα άτομα ή άτομα που έχουν νοσήσει με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες, για να του δίδεται σχετική έγκριση.

Toν έστησαν σε 2 στενά τον ελληνισμό της Κύπρου…….

dimpenews.com