Καθηγητής Ιατρικής: ”το όριο για να σταματήσει ένα εμβολιακό πρόγραμμα είναι 25 με 50 νεκροί.”Με πάνω από 20.000 νεκρούς μετά από τον εμβολιασμό στην ΕΕ και συνεχίζουν ακάθεκτοι. Καθηγητής: κανένα από αυτά τα εμβόλια δεν είναι ασφαλές!Είναι ο βιολογικός παράγοντας ο πιο τοξικός που εκχύθηκε ποτέ σ΄ανθρώπινο σώμα !!ΒΙΝΤΕΟ

O καθηγητής Καρδιολόγος Peter A. McCullough, υποδιευθυντής της εσωτερικής ιατρικής στο Baylor University Medical Center στο Dallas στο Texas και καθηγητής στην εσωτερική ιατρική στο Université A&M του Texas Health Sciences Center,διευκρίνισε σε 1 συνέντευξη : « το όριο για να σταματήσει ένα εμβολιακό πρόγραμμα είναι 25 με 50 θάνατοι. Στη γρίπη των χοίρων το 1976,στους 26 νεκρούς σταμάτησαν τον εμβολιασμό. Αυτό δεν είναι ασφαλές ( το εμβόλιο) ».

Με πάνω από 20,000 νεκρούς μετά τον εμβολιασμό μόνο στην Ευρώπη και συνεχίζουν ακάθεκτοι προσθέτοντας δόσεις και υποχρεωτικότητα!!!

Τονίζει ο καθηγητής επίσης: Aλλά σήμερα το Μάιο έχουμε πάνω από 4000 νεκρούς σχετιζόμενους με τα εμβόλια και πάνω από 10.000 νοσηλείες. Σε όλα τα εμβόλια στις ΗΠΑ ετησίως οι αριθμοί μεταφέρονται στη βάση δεδομένων είναι γύρω στα 200.Μιλάμε πιθανώς για 500.000.000 ενέσεις…..Eδώ στις ΗΠΑ σε 100.000.000 άτομα είναι ο βιολογικός παράγοντας ο πιο τοξικός που ποτέ εκχύθηκε σ΄ανθρώπινο σώμα στην ιστορία των ΗΠΑ και συνεχίζει να χρησιμοποιείται ουσιαστικά χωρίς καμιά περίσκεψη για την ασφάλεια των υπαλλήλων μ΄έναν αχαλίνωτο ενθουσιασμό των νοσοκομείων και των διαχειριστών τους και των γιατρών που τα υποστηρίζουν. Γιατροί λένε ότι πλέον δεν θα δέχονται τους ανεμβολίαστους. Ξεπέρασε όλα τα πλαφόν για να μπορεί να θεωρηθεί ως ένα ασφαλές προϊόν.( για το εμβόλιο)Κανένα από αυτά τα εμβόλια δεν είναι ένα ασφαλές προϊόν. Δεν είναι μόνο το J&J στις ΗΠΑ τ ίδια προβλήματα είχαμε κι με της Moderna, Pfizer. Nτοκουμέντα που εκδόθηκαν από διαπρεπείς επιστήμονες καλούν να σταματήσει σε παγκόσμιο επίπεδο το πρόγραμμα”

Image

dimpenews.com