Ερευνητής: κάναμε ένα μεγάλο λάθος στο εμβόλιο COVID-19!!Αν αληθεύει είναι σοκαριστικό…

Ερευνητής: κάναμε ένα μεγάλο λάθος στο εμβόλιο COVID-19!!Αν αληθεύει είναι σοκαριστικό…

Ο Καναδέζος ανοσολόγος και ερευνητής εμβολίων Byram Bridle, Ph.D., απέκτησε πρόσβαση στη μελέτη βιοδιανομής της Pfizer από την ιαπωνική ρυθμιστική υπηρεσία. Μια ανέκδοτη έρευνα δείχνει τεράστιο πρόβλημα με όλα τα εμβόλια COVID-19.
Αυτοί που συνέλαβαν την ιδέα των εμβολίων υπέθεσαν ότι το mRNA που περιέχεται στα εμβόλια θα μείνει κυρίως εντός και γύρω από το σημείο εμβολιασμού. Τα δεδομένα Pfizer, ωστόσο, δείχνουν ότι το mRNA και η προκύπτουσα πρωτεΐνη Spike κατανέμονται ευρέως σε όλο το σώμα εντός ωρών
Αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα επειδή η πρωτεΐνη Spike έχει αποδειχθεί ότι είναι μια τοξίνη που προκαλεί καρδιαγγειακές και νευρολογικές βλάβες. Είναι επίσης τοξικό για την αναπαραγωγή και τα δεδομένα βιοκατανομής της Pfizer δείχνουν ότι συσσωρεύεται στις γυναικείες ωοθήκες.
Μόλις βρεθεί στην κυκλοφορία του αίματος, η πρωτεΐνη Spike συνδέεται με υποδοχείς αιμοπεταλίων και σε κύτταρα που ευθυγραμμίζουν τα αιμοφόρα αγγεία σας. Όταν συμβεί αυτό, τα αιμοπετάλια μπορούν να συσσωρευτούν, προκαλώντας θρόμβους αίματος ή / και προκαλώντας ακανόνιστη αιμορραγία
Τα έγγραφα της Pfizer που υποβλήθηκαν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων δείχνουν επίσης ότι η εταιρεία απέτυχε να ακολουθήσει τις πρακτικές διαχείρισης ποιότητας του κλάδου κατά τη διάρκεια προκλινικών μελετών τοξικολογίας και ότι βασικές μελέτες απέτυχαν να πληρούν τα πρότυπα.


Όσο περισσότερα μαθαίνουμε για τα εμβόλια COVID-19, τόσο χειρότερα φαίνονται. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Alex Pierson (παραπάνω), ο Καναδός ανοσολόγος και ερευνητής εμβολίων Byram Bridle, MD, εξαπέλυσε μια συγκλονιστική αλήθεια που έγινε αμέσως viral, παρά τη λογοκρισία της Google.

Αυτό αποτέλεσε επίσης αντικείμενο ελέγχου “γεγονότος” από το Politifact του Ινστιτούτου Poynter, το οποίο είπε ότι τα συμπεράσματα της Bridle ήταν “λάθος” μετά από συνέντευξη του Dr. Drew Weissman, επιστήμονα στο Ινστιτούτο Poynter. “Το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια που βοήθησε στη δημιουργία της τεχνολογίας για το COVID θεωρεί ότι τα εμβόλια mRNA λειτουργούν.

Το 2020, ο Byram Bridle έλαβε κρατική επιχορήγηση 230.000 $ για έρευνα σχετικά με την ανάπτυξη του εμβολίου COVID. Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας, αυτή, μαζί με μια ομάδα διεθνών επιστημόνων, υπέβαλε αίτηση στην ιαπωνική ρυθμιστική αρχή για πρόσβαση στη μελέτη βιοκατανομής της Pfizer στο πλαίσιο του νόμου περί ελευθερίας της πληροφορίας (FOIA). Η μη δημοσιευμένη έρευνα δείχνει ένα τεράστιο πρόβλημα με όλα τα εμβόλια COVID-19.

ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ;;

«ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ», λέει ο BYRAM BRIDLE. «Θεωρούσαμε ότι η πρωτεΐνη SPIKE ήταν ένα εξαιρετικό στοχευμένο αντιγόνο. Δεν ξέραμε ότι η πρωτεΐνη SPIKE αυτή η ίδια ήταν μια τοξίνη και μια παθογενής πρωτείνη.Επομένως εμβολιάζοντας άτομα τα εμβολιάζουμε από απροσεξία με μια τοξίνη. »

Αυτή η τοξίνη, σημειώνει η Byram Bridle, μπορεί να προκαλέσει καρδιαγγειακή βλάβη και στειρότητα, που επαναλήφθηκε από ερευνητές όπως η Stephanie Seneff, Ph.D. και η Judy Mikovits, Ph.D., με την οποία πήρα συνέντευξη για αυτά τα θέματα.

Η τοξική πρωτεΐνη Spike εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος
Η υπόθεση στην οποία εργάστηκαν οι σχεδιαστές εμβολίων είναι ότι το mRNA των εμβολίων (ή DNA στην περίπτωση των εμβολίων Johnson & Johnson και AstraZeneca) θα παρέμενε ως επί το πλείστον εντός και γύρω από τον τόπο εμβολιασμού, δηλαδή του δελτοειδούς μυός σας, και σε μικρή ποσότητα θα στραγγίζεται στους τοπικούς λεμφαδένες.

Ωστόσο, τα δεδομένα της Pfizer δείχνουν ότι αυτό δεν ισχύει καθόλου. Χρησιμοποιώντας το mRNA που έχει προγραμματιστεί για την παραγωγή της πρωτεΐνης λουσιφεράσης, καθώς και mRNA με ραδιενεργό σήμα, η Pfizer έδειξε ότι η πλειονότητα του mRNA παραμένει αρχικά κοντά στο σημείο της ένεσης, αλλά εντός ωρών, διανέμεται ευρέως σε όλο το σώμα.

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι η πρωτεΐνη Spike είναι μια παθογόνος πρωτεΐνη. Είναι μια τοξίνη. Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο σώμα μας εάν εισέλθει στην κυκλοφορία. ~ Δρ Byram Bridle

Το mRNA εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος και συσσωρεύεται σε διάφορα όργανα, κυρίως στον σπλήνα, στον μυελό των οστών, στο συκώτι, στα επινεφρίδια και, στις γυναίκες, στις ωοθήκες. Η ακίδα πρωτεΐνης ταξιδεύει επίσης στην καρδιά, στον εγκέφαλο και στους πνεύμονες, όπου μπορεί να εμφανιστούν αιμορραγίες ή θρόμβοι αίματος και μεταφέρεται στο μητρικό γάλα.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα, επειδή αντί να πείτε στα μυϊκά σας κύτταρα να κάνουν την πρωτεΐνη Spike (το αντιγόνο που ενεργοποιεί την παραγωγή αντισωμάτων), η πρωτεΐνη Spike παράγεται στην πραγματικότητα μέσα στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων σας και των διαφόρων οργάνων, όπου μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά.

«Aυτή είναι η ά φορά που οι επιστήμονες μπορούν να δουν που πάνε αυτά τα mRNA μετά τον εμβολιασμό », εξήγησε ο BYRAM BRIDLE στον ALEX PIERSON.

«Mπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτή παραμένει στον μυ της πλάτης; η συνοπτική απάντηση είναι απολύτως όχι αυτή έχει την τάση να είναι πολύ διάχυτη…γνωρλιζουμε από πολύ καιρό πως η πρωτείνη spike είναι παθογενής.

Αυτή είναι μια τοξίνη. Αυτή μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο σώμα μας αν εισχωρήσει στο κυκλοφορικό. Η πρωτείνη Spike είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για βλάβες προκληταίες στο καρδιαγγειακό σύστημα αν μπει στο κυκλοφορικό»

H Spike πρωτεΐνη είναι το πρόβλημα
Πράγματι, εδώ και πολλούς μήνες, γνωρίζουμε ότι τα χειρότερα συμπτώματα της σοβαρής COVID-19, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων με την πήξη του αίματος, προκαλούνται από την πρωτεΐνη Spike του ιού.
Ως εκ τούτου, φαινόταν πολύ επικίνδυνο να ζητήσουμε από τα κύτταρα του σώματος να παράγουν το ίδιο πράγμα που προκαλεί σοβαρά προβλήματα.

Ο Byram Bridle αναφέρει έρευνα που δείχνει ότι τα πειραματόζωα που μ΄ενεση τους χορήγησαν απευθείας στο αίμα τους καθαρισμένη πρωτεΐνη Spike από το SARS-CoV-2 ανέπτυξαν καρδιαγγειακά προβλήματα και εγκεφαλική βλάβη.

Η υπόθεση ότι η πρωτεΐνη Spike δεν θα εισέλθει στο κυκλοφορικό σύστημα ήταν “μεγάλο λάθος”, σύμφωνα με την Byram Bridle, που αποκαλεί τα ιαπωνικά δεδομένα “σαφή στοιχεία” που δείχνουν ότι το εμβόλιο και η πρωτεΐνη Spike που παράγει, εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος και συσσωρεύεται ζωτικά όργανα. Ο Byram Bridle αναφέρει επίσης πρόσφατη έρευνα που δείχνει ότι η πρωτεΐνη Spike παρέμεινε στο αίμα των ανθρώπων για 29 ημέρες.

Μόλις βρεθεί στην κυκλοφορία του αίματος, η πρωτεΐνη Spike συνδέεται με υποδοχείς αιμοπεταλίων και σε κύτταρα που ευθυγραμμίζουν τα αιμοφόρα αγγεία σας. Όπως εξηγεί ο Byram Bridle, όταν συμβαίνει αυτό, μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα:

Μπορεί να προκαλέσει τη συσσώρευση αιμοπεταλίων: Τα αιμοπετάλια ή τα θρομβοκύτταρα, είναι εξειδικευμένα κύτταρα στο αίμα σας που σταματούν την αιμορραγία. Όταν ένα αιμοφόρο αγγείο καταστραφεί, συσσωρεύονται για να σχηματίσουν θρόμβους. Γι ‘αυτό έχουμε δει αιμορραγικές διαταραχές που σχετίζονται τόσο με το COVID-19 όσο και με τα εμβόλια
Μπορεί να προκαλέσει μη φυσιολογική αιμορραγία
Στην καρδιά σας, μπορεί να προκαλέσει καρδιακά προβλήματα
Στον εγκέφαλό σας, μπορεί να προκαλέσει νευρολογική βλάβη

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19 δεν πρέπει απολύτως να δωρίζουν αίμα, καθώς το εμβόλιο και η πρωτεΐνη Spike μεταφέρονται και τα δύο. Σε εύθραυστους ασθενείς που λαμβάνουν αίμα, η βλάβη μπορεί να είναι θανατηφόρα.
Οι γυναίκες που θηλάζουν θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι το εμβόλιο και η πρωτεΐνη Spike περνούν στο μητρικό γάλα, κάτι που θα μπορούσε να είναι θανατηφόρο για τα μωρά τους.

Δεν μεταφέρετε αντισώματα. Μεταφέρετε το ίδιο το εμβόλιο όσο και την πρωτείνη SPIKE, κάτι που θα μπορούσε να επιφέρει αιμορραγίες ή θρομβώσεις στο παιδί σας.

Όλα αυτά υποδηλώνουν επίσης ότι για άτομα με χαμηλό κίνδυνο COVID-19, ιδίως παιδιά και εφήβους, οι κίνδυνοι αυτών των εμβολίων υπερτερούν κατά πολύ από τα οφέλη.

Η πρωτεΐνη ακίδα είναι ένα βιολογικό όπλο
Στη συνέντευξή μου με τη Stephanie Seneff ( ερευνήτρια στο ΜΙΤ) και την Judy Mikovits, και οι δύο επεσήμαναν ότι ο κύριος κίνδυνος (τόσο με το COVID-19 όσο και με τα εμβόλια) είναι η ίδια η πρωτεΐνη Spike. Ωστόσο, εάν η πρωτεΐνη Spike στον ιό είναι κακή, η πρωτεΐνη Spike που παράγει το σώμα σας ως απάντηση στο εμβόλιο είναι πολύ χειρότερη. Γιατί ?

Επειδή το συνθετικό mRNA του εμβολίου έχει προγραμματιστεί για να καθοδηγήσει τα κύτταρα σας να παράγουν μια αφύσικη, γενετικά τροποποιημένη πρωτεΐνη Spike. Συγκεκριμένες αλλαγές την καθιστούν πολύ πιο τοξική από αυτή του ίδιου του ιού. Η Judy Mikovits φτάνει στο σημείο να ονομάσει την πρωτεΐνη Spike βιολογικό όπλο, επειδή είναι ένα παθογόνο που καταστρέφει την έμφυτη ανοσία και εξαντλεί την ικανότητα των φυσικών κυττάρων σας να προσδιορίζουν ποια κύτταρα έχουν μολυνθεί και ποια όχι.

Εν ολίγοις, όταν παίρνετε το εμβόλιο COVID-19, σας χορηγείται ένεση με έναν παράγοντα που δίνει εντολή στο σώμα σας να παράγει το βιολογικό όπλο στα δικά του κύτταρα. Είναι τόσο διαβολικό όσο πιθανό.

Στο άρθρο της με τίτλο « Worse Than The Disease: Reviewing Some Possible Unintended Consequences of mRNA Vaccines Against COVID-19 », που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research σε συνεργασία με τον Δρ Greg Nigh, η Stephanie Seneff εξηγεί γιατί η Unnatural Spike η πρωτεΐνη είναι τόσο προβληματική.

Συνοπτικά, συνήθως η πρωτεΐνη Spike ενός ιού καταρρέει και πέφτει στο κύτταρο μόλις συνδεθεί στον δέκτη ACE2. Η πρωτεΐνη Spike που προκαλείται από εμβόλιο δεν το κάνει. Αντίθετα, παραμένει ανοιχτή και προσκολλημένη στον υποδοχέα ACE2, απενεργοποιώντας τον και προκαλώντας πλήθος προβλημάτων που οδηγούν σε καρδιακές, πνευμονικές και ανοσολογικές ανεπάρκειες.

Επιπλέον, καθώς ο κωδικός RNA έχει εμπλουτιστεί με πρόσθετες γουανίνες (Gs) και κυτοσίνες (Cs) και έχει διαμορφωθεί σαν να ήταν ανθρώπινο αγγελιοφόρο RNA μόριο έτοιμο να παράγει πρωτεΐνη με την προσθήκη ουράς polyA, την αλληλουχία RNA της πρωτεΐνης Spike στο εμβόλιο φαίνεται να είναι τόσο βακτηριακό, εν μέρει ανθρώπινο όσο και μερικώς ιικό.

Υπάρχουν επίσης κάποιες ενδείξεις που υποδηλώνουν ότι η πρωτεΐνη Spike στο SARS-CoV-2 θα μπορούσε να είναι ένα πρίον, το οποίο είναι ένα άλλο πολύ άσχημα νέο, ειδικά όταν πρόκειται για την πρωτεΐνη Spike που προκαλείται από εμβόλιο. Τα πρίον είναι πρωτεΐνες μεμβράνης, και όταν διπλώνονται ακατάλληλα, σχηματίζουν κρυστάλλους στο κυτταρόπλασμα, με αποτέλεσμα την ασθένεια πριόν.
Επειδή το εμβόλιο mRNA έχει τροποποιηθεί ώστε να παράγει πολύ μεγάλες ποσότητες πρωτεϊνών Spike (πολύ μεγαλύτερες από εκείνες του ίδιου του ιού), ο κίνδυνος υπερβολικής συσσώρευσης στο κυτταρόπλασμα είναι υψηλός. Και, δεδομένου ότι η πρωτεΐνη Spike δεν διεισδύει στην κυτταρική μεμβράνη, υπάρχει υψηλός κίνδυνος να γίνει προβληματική εάν λειτουργεί πραγματικά ως prion.

Θυμηθείτε ότι η έρευνα που ανέφερε η Byram Bridle στην αρχή αυτού του άρθρου διαπίστωσε ότι η πρωτεΐνη Spike συσσωρεύεται στον σπλήνα, μεταξύ άλλων. Η νόσος του Πάρκινσον είναι μια ασθένεια πρίον που προέρχεται από πρίον που προέρχονται από τη σπλήνα, η οποία στη συνέχεια ταξιδεύει στον εγκέφαλο μέσω του νεύρου του κόλπου. Ομοίως, είναι απολύτως πιθανό τα εμβόλια COVID-19 να προάγουν τη νόσο του Πάρκινσον και άλλες ανθρώπινες ασθένειες πριόν όπως η νόσος του Αλτσχάιμερ.cogiito 26/7/21

dimpenews.com