globalresearch:Τα παιδιά είναι ασφαλή από COVID-19. «Η προώθηση εμβολιασμού παιδιών βασίζεται σε ψεύτικες αποδείξεις»

Βγήκε ο βατραχομούρης σήμερα που χωρίς αυτόν πρωταγωνιστή στους ΒΑΤΡΑΧΟΥΣ του ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ χάνει η Επίδαυρος και είπε πως ο εκπαιδευτικός πρέπει να εμβολιαστεί γιατί αποτελεί πρότυπο για τους μαθητές του οπότε με αυτό το τρόπο θα γίνει στρατολόγος και καλός καθοδηγητής παιδιών προς πειραματικό εμβολιασμό προϊόντων που διανύουν γ΄φάση κλινικών δοκιμών. Κατ΄αρχήν η νεολαία δεν έχει ανάγκη από ναζιστικά πρότυπα εκτός κι αν θέλουν να δημιουργήσουν μια υποταγμένη φασιστική νεολαία…Σε άλλο μήκος είναι οι σοβαροί ερευνητές και μη εγκάθετοι δοτοί καθεστωτικοί υπάλληλοι. Μια πρόσφατη μελέτη που εξέτασε τους θανάτους που συνέβησαν σε παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τους πρώτους 12 μήνες της πανδημίας διαπίστωσε ότι το 99,995% των παιδιών που διαγνώστηκαν με COVID-19 επέζησαν. Δηλ. θα διοχετεύσουν ενέσεις σε παιδιά παρακινδυνευμένες με τις περισσότερες παρενέργειες που είχαν ποτέ εμβόλια κατά γενική παραδοχή για να διασώσουν το 0,0000 κάτι ρισκάροντας το 99%;;;;

Μεταξύ Μαρτίου 2020 και Φεβρουαρίου 2021, μόνο 25 παιδιά κάτω των 18 ετών πέθαναν απευθείας ως αποτέλεσμα μόλυνσης από SARS-CoV-2 . Αυτό μας δίνει ένα απόλυτο ποσοστό θνησιμότητας για παιδιά 2 ανά 1 εκατομμύριο. Δηλ. σ΄ένα χρόνο πέθαναν 2 παιδιά ανά εκατομμύριο..όταν από ναρκωτικά που εθελοτυφλούν οι πάντες πεθαίνουν απείρως περισσότερα. Η υποκρισία έχει όρια η πρόκληση της κοινής λογικής έχει όρια. Καλός εκπαιδευτικός είναι ο εμβολιασμένος εκπαιδευτικός. Τι την θέλετε την αξιολόγηση την κάνατε ήδη. Έχετε τα κιτάπια φακέλους και λίστες. Καλός εκπαιδευτικός ο νοσταλγός του Μένγκελε..Καλός εκπαιδευτικός ο συνεργάτης οποιασδήποτε κατάστασης ο καιροσκόπος οπορτουνιστής που είναι έτοιμος να προβεί σ΄ανθρωποθυσία μαθητών του για να σώσει τη θεσούλα του το βρώμικο ψωμί…Ο θρίαμβος μιας παρωχημένης επικίνδυνης μικροαστικής αντίληψης ενός κοινωνικού καθωσπρεπισμού άνευ προηγουμένου..Οι αξίες στο κάλαθο των αχρήστων.. με 150 αρια κι εξαγορά συνειδήσεων δόθηκε το α΄μάθημα για τη σχολική περίοδο…Πουληθείτε όσο όσο όσο πιάσει ο καθένας σήμερα σε εμένα αύριο στον καθένα. Εκπόρνευση συνειδήσεων…

Στις ΗΠΑ, 335 παιδιά κάτω των 18 ετών έχουν πεθάνει με διάγνωση COVID-19 στο πιστοποιητικό θανάτου τους. Το CDC εκτιμά ότι το ποσοστό θνησιμότητας από τη μόλυνση από τον COVID-19 σε παιδιά 0 έως 17 ετών είναι 20 ανά 1 εκατομμύριο..Πραάλληλα υπάρχει αναφορά ότι 300 παιδιά πέθαναν στις ΗΠΑ μετά τον εμβολιασμό.Στα ψιλά.

Το ποσοστό θνησιμότητας 20 σε 1 εκατομμύριο στις ΗΠΑ που αναφέρεται από το CDC είναι πιθανότατα μια χονδροειδής υπερεκτίμηση καθώς, σε αντίθεση με το Ηνωμένο Βασίλειο, τα τεστ PCR έγιναν με εξαιρετικά ακατάλληλα επίπεδα.. και όσοι είχαν νόμιμες λοιμώξεις είχαν επίσης υπάρχουσες συννοσηρότητες πραγματική αιτία θανάτου, ωστόσο αποδόθηκε ακατάλληλα στον COVID-19..Νοθεία

Οι ερευνητές στο Johns Hopkins συνεργάστηκαν με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό FAIR Health για να αναλύσουν τα δεδομένα ασφάλισης υγείας περίπου 48.000 παιδιών κάτω των 18 ετών που διαγνώστηκαν με COVID-19 μεταξύ Απριλίου 2020 και Αυγούστου 2020. Κανένα από τα παιδιά που πέθαναν δεν ήταν απαλλαγμένο από προϋπάρχουσες ιατρικές καταστάσεις όπως ο καρκίνος.

Γνωρίζαμε από την αρχή της πανδημίας του COVID-19 ότι τα παιδιά είχαν εξαιρετικά χαμηλό κίνδυνο νοσηλείας και θανάτου από αυτήν τη μόλυνση. Παρ ‘όλα αυτά, καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες για να μπει μια βελόνα στο χέρι κάθε παιδιού.

Προς το παρόν, οι ενέσεις COVID-19 επιτρέπονται για επείγουσα χρήση σε παιδιά ηλικίας έως 12 ετών στις ΗΠΑ, και οι κατασκευαστές εμβολίων προχωρούν με σχέδια για να λάβουν έγκριση για παιδιά ηλικίας έως 6 μηνών.Στο Ισραήλ τώρα θεσπίζουν εμβολιασμό από 3 ετών και επάνω. Ο Ηρώδης σε αυτά τα μέρη έδρασε..αλλά και η αβρααμική θυσία είναι συναφής…

Ευτυχώς, υπάρχουν διάσπαρτες αχτίδες ελπίδας. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα παιδιά δεν θα είναι επιλέξιμα να λάβουν ένα εμβόλιο για τον COVID εκτός εάν έχουν υποκείμενες συνθήκες που τα καθιστούν πιο ευάλωτα στη μόλυνση ή ζουν με ένα άτομο υψηλού κινδύνου όπως αναφέρεται από τη The Guardian, 19 Ιουλίου 2021: 2

«Η γνωμοδότηση της Μικτής Επιτροπής Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI) διευρύνει την καταλληλότητα για τα παιδιά, μετά από προηγούμενη απόφαση ότι ευάλωτα παιδιά 16 και 17 ετών θα μπορούσαν να εμβολιαστούν … [T] το συμβουλευτικό όργανο είπε:

«Τα οφέλη για την υγεία σε αυτόν τον πληθυσμό είναι μικρά και τα οφέλη για τον ευρύτερο πληθυσμό είναι εξαιρετικά αβέβαια.( άκουσες πρωταγωνιστή στους Βατράχους;;τώρα που μπήκε το μισό Κρατικό στη φυλακή μπορείς να διεκδικήσεις θέση στην Επίδαυρο βιάσου τελειώνει η σεζόν)… Προς το παρόν, το JCVI είναι της άποψης ότι τα οφέλη για την υγεία του καθολικού εμβολιασμού σε παιδιά και νέους κάτω των 18 ετών δεν υπερτερούν των πιθανών κινδύνων. »

Οι ευπάθειες που θα καθιστούν τα παιδιά άνω των 12 ετών επιλέξιμα για ένεση COVID περιλαμβάνουν σοβαρές νευροαναπηρίες, σύνδρομο Down, ανοσοκαταστολή και πολλαπλές ή σοβαρές μαθησιακές δυσκολίες.

Ωστόσο …Γνωρίζουμε ήδη ότι οι παράγοντες υψηλού κινδύνου για τον COVID-19 είναι πράγματα όπως η παχυσαρκία και οι πολλαπλές χρόνιες ασθένειες-όχι νευρολογικά προβλήματα και διανοητικές ανεπάρκειες.Πείραμα στα ανυπεράσπιστα παιδιά με ειδικές ανάγκες;;; Όχι βέβαια, πρόληψη απλώς πρόληψη….

Με τον κίνδυνο να ακούγεται σαν συνωμοσιολογία, αυτή η λίστα είναι δυσάρεστα παρόμοια με αυτή του προγράμματος Τ4 του Χίτλερ όταν μια εκούσια εκστρατεία ευθανασίας όπου οι αθεράπευτα άρρωστοι, σωματικά και ψυχικά ανάπηροι, ψυχολογικά άρρωστοι και ηλικιωμένοι δολοφονήθηκαν επιλεκτικά από το ιατρικό ίδρυμα.Μην υπερβάλει βατραχομούρη το globalresearch;;Καλέ κούκλος είσαι απλά από το πολύ κουάξ κουάξ σκονάκι επαναλαμβανόμενο αλλοιώθηκαν κάπως τα χαρακτηστικά σου. Άλλωστε έγινες σαν χελωνονιντζάκι για να προσελκύσεις παιδιά για να τα παρασύρεις στο πείραμα όχι Φυσικής ούτε Χημείας αυτό αφήνει να εννοηθεί το globalresearch.

Εξαιρετικά σπάνιοι οι θάνατοι από COVID-19 σε παιδιά

Συνολικά, ο κίνδυνος COVID-19 για παιδιά όλων των ηλικιών είναι τόσο μικρός ώστε να είναι ασήμαντος…Μια μελέτη3 που δημοσιεύτηκε στις 7 Ιουλίου 2021, η οποία εξέτασε τους θανάτους που συνέβησαν σε παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τους πρώτους 12 μήνες της πανδημίας, διαπίστωσε ότι το 99,995% των παιδιών που διαγνώστηκαν με COVID-19 επέζησαν.

Συνολικά, μεταξύ Μαρτίου 2020 και Φεβρουαρίου 2021, μόνο 25 παιδιά κάτω των 18 ετών πέθαναν απευθείας ως αποτέλεσμα της μόλυνσης SARS-CoV-2. (Επιπλέον 61 παιδιά είχαν θετικά αποτελέσματα τεστ όταν πέθαναν, αλλά ο θάνατός τους αποδόθηκε σε άλλες αιτίες.) Αυτό μας δίνει ένα απόλυτο ποσοστό θνησιμότητας για παιδιά 2 ανά 1 εκατομμύριο. Όπως σημειώνουν οι συγγραφείς: 4

«Ο SARS-CoV-2 είναι πολύ σπάνια θανατηφόρος στην CYP [παιδιά και νέοι], ακόμη και σε εκείνους με υποκείμενες συννοσηρότητες. Αυτά τα ευρήματα είναι σημαντικά για να καθοδηγήσουν τις οικογένειες, τους κλινικούς γιατρούς και τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής σχετικά με τη μελλοντική θωράκιση και τον εμβολιασμό ».όχι ο Αριστοφανικός Βάτραχος που μόνο για γέλια δεν είναι θέλει να εμβολιάσει τους μαθητές τώρα είναι ανένδοτος. και θέλει τους δασκάλους και καθηγητές συνεργούς.. Άλλα μαθήματα Ιστορίας πρέπει να παραδώσουν..

Παιδικός εμβολιασμός βασισμένος σε αδύναμα στοιχεία

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, συνολικά 335 παιδιά κάτω των 18 ετών έχουν πεθάνει με διάγνωση COVID-19 στο πιστοποιητικό θανάτου τους.5 Το CDC εκτιμά ότι το ποσοστό θνησιμότητας από λοίμωξη από COVID-19 μεταξύ παιδιών 0 έως 17 ετών είναι 20 ανά 1 εκατομμύριο. Ωστόσο, αυτό είναι πιθανώς μια σημαντική υπερεκτίμηση.

Στη βρετανική μελέτη παραπάνω, διέκριναν συγκεκριμένα αυτούς που πέθαναν πραγματικά από τον COVID-19, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλη υποκείμενη κατάσταση που συνέβαλε στον θάνατό τους και εκείνων που απλώς βρέθηκαν θετικοί τη στιγμή του θανάτου αλλά πέθαναν από άλλες αιτίες.

Αυτό δεν έχει γίνει στις ΗΠΑ, οπότε δεν γνωρίζουμε πόσα από αυτά τα 335 παιδιά είχαν υποκείμενες καταστάσεις που συνέβαλαν ή προκάλεσαν άμεσα το θάνατό τους. Όπως σημειώνεται από τον Marty Makary σε ένα άρθρο της Wall Street Journal Opinion με ημερομηνία 19 Ιουλίου 2021: 7 Εδώ ακολουθούν από τότε Δόγμα Τρούμαν κι όχι Καπότε…

«Χωρίς αυτά τα δεδομένα, η Συμβουλευτική Επιτροπή CDC για τις Πρακτικές Ανοσοποίησης [ACIP] αποφάσισε τον Μάιο ότι τα οφέλη του εμβολιασμού δύο δόσεων υπερτερούν των κινδύνων για όλα τα παιδιά 12 έως 15 ετών.

Έχω γράψει εκατοντάδες ιατρικές μελέτες που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους και δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν συντάκτη περιοδικού που θα αποδεχόταν τον ισχυρισμό ότι 335 θάνατοι προήλθαν από ιό χωρίς δεδομένα που να δείχνουν εάν ο ιός ήταν τυχαίος ή αιτιώδης και χωρίς ανάλυση σχετικών παράγοντες κινδύνου όπως η παχυσαρκία ».

Για να αντιμετωπίσει αυτό το μειονέκτημα, ο Makary και οι συνάδελφοί του Johns Hopkins συνεργάστηκαν με το μη κερδοσκοπικό FAIR Health για να αναλύσουν τα δεδομένα ασφάλισης υγείας περίπου 48.000 παιδιών κάτω των 18 ετών που είχαν διαγνωστεί με COVID-19 μεταξύ Απριλίου και Αυγούστου 2020.

Όπως αποδεικνύεται, κανένα από τα παιδιά που πέθαναν δεν είχαν προϋπάρχουσες ιατρικές παθήσεις όπως ο καρκίνος. “Εάν αυτή η τάση ισχύει, έχει σημαντικές επιπτώσεις για τα υγιή παιδιά και αν χρειάζονται δύο δόσεις εμβολίου”, λέει ο Makary.

Συνολικά, τα παιδιά φαίνονται φυσικά άνοσα έναντι του COVID-199 και δεν είναι ούτε σημαντικοί φορείς μετάδοσης10 Επομένως, πραγματικά δεν χρειάζεται να θέσετε δρακόντιους περιορισμούς COVID σε παιδιά από φόβο για τη δική σας ασφάλεια ή για οποιονδήποτε άλλο.Κι όμως 2 χρόνια τα βασάνισαν έγκλειστα κλπ

Οι στατιστικές θανάτου αυξήθηκαν παράνομα από την αρχή

…Παραποίηση στοιχείων για να πετύχουν τους στόχους τους.. Όπως αναφέρεται λεπτομερώς στο “CDC Violated Law to Inflate Cases and Fatalities”, η έρευνα αποκάλυψε ότι το CDC φούσκωσε τους θανάτους έως και 96%. Το έκαναν αλλάζοντας παράνομα τον τρόπο αναφοράς των θανάτων. Αν οι παλιές οδηγίες παρέμεναν σε ισχύ, ο αριθμός των νεκρών από τον COVID-19 στις 23 Αυγούστου 2020, στις ΗΠΑ θα ήταν 9.684.

Όπως μπορείτε να θυμηθείτε, στα τέλη Αυγούστου 2020, το CDC παραδέχτηκε ότι μόνο το 6% του συνολικού αριθμού θανάτων είχε καταγράψει τον COVID-19 ως μοναδική αιτία θανάτου. Το υπόλοιπο 94% είχε κατά μέσο όρο 2,6 συννοσηρότητες ή προϋπάρχουσες καταστάσεις υγείας που συνέβαλαν στους θανάτους τους.13 Από τις 23 Αυγούστου 2021, το CDC ανέφερε 161.392 θανάτους που σχετίζονται με το COVID. Πολλαπλασιαζόμενος επί 6%, λαμβάνετε έναν πραγματικό αριθμό νεκρών 9.684.

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι κάποιος θα ήταν πρόθυμος να κλείσει το εμπόριο σε μια ολόκληρη πολιτεία για έναν τέτοιο αριθμό. Είναι επίσης δύσκολο να πιστέψουμε ότι οι άνθρωποι θα δεχθούν μια μη αποδεδειγμένη και επικίνδυνη πειραματική ένεση τροποποίησης γονιδίων με βάση τον κίνδυνο θνησιμότητας τόσο χαμηλό.Κι όμως υποχρεωτικό υποχρεωτικό υποχρεωτικό.Είναι υποχρεωτικό

Δυστυχώς, έχουμε πει ψέματα εδώ και πολύ καιρό, πολλοί εξακολουθούν να υφίστανται μια αποτελεσματική πλύση εγκεφάλου λόγω υγιεινής με τη συνεχή προπαγάνδα από επικρατούσες ειδήσεις και αξιωματούχους δημόσιας υγείας που έχουν από καιρό εγκαταλείψει τη δέσμευσή τους για ακεραιότητα.

Τα mainstream μέσα ενημέρωσης αγνοούν από την αρχή και τα κρυφά δεδομένα που δείχνουν το COVID-19 δεν είναι τόσο άσχημα όσο φοβούνται αρχικά. Και τώρα αγνοούν και αποκρύπτουν δεδομένα που δείχνουν ότι οι ενέσεις κατά COVID είναι χειρότερες από τις υποψίες. Το περιοδικό Wired, για παράδειγμα, κατηγορεί την ανησυχία των γονέων να κάνουν ένεση στα παιδιά τους με πειραματική γονιδιακή θεραπεία, τους προσάπτει δεξιά πολιτική κι όχι τα πραγματικά δεδομένα.14 Για ν΄ακυρώσεις κάτι υπάρχουν πολλοί τρόποι..

Fack-uci πρόταση μάσκας σε παιδιά ως και 2 ετών παρά αντίθετη οδηγία Π.Ο.Υ..

Σε σχετικές ειδήσεις, ο Δρ Anthony Fack-uci αντιμετώπισε πρόσφατα αντιδράσεις αφού είπε ότι τα παιδιά ηλικίας 2 ετών και άνω πρέπει να συνεχίσουν να φορούν μάσκες.15 Κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον Andrea Mitchell του MSNBC, ο Fack-uci είπε:

«Τα ανεμβολίαστα παιδιά ηλικίας άνω των 2 ετών πρέπει να φορούν μάσκες. Χωρίς αμφιβολία για αυτό. Αυτός είναι ο τρόπος για να τα προστατέψετε από τη μόλυνση, γιατί αν δεν το κάνουν, τότε μπορούν να μεταδώσουν τη λοίμωξη σε κάποιον άλλο. “Οι βιοτρομοκράτες κατηγορούν αθώα νήπια για βιοτρομοκρατία…

Είναι κουραστικό, όλα αυτά τα εξωφρενικά και επιζήμια για την υγεία ψέματα – χωρίς αμφιβολία γι ‘αυτό. Ένα άλλο πράγμα που είναι αναμφίβολο είναι ότι ο Fauci άλλαξε γνώμη σχετικά με τη χρησιμότητα των μασκών περισσότερες φορές από ό, τι ορισμένοι από εμάς έχουν φορέσει πραγματικά τις εν λόγω μάσκες.

Σε απάντηση της δήλωσης του Fauci ότι τα παιδιά πρέπει να αναγκάζονται να φορούν μάσκες για να προστατεύουν τους ενήλικες, ο αρθρογράφος της New York Post, Karol Markowicz, έγραψε στο Twitter: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι Ιούλιος του 2021 και αυτός ο άντρας εξακολουθεί να λέει ανοησίες στις τηλεοράσεις μας χωρίς καμία σοβαρή παρακολούθηση...Τι αμηχανία. »16 Στην Ελλάδα οι .. φυλλάδες τον έχουν για 13ο Θεό του Ολύμπου μην λέτε τέτοια καταρρίπτετε τα ινδάλματά μας….Αδέκαστος αδιάφθορος άδολος …..

Τα παιδιά δεν κινδυνεύουν

Επιστρέφοντας στο ζήτημα των τρυπημάτων για COVID, όλα τα διαθέσιμα δεδομένα υποδηλώνουν ότι το COVID-19 δεν αφορά σημαντικά τα παιδιά. Ο κίνδυνος να νοσηλευτούν ή να πεθάνουν από τον COVID-19 είναι στην πραγματικότητα μικρότερος από τον κίνδυνο να νοσηλευτούν ή να πεθάνουν από τη γρίπη.17 Ο βατραχομούρης τι λέει;;

Για σύγκριση, περισσότερα από 2.000 Αμερικανόπουλα παιδιά και έφηβοι πέθαναν σε τροχαία ατυχήματα το 2019,18 και ο τυχαίος πνιγμός προκαλεί την απώλεια ζωής σχεδόν 1.000 παιδιών κάθε χρόνο. Το 2016, η ακούσια δηλητηρίαση από ναρκωτικά σκότωσε 761 παιδιά.. Μην μιλάτε για ναρκωτικά τα ναρκωτικά δεν σκοτώνουν τα παιδιά και τους εφήβους δεν τους αρρωσταίνουν μόνο ο κόβιντ τα θέρισε….

Γιατί δεν υπάρχει εθνική οργή για αυτούς τους θανάτους που σχετίζονται με τα ναρκωτικά, βλέποντας πώς τα στατιστικά στοιχεία του 2016 δείχνουν ότι περισσότερα από διπλάσια παιδιά πιθανότατα έχουν πεθάνει από υπερβολικές δόσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας από ό, τι υποτίθεται ότι πέθαναν από το COVID-19;

Δεν υπάρχουν επίσης αδιάσειστα στοιχεία που να υποθέτουν ότι τα παιδιά ενέχουν κίνδυνο μετάδοσης στους ενήλικες. Εκτός αυτού, το 90% των Αμερικανών ηλικιωμένων έχουν πλέον λάβει τις δόσεις τους COVID, 21 έτσι με τη λογική της επίσημης αφήγησης, οι πιο ευάλωτοι ενήλικες έχουν τώρα την καλύτερη ασυλία κοπαδιού και προστατεύονται ατομικά με το καλύτερο σύγχρονο φάρμακο που υποτίθεται ότι έχουν να προσφέρουν ή μήπως δεν την έχουν ή τους έπιασε ο πόνος για τους παππούδες.

Το πιο σημαντικό, δεδομένου ότι ο κίνδυνος για τα παιδιά είναι τόσο μικρός, δεν υπάρχει πραγματικά νομικό πλαίσιο για άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για ενέσεις COVID για παιδιά. Ωστόσο, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων και οι παραγωγοί εμβολίων προωθούν αυτό το ακριβές σχέδιο. Ας ελπίσουμε ότι θα σταματήσουν

Το FDA μπορεί να εγκρίνει τη χρήση ενός ιατρικού προϊόντος σε έναν δεδομένο πληθυσμό εάν το όφελος υπερτερεί του κινδύνου για τον ίδιο πληθυσμό. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν επωφεληθούν οι ενήλικες, οι λήψεις COVID δεν μπορούν να εγκριθούν για παιδιά, εκτός εάν τα παιδιά θα επωφεληθούν πραγματικά από αυτά.
19 Ιουλίου 2021, οι Αμερικανοί γιατροί της πρώτης γραμμής κατέθεσαν πρόταση να σταματήσει η άδεια έκτακτης ανάγκης για ενέσεις COVID για παιδιά κάτω των 18 ετών,για οποιονδήποτε έχει φυσική ασυλία και οποιονδήποτε δεν έχει λάβει την κατάλληλη ενημερωμένη συγκατάθεση. 22,23

Στην πρότασή τους, η ομάδα επισημαίνει ότι η προϋπόθεση έκτακτης ανάγκης για την υγεία δεν υπάρχει πλέον, ότι οι λήψεις COVID δεν αποτρέπουν τη μόλυνση SARS-CoV-2, ότι υπάρχουν επαρκείς εναλλακτικές θεραπείες και ότι οι γνωστοί κίνδυνοι των ενέσεων τροποποίησης γονιδίου COVID υπερτερούν των πιθανών οφελών για αυτές τις ομάδες.

Περιλαμβάνουν επίσης μια ορκωτή δήλωση από έναν πληροφοριοδότη CDC, έναν προγραμματιστή υπολογιστών, ο οποίος ισχυρίζεται ότι το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίων (VAERS) υποτιμά θανάτους κατά πέντε φορές ή περισσότερες. Ο πληροφοριοδότης εκτιμά ότι ο αριθμός των θανάτων στην πραγματικότητα μπορεί να ήταν περίπου 45.000 από τις 9 Ιουλίου 2021.

Ο εμβολιασμός των παιδιών προς όφελος των ενηλίκων είναι ανήθικος

Ένα σχόλιο στο The BMJ24 των Peter Doshi, Elia Abi-Jaoude και Claudina Michal-Teitelbaum επισημαίνει επίσης γιατί δεν πρέπει να πιέζουμε τα παιδιά να κάνουν εμβόλιο COVID απλά επειδή μπορεί να βοηθήσουν ευάλωτους ενήλικες. Γράφουν: 25

«Ενώ υπάρχει ευρεία αναγνώριση ότι ο κίνδυνος των παιδιών για σοβαρό Covid-19 είναι χαμηλός, πολλοί πιστεύουν ότι ο μαζικός εμβολιασμός των παιδιών… μπορεί επίσης να αποτρέψει την μετέπειτα μετάδοση, προστατεύοντας έμμεσα τους ευάλωτους ενήλικες και βοηθώντας στο τερματισμό της πανδημίας. Ωστόσο, υπάρχουν πολλαπλές παραδοχές που πρέπει να εξεταστούν όταν κρίνουμε τις εκκλήσεις για εμβολιασμό παιδιών έναντι του Covid-19…

Ακόμα κι αν κάποιος αναλάβει προστασία έναντι του σοβαρού Covid-19, δεδομένης της πολύ χαμηλής συχνότητάς του στα παιδιά, ένας εξαιρετικά υψηλός αριθμός θα πρέπει να εμβολιαστεί για να αποφευχθεί ένα σοβαρό κρούσμα. Εν τω μεταξύ, ένας μεγάλος αριθμός παιδιών με πολύ χαμηλό κίνδυνο σοβαρής νόσου θα εκτεθεί σε κινδύνους εμβολίου, γνωστούς και άγνωστους.

Μέχρι στιγμής, το εμβόλιο mRNA της Pfizer έχει κριθεί από την κυβέρνηση του Ισραήλ ως πιθανό να σχετίζεται με συμπτωματική μυοκαρδίτιδα, με εκτιμώμενη συχνότητα μεταξύ 1 στους 3000 έως 1 στους 6000 σε άνδρες ηλικίας 16 έως 24 ετών. Επιπλέον, οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των γονιδιακών εμβολίων, που περιλαμβάνουν νέες πλατφόρμες εμβολίων, παραμένουν ουσιαστικά άγνωστες…

Λαμβάνοντας υπόψη όλες αυτές τις εκτιμήσεις, ο ισχυρισμός ότι ο εμβολιασμός των παιδιών έναντι του SARS-CoV-2 θα προστατεύσει τους ενήλικες παραμένει υποθετικός.

Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι υπάρχει αυτή η προστασία, ο αριθμός των παιδιών που θα έπρεπε να εμβολιαστούν για να προστατεύσουν μόνο έναν ενήλικα από μια κρίση σοβαρής Covid-19-λαμβάνοντας υπόψη τα χαμηλά ποσοστά μετάδοσης, το υψηλό ποσοστό των παιδιών που έχουν ήδη covid, και ότι οι περισσότεροι ενήλικες που εμβολιάζονται ή μετα-covid-θα είναι εξαιρετικά υψηλοί.

Επιπλέον, αυτός ο αριθμός πιθανότατα θα συγκρίνεται δυσμενώς με τον αριθμό των παιδιών που θα υποστούν ζημιά, συμπεριλαμβανομένων σπάνιων σοβαρών συμβάντων. Ένα ξεχωριστό, αλλά κρίσιμο ερώτημα είναι

το ζήτημα της ηθικής.

Πρέπει η κοινωνία να εξετάζει το ενδεχόμενο εμβολιασμού παιδιών, να τα θέσει σε κίνδυνο, όχι με σκοπό να τα ωφελήσει αλλά για την προστασία των ενηλίκων; Πιστεύουμε ότι η ευθύνη είναι για τους ενήλικες για να προστατευθούν. “

Ο Doshi ήταν ακόμη πιο οξύς στις 10 Ιουνίου 2021, (26) στη συμβουλευτική επιτροπή εμβολίων και συναφών βιολογικών προϊόντων της FDA. Εκεί, επεσήμανε ότι ο FDA μπορεί να επιτρέψει τη χρήση ενός ιατρικού προϊόντος σε έναν δεδομένο πληθυσμό εάν το όφελος υπερτερεί του κινδύνου στον ίδιο πληθυσμό.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν επωφεληθούν οι ενήλικες, τα εμβόλια COVID δεν μπορούν να εγκριθούν για παιδιά, εκτός εάν τα παιδιά επωφεληθούν πραγματικά από τα ίδια. Από πότε, στην ιστορία της δημόσιας υγείας, θυσιάστηκαν παιδιά για την προστασία ασθενών και ηλικιωμένων; Οι αρχές δημόσιας υγείας έχουν αντιστρέψει εντελώς τη συμβατική ανάλυση κινδύνου / οφέλους.

Στην περίπτωση των ενέσεων COVID-19, τα παιδιά δεν μπορούν να επωφεληθούν, βλέποντας πώς έχουν μόνο 0,005% κίνδυνο θανάτου και είναι στην πρώτη θέση σ΄απυρόβλητο. Εν τω μεταξύ, υγιή παιδιά πέθαναν λίγο μετά τα τρυπήματα, έχουν αναφερθεί δεκάδες περιπτώσεις φλεγμονής της καρδιάς και η μελέτη βιοδιανομής της Pfizer27,(28) εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την πιθανότητα της βλάβης στειρότητας.

Δεδομένου ότι οι αποδεδειγμένοι κίνδυνοι υπερτερούν κατά πολύ των αποδεδειγμένων οφελών στα παιδιά, τα εμβόλια επίσης δεν πληρούν την αίτηση άδειας βιολογικών προϊόντων που απαιτείται για την τελική έγκριση της αγοράς. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, αφού δεν υπάρχει “ανεκπλήρωτη ανάγκη”, δεν χρειάζεται να βιαστούμε την έγκριση αυτών των ενέσεων για παιδιά.

Το CDC σκοπεύει να μειώσει τον αριθμό των θανάτων του εμβολίου COVID

Ενώ ο ακριβής αριθμός των θανάτων από αυτά τα εμβόλια COVID παραμένει αβέβαιος-το VAERS αναφέρει 12.313 θανάτους29 από τις 13 Ιουλίου 2021 και ο πληροφοριοδότης του CDC εκτιμά ότι ο αριθμός των νεκρών είναι 45.000 ή μεγαλύτερος-μπορούμε να αναφέρουμε κατηγορηματικά ότι ο αριθμός είναι ρεκόρ. Δεν υπάρχει εμβόλιο στο σύγχρονο ιατρικό ιστορικό που να πλησιάζει. Ο κίνδυνος είναι εξαιρετικός, γι ‘αυτό ακριβώς πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από αυτόν.

Μιλώντας για το CDC, μόλις ανακάλυψα ότι μείωσε τον αριθμό των θανάτων που αναφέρθηκαν στο VAERS από 12.313 στις 13 Ιουλίου 2021, σε 6.079. Σε αυτό που φαίνεται να είναι μια σκόπιμη προσπάθεια εξαπάτησης, το CDC “επέστρεψε” την αναφορά δυσμενών γεγονότων στις 19 Ιουλίου 2021, στατιστικά στοιχεία της προηγούμενης εβδομάδας. Θα εξηγήσω. Σημειώστε τις συγκεκριμένες ημερομηνίες και τα σύνολα θανάτου σε καθένα από τα παρακάτω αποσπάσματα. Η έκθεση της 13ης Ιουλίου έχει ως εξής: 30

«Οι αναφορές θανάτου μετά τον εμβολιασμό COVID-19 είναι σπάνιες. Περισσότερες από 334 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων COVID-19 χορηγήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 12 Ιουλίου 2021. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το VAERS έλαβε 6.079 αναφορές θανάτου (0,0018%) μεταξύ των ατόμων που έλαβαν COVID-19 εμβόλιο.”

Η αρχική έκθεση της 19ης Ιουλίου (αποθηκευμένη στο Wayback) είχε αρχικά ως εξής: 31

«Οι αναφορές θανάτου μετά τον εμβολιασμό COVID-19 είναι σπάνιες. Περισσότερες από 338 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων COVID-19 χορηγήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 19 Ιουλίου 2021. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το VAERS έλαβε 12.313 αναφορές θανάτου (0,0036%) μεταξύ των ατόμων που έλαβαν COVID-19 εμβόλιο.”

Σημειώστε ότι ο αριθμός των νεκρών υπερδιπλασιάστηκε σε μία μόνο εβδομάδα. Η αρχική έκθεση της 19ης Ιουλίου άλλαξε τότε σε αυτήν. Η ημερομηνία στην έκθεση εξακολουθεί να είναι 19:32 Ιουλίου

«Οι αναφορές θανάτου μετά τον εμβολιασμό COVID-19 είναι σπάνιες. Περισσότερες από 334 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων COVID-19 χορηγήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 13 Ιουλίου 2021. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το VAERS έλαβε 6.079 αναφορές θανάτου (0,0018%) μεταξύ των ατόμων που έλαβαν COVID-19 εμβόλιο.”

Σε μια εποχή που η ακρίβεια και η διαφάνεια είναι τόσο κρίσιμης σημασίας για τη συναίνεση με τεκμηρίωση, είναι πέρα ​​από σοκαριστικό να βλέπεις το CDC να εμπλέκεται σε αυτού του είδους την εξαπάτηση. Οι γονείς παντού πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι το CDC και άλλες υπηρεσίες και οι υπάλληλοί τους υποβαθμίζουν σκόπιμα και κρύβουν τον τεράστιο κίνδυνο που θα αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους εάν κάνουν αυτή την ένεση.

Σε ικετεύω. Παρακαλούμε αφιερώστε αρκετό χρόνο εξετάζοντας όλα τα στοιχεία πριν επιτρέψετε στο παιδί σας να συμμετάσχει σε αυτό το αποτρόπαιο πείραμα. Κατανοώ ότι η τάση να εμπιστευόμαστε τους οργανισμούς υγείας “χρυσό πρότυπο” είναι μεγάλη, αλλά η εμπιστοσύνη πρέπει να κερδίζεται συνεχώς. Δεν είναι μια εφάπαξ συμφωνία.

Σε αυτό το σημείο, η ύπαρξη σκεπτικισμού και ο διπλός έλεγχος κάθε αξίωσης είναι υψίστης σημασίας. Η υγεία και η ζωή του παιδιού σας μπορεί να εξαρτώνται από το να μην είστε ευκολόπιστοι.globalresearch 29/7/21 + προσθήκες.

Notes

1 FDA.gov May 10, 2021

2 The Guardian July 19, 2021

3 Research Square July 7, 2021 DOI: 10.21203/rs.3.rs-689684/v1

4 Research Square July 7, 2021 DOI: 10.21203/rs.3.rs-689684/v1, Interpretation

5, 7, 8, 11 Wall Street Journal July 19, 2021

6 CDC Pandemic Planning Scenarios March 19, 2021, Table 1, Scenario 5: Current best estimate

9 Science May 14, 2021; 372(6543): 738-741

10 Archives of Disease in Childhood 2020;105:618-619

12 ABC7 News June 7, 2021

13 CDC.gov August 26, 2020, Comorbidities Table 3, updated October 14, 2020

14 Wired July 15, 2021

15, 16 Fox News July 13, 2021

17 NY Mag July 12, 2021

18 NHTSA October 1, 2020

19, 20 NEJM December 20, 2018; 379(25): 2468-2475

21 Twitter, White House July 6, 2021

22 US District Court of Alabama Civil Action No. 2:21-cv-00702-CLM (PDF)

23 The Defender July 20, 2021

24, 25 The BMJ Blog July 13, 2021

26 YouTube VRBPAC June 10, 2021 Peter Doshi

27 SARS-CoV-2 mRNA Vaccine BNT162 Biodistribution Study

28 Trialsitenews May 28, 2021

29, 31 Wayback CDC Reported Adverse Events July 19, 2021

30 Wayback CDC Reported Adverse Events July 13, 2021

32 CDC Reported Adverse Events July 19, 2021, Now altered