Τώρα συλλαμβάνουν και τους αντιφρονούντες Καθηγητές Επιδημιολογίας στην Κύπρο;

Τώρα συλλαμβάνουν και τους αντιφρονούντες Καθηγητές Επιδημιολογίας στην Κύπρο;;; Συνελήφθη ο Δρ Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης ως διοργανωτής της διαμαρτυρίας των αντιεμβολιαστών( δηλ. όσων αρνούνται να γίνουν υποχρεωτικά πειραματόζωα της Pfizer) την Κυριακή
(ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS.) ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ;;; ”ΩΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΥΝΘΑΡΟΙΣΗΣ” και η αρχή του συνέρχεσθαι;;;Είχε καταδικάσει τα επεισόδια παρά ταύτα..

Ο υπέρτατος νόμος έχει γίνει ο “Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμος” και η ερμηνεία που αποδίδουν σε αυτόν οι κυβερνώντες. Δεν υπάρχει ούτε αντίδραση ούτε αντίλογος σε αυτό. Και ενώ όλα αυτά διαμοίβονται στην κατά τα άλλα δημοκρατική μας χώρα γίνεται η κατά την άποψή μου εξωφρενική επίκλιση του δικαιώματος του “νομοταγούς” εμβολιασμένου να μην κινδυνεύει από την προσέγγιση του “παράνομου και εγκληματία” ανεμβολίαστου και δίνεται άλλοθι στην σταδιακή εξαφάνιση του πολιτεύματος και αντικατάστασή του από κάτι άλλο. Ο εμβολιασμός μόνο κατ’ όνομα είναι πλέον επιλογή καθώς τα τιμωρητικά μέτρα είναι δυσβάσταχτα για πολλούς ανθρώπους οι οποίοι εξαναγκάζονται να υποβληθούν σε αυτή την ιατρική πράξη παρά τη θέλησή τους για να αποφύγουν προσωρινά τις ταλαιπωρίες και τις χρηματικές ποινές. Οι δε επιστήμονες κάθονται και σφυρίζουν αδιάφορα παρακολουθώντας ενίοτε και με ευχαρίστηση αυτή την εκδίκηση προς τους ανεμβολίαστους. Η επιστημονική γνώση και η πειθώς έχουν πάρει δρόμο εδώ και καιρό και ο εξαναγκασμός έχει πάρει τη θέση τους. Αυτά που γίνονται δεν είναι ωραία πράματα. Καθόλου ωραία όμως!” ( από ανάρτηση του στο φβ) ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ;;;….φυλακίζεται για τις ιδέες του και πάει περίπατο και η ελευθερία της ακαδημαϊκής έρευνας και γνώμης.:;….. Δεν έχει πάτο το βαρέλι…..

Τελευταία του θέση σε τηλεοπτικό πάνελ.”‘Σύμφωνα με Δημόσια Υγεία Αγγλίας η Δέλτα είναι ελαφρώς πιο μεταδοτική αλλά είναι και 10-15% λιγότερο επικίνδυνη κι αυτό είναι μια τεράστια διαφορά, είναι πιο ήπια.”(σσ Αντίθετα εντατικοποούν τα μέτρα και πανικοβάλουν με μακελειό)


Συνεχίστηκαν και σήμερα οι συλλήψεις αναφορικά με την επίθεση των εναντιώμενων στον πειραματικό εμβολιασμό στο συγκρότημα ΔΙΑΣ και τα επεισόδια στο προεδρικό μέγαρο, το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, ο οποίος συνελήφθη ως διοργανωτής της διαμαρτυρίας των αντιεμβολιαστών. Ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης είναι γιατρός με μεταπτυχιακό τίτλο στην Επιδημιολογία και διδακτορικό στην Περιβαλλοντική και Επαγγελματική Υγεία από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής, στο Open University of Cyprus – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το δε κατηγορητήριο εμπεριέχει ως και κακουργήματα για συνομωσία…..Η Κύπρος είναι το νησί της συνωμοσίας γι αυτό έχει περιέλθει και σε αυτή τη δεινή θέση το θέμα είναι ποιός είναι κάθε φορά ο Συνωμότης;;;;

Και σίγουρα δεν είναι αυτός που δεν συνεργεί σ’ Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, σε Βασανιστήρια που σέβεται την Ιστορία της Ιατρικής και το Ιατρικό Δίκαιο τις Διεθνείς Συνθήκες που το διέπουν και βέβαια τ΄αναφαίρετα Ανθρώπινα Δικαιώματα, τον όρκο του, το Σύνταγμα …ε αυτό το προφίλ φαίνεται να έχει ο καθηγητής….Μόνο ένας αποτυχημένος καθηγητής θα καταφύγει στη βία και θ΄ανταλλάξει την πειθώ αυτό που κάνουν οι καθεστωτικοί συνάδελφοί του σε λίγες κι είναι ευτύχημα χώρες που διατάζουν υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό… εμβολιακή βία δηλαδή κατά ανυπεράσπιστων θυμάτων πολιτών!!!! κι ως και γιατρών και νοσηλευτών….κι ως εκ τούτου η Δημοκρατία μπαίνει σε πειραματική επίσης περίοδο…έχουμε μια ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

Ο δρ Σωτηριάδης είναι από τους επιστήμονες που εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα αυστηρά μέτρα που επιβλήθηκαν και έχει υποστηρίξει πολλές φορές ότι ο κίνδυνος του COVID19 είναι ελάχιστα μεγαλύτερος απ’ αυτόν της γρίπης.

Ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στο δικαστήριο μαζί με τους άλλους 6 συλληφθέντες που σχετίζονται με τα επεισόδιά της Κυριακής.


Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στην κεντρική πύλη του ΑΧΕΠΑ
Τι αναφέρει το σωματείο γι ατο θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού..

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει στην κεντρική πύλη του ΑΧΕΠΑ την Τετάρτη 21/7/2021 στις 8:30 π.μ.

«Οι υγειονομικοί εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι στεκόμαστε ενωμένοι απέναντι στον κοινό εχθρό μας, τον covid – 19 αλλά και σε οποιονδήποτε προσπαθεί να μας διχάσει και να μας εκφοβίσει», αναφέρει το σωματείο εργαζομένων ΑΧΕΠΑ.

Ειδικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 16/7/2021 έγινε στο κτίριο της ΕΔΟΘ συνάντηση εκπροσώπων των σωματείων υγειονομικών της Κεντρικής Μακεδονίας. Μοναδικό θέμα ο προωθούμενος από την κυβέρνηση υποχρεωτικός εμβολιασμός των υγειονομικών και οι προσπάθειες εκφοβισμού και διάσπασης τους.

Ομόφωνα οι εκπρόσωποι των υγειονομικών στηρίζουν την εκστρατεία εμβολιασμού κατά του covid – 19 αλλά τάσσονται κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και των απειλών για ποινές, περικοπές μισθών και απολύσεις. Καταδικάζουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης ως αντιδημοκρατικές, αντισυνταγματικές και προσβλητικές απέναντι σε εργαζόμενους που στήριξαν από την πρώτη στιγμή το περιφρονημένο, συκοφαντημένο και αποδεκατισμένο από την κυβέρνηση δημόσιο σύστημα υγείας.

Οι εκπρόσωποι των υγειονομικών σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας καλούν την ΠΟΕΔΗΝ και την ΑΔΕΔΥ να τοποθετηθούν άμεσα, αποφασιστικά και δυναμικά για το θέμα.

Ζητούν από τα Δ.Σ. των πρωτοβάθμιων σωματείων των υγειονομικών να στηρίξουν τις αποφάσεις των εκπροσώπων τους, να ενημερώσουν άμεσα τους εργαζόμενους στους χώρους τους και να συμμετέχουν στην 4ωρη στάση εργασίας (7:00-11:00π.μ.) και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στην κεντρική πύλη του ΑΧΕΠΑ την Τετάρτη 21/7/2021 στις 8:30 π.μ.

Οι υγειονομικοί εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι στεκόμαστε ενωμένοι απέναντι στον κοινό εχθρό μας, τον covid – 19 αλλά και σε οποιονδήποτε προσπαθεί να μας διχάσει και να μας εκφοβίσει.

Οι υγειονομικοί , όπως και όλοι οι πολίτες, έχουν σίγουρα ατομική ευθύνη για τον περιορισμό της πανδημίας αλλά έχουν και απέναντι στην διαφύλαξη της δημοκρατίας, του συντάγματος και τον περιορισμό των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των Ελλήνων.

Το Δ. Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ ως εξουσιοδοτημένο από την συγκέντρωση των εκπροσώπων στις 16/7/2021.typosthes

 ΠΟΕΔΗΝ: Είμαστε ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των υγειονομικών και Προνοιακών υπαλλήλων. Η υποχρεωτικότητα παραβιάζει συνταγματικές ελευθερίες και ατομικά δικαιώματα. Με πειθώ θα εμβολιαστούν όλοι οι υγειονομικοί. Ο εξαναγκασμός ή επιβολή πειθαρχικών μέτρων οδηγεί σε αντίθετα αποτελέσματα”.

dimpenews.com

One thought on “Τώρα συλλαμβάνουν και τους αντιφρονούντες Καθηγητές Επιδημιολογίας στην Κύπρο;

  1. H… “προστασία της ζωής μας”,η … “προστασία της δημόσιας υγείας”, και γενικώς ΟΛΕΣ οι υγειονομικές αιτιάσεις και δικαιολογίες με τις οποίες μας κάνουν ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ,είναι απλά ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ, ώστε μέσω της ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ που μας προκαλούν, να μας κάνουν να αποδεχθούμε, ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΙΚΑ, μία ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ της ΖΩΗΣ ΜΑΣ!
    ΔΕΝ είναι “γραφικότητες” και “συνωμοσιολογίες” πλέον, είναι η ΦΡΙΚΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που ΗΔΗ αρχίσαμε να ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ “ΠΕΤΣΙ” ΜΑΣ (= καραντίνες, υποχρεωτική χρήση μάσκας, πρόστιμα, εκβιαστικός “εμβολιασμός”, ψυχαναγκαστική αποστασιοποίηση)!
    Ειλικρινά, το πόσο εύκολα οι περισσότεροι παραδίδετε “ανευ όρων” την Ελευθερία σας, την αξιοπρέπια σας, τα ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ δικαιώματα σας, ακόμα και την ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ σας, με αντάλλαγμα μία δήθεν “προστασία” μίας ΜΙΖΕΡΗΣ, ΦΟΒΙΚΗΣ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ,ΥΠΟΔΟΥΛΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ (και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση “ζωής”), και μάλιστα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, είναι κάτι που με ξεπερνάει….
    Κύριε ελέησον…

    Like

Comments are closed.