59χρονος Δικηγόρος πεθαίνει αιφνίδια την ίδια μέρα μετά τη β΄ δόση Pfizer . Καλά η Νομική επιστήμη και η Δικαιοσύνη σκοτώθηκαν νωρίς .. πριν 2 χρόνια.! ΝΑΙ Φοβάμαι την Υποχρεωτικότητα του Θανάτου!!! 3 νεκροί σε 1 μέρα μετά από εμβολιασμό!!!

Δικηγόρος πεθαίνει μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου. Καλά η Νομική επιστήμη και η Δικαιοσύνη σκοτώθηκαν νωρίς .. πριν 2 χρόνια..
Ένας 59χρονος δικηγόρος, ο Venerando Bellomo, πέθανε αιφνιδίως στο Grotte (Ag) και ο εισαγγελέας του Agrigento, αφού τα μέλη της οικογένειας υπέβαλαν καταγγελία, άρχισε έρευνες.

Τα μέλη της οικογένειας ζητούν από τους εισαγγελείς να διερευνήσουν μια πιθανή συσχέτιση μεταξύ της δεύτερης δόσης του εμβολίου Pfizer, η οποία χορηγήθηκε χθες και του θανάτου. Οι carabinieri, εξ ονόματος του εισαγγελέα Luigi Patronaggio, επικοινώνησαν με το ASP που ενεργοποίησε το πρωτόκολλο για να εξακριβώσουν, σε πρώτη φάση, τις πιθανές αιτίες θανάτου και να καταλάβουν εάν το γεγονός ότι ολοκλήρωσε χθες τον κύκλο εμβολιασμού θα μπορούσε να είναι μόνο μια τραγική σύμπτωση ή όχι.

Μόνο αργότερα θα αποφασιστεί εάν θα διαταχθεί η αυτοψία του σώματος του συγχωρεμένου που ήταν απολύτως υγιείς.lasiciliaweb 16/7/21

Την ίδια μέρα πέθανε και η 49χρονη Valentina Bencini, που τη βρήκαν νεκρή στο κρεβάτι της την επαύριον εμβολιασμού και ο Paolo Ruffini, 53 ετών νεκρός στο σπίτι μετά από εμβολιασμό..

”Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα” .. ναι αυτά φοβάμαι

Την υποχρεωτικότητα του θανάτου!!!!!!

dimpenews.com

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s