Ορισμένοι να βάλουν στα ράσα τους κουδούνια αφού έγιναν γελωτοποιοί της Εξουσίας!!! και διώκουν αυτόν τον εργάτη τον μικρό το Μέγα!!

Ορισμένοι να βάλουν στα ράσα τους κουδούνια αφού έγιναν γελωτοποιοί της Εξουσίας!!!και διώκουν αυτόν τον εργάτη τον μικρό το Μέγα!!

Η Εκκλησία δια ορισμένων άνοιξε κερκόπορτα κι όχι Ωραία Πύλη..Στην Εκκλησία ανήκουν πλήθος από τα ιδρύματα και Στέγες που ορίζονται στο άρθρο 2 της επίμαχης τροπολογίας που διατάζει εργασιακή απέλαση κι εργασιακό εξοστρακισμό για υπαλλήλους υγιείς που δυνητικά μπορεί να γίνουν ασυμπτωματικοί ή να νοσήσουν και γι αυτό απομακρύνονται για προληπτικούς λόγους. Για ν΄ακολουθήσουν και οι λοιπές επαγγελματικές τάξεις. Χωρίς τέλεση δεν υπάρχει αδίκημα.Ενώ παραμένουν στις θέσεις τους εμβολιασμένοι συνάδελφοί τους που αποτελούν βιολογική υγειονομική βόμβα σύμφωνα με στοιχεία..2 μέτρα και 2 σταθμά.

Ολλανδοί Ιολόγοι: “η παραλλαγή Delta μεταδίδεται ομοίως μέσω των εμβολιασμένων”! Μεγάλη αύξηση του % πλήρως εμβολιασμένων υγειονομικών που μολύνθηκαν.Σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο το 85% των υγειονομικών που ήταν θετικοί ήταν πλήρως εμβολιασμένοι!!!

Στο νοσοκομείο του Ρίου 3 γιατροί θετικοί σε κορωνοϊό ενώ ήταν πλήρως εμβολιασμένοι!!!!

Εδώ μιλάμε για εκκαθαριστικές επιχειρήσεις κανονικά για προληπτικά χτυπήματα κατά εργαζομένων..

Η Εκκλησία αν κι εξ ορισμού θα έπρεπε να είναι με το δίκιο του εργάτη αφού ο ιδρυτής της ήταν ο γιος του ξυλουργού αλλά και παραγιός του στη συντεχνία, ήταν αυτός που με τις διακηρύξεις περί ισότητας κατάργησε το θεσμό της δουλείας των εργατών σκλάβων άνευ δικαιωμάτων στη γενικευμένη φεουδαρχία της εποχής εν τούτοις σπάνια στάθηκε στο πλευρό του, πάσχοντας από ένα χριστιανισμό εσωτερίκευσης κι υπεκφυγής αποσυσχετισμένο από την οριζόντια κοινωνική του διάσταση του περιορίζοντας τον ουσιαστικά σε μια κεραία ακίδα στερώντας του το σταυροαναστάσιμο μήνυμα.. Στο διάβα των αιώνων έγινε πατερίτσα και δεκανίκι ολοκληρωτισμών οπότε το ότι συμμαχεί μ΄έναν ακόμη δεν εντυπωσιάζει κανένα..

Μέρος της Εκκλησίας συνέργησε και συνεργεί με την εξουσία με ”τους άρχοντες των εθνών κατά’ των υπηρετούντων και διακονούντων εργατών στο πιο ταπεινωτικό πόστο κοινώς ξεσκάτισμα.. Δεν είναι απλές καθαρίστριες που δικαίως ευαισθητοποίησαν κάποτε με την εργασιακή τους κακομεταχείριση την κοινή γνώμη. Είναι καθαρίστριες του κώλου της μάνας και του πατέρα σας και είναι ντροπή αυτούς τους ανθρώπους που έσκυψαν στην φροντίδα των αρρώστων κι ηλικιωμένων των κατάκοιτων των αναπήρων των σε κατάκλυση συνεχή ευρισκομένων των χιλιοπηγιασμένων να τους πετάτε με πρωτοστατούσα την Εκκλησία που διαχειρίζεται τόσα συναφή ιδρύματα…

Ο μέγας είναι ο διάκονος ο μέγας δεν είναι ο μεγαλοσχήμων εκκλησιαστικός παράγοντας κι αξιωματούχος δεν είναι ο μεγαλοσχήμων αλλά ο ευσχήμων διάκονος υπηρέτης του πλησίον…ο ταπεινός αφανής εργάτης του ευαγγελίου.

26 οὐχ οὕτως ἔσται ἐν ὑμῖν, ἀλλ᾿ ὃς ἐὰν θέλῃ ἐν ὑμῖν μέγας γενέσθαι, ἔσται ὑμῶν διάκονος ( κατ. Ματθ)

Ο διακονητής του ανθρώπινου πόνου σήμερα στοχοποιείται πρώτα από εκκλησιαστικούς μεγαλοπαράγοντες από βαρώνους της Εκκλησίας που ακολουθώντας την πρακτική της εξουσίας εξαπολύουν μυδράλια κατά απλών σκτοσφουγγιστών του κώλου της μάνας και του πατέρα τους…Μετά την κοινωνική απαξίωση ο διωγμός.

28 ὥσπερ ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου οὐκ ἦλθε διακονηθῆναι, ἀλλὰ διακονῆσαι καὶ δοῦναι τὴν ψυχὴν αὐτοῦ λύτρον ἀντὶ πολλῶν. 

Ορισμένοι να βάλουν στα ράσα τους κουδούνια αφού έγιναν γελωτοποιοί της Εξουσίας! και διώκουν Αυτόν τον εργάτη τον μικρό το Μέγα!!

25 ῾Ο δὲ ᾿Ιησοῦς … εἶπεν· οἴδατε ὅτι οἱ ἄρχοντες τῶν ἐθνῶν κατακυριεύουσιν αὐτῶν καὶ οἱ μεγάλοι κατεξουσιάζουσιν αὐτῶν.

Επίσης οι εκκλησίες μετατρέπονται σε ΙΕΚ Σχολές Εμβολιασμού, σε ξερονήσια ανάνηψης των ”αρνητών” σε Γιάρο κι Άη Στράτη θα μοιράζουν προπαγανδιστικό υλικό και σχετικά φυλλάδια ερωτηματολόγια στους πιστούς για να τα συμπληρώσουν!!!!

dimpenews.com