Ο πιο γνωστός μουσικός της Γουαδελούπης ως διαβητικός και μεταμοσχευμένος έλαβε και την γ΄δόση εμβολίου και πέθανε!!!

Ο επικεφαλής του μουσικού συγκροτήματος “Kassav” κι συνιδρυτής αυτού ο 65χρονος Jacob Desvarieux που ήταν η φωνή της Γουαδελούπης σε όλον τον κόσμο πέθανε την Παρασκευή 30 Ιουλίου νοσούσε από κορωνοιό αν και είχε εμβολιαστεί και με την γ΄δόση ως διαβητικός μεταμοσχευμένος σε νεφρό επομένως ευπαθής ομάδα που την προτάσουν. Σάλος, διαμάχη στο γαλλικό διαδίκτυο…Οι μεν λένε πέθανε από τη γ΄δόση οι άλλοι από συνοσηρότητα!!
Πριν πεθάνει αυτή την Παρασκευή, 30 Ιουλίου, ο Jacob Desvarieux είχε εμβολιαστεί τρεις φορές κατά του Covid-19. Ορισμένοι λοιπόν είναι πεπεισμένοι ότι ο θάνατός του συνδέεται με τον εμβολιασμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δημοσιογράφος Christine Kelly ήθελε να δώσει μια μικρή εξήγηση. 65 ετών βρέθηκε θετικός σε τεστ ρουτίνας για κόβιντ. Σε εύθραυστη υγεία μετά από μεταμόσχευση νεφρού – ήταν διαβητικός – ο μουσικός νοσηλεύτηκε στις 12 Ιουλίου στο Pointe -à -Pitre μετά από μόλυνση από τον κορωνοϊό επειδή ήταν ένας από αυτούς που κινδύνευαν από την ασθένεια και είχε λάβει τρεις δόσεις του εμβολίου. Αυτό που πυροδότησε μια διαμάχη στα κοινωνικά δίκτυα, όπου πολλοί κατηγορούν τις ενέσεις ότι είναι η αιτία του θανάτου του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δημοσιογράφος Christine Kelly επέτρεψε στον εαυτό της μια μικρή ενημέρωση στο Twitter αναφέρει το μέσο voici ( 31/7/21)

” Eπ΄ευκαιρία του θλιβερού θανάτου του φίλου μας #jacobdesvarieux και των 3 εμβολίων του.

Όταν είσαι μεταμοσχευμένος, λαμβάνεις εφόρου ζωής μια ανοσοκατασταλτική θεραπεία που εμποδίζει το ανοσοποιητικό σύστημα να αντιδράσει και καταστρέφει το εμβόλιο.
Κάναμε 3 ή 4 εμβόλια ελπίζοντας”

Nα το πούμε είναι γνωστό πως σε οριακές καταστάσεις σαν αυτήν λαμβάνεται υψηλό ρίσκο γίνεται πείραμα άλλοτε πετυχαίνει άλλοτε αποτυγχάνει εδώ απέτυχε το πείραμα να ειπωθεί. Επίσης δεν απαντάται κατά πόσο τα 3 εμβόλια ( αυτού του τύπου) ή και τα 2 προηγουμένως επιβάρυναν έναν ήδη καταπτοημένο οργανισμό ή σε ποιό ποσοστό συνέβαλαν στην οριστική του κατάρρευση. Επίσπευσαν; για το να παράτειναν δεν διαφαίνεται..

dimpenews.com