Μεταμόρφωση ή Παραμόρφωση;;;;

Ορθόδοξοι αρχιερείς του 21ου αιώνα εν ώρα θείας λατρείας …..

Αφού δεν σήμαναν οι καμπάνες ούτε για Πάσχα το 20 το 21 βάρεσαν για πυρκαγιές..Αφού για 2 χρόνια αλλοίωσαν με μασκοφορία την Ορθόδοξη εκκλησιολογία ως και ιερείς και δεσποτάδες εν μέσω θείας Λειτουργίας και μονές τώρα φοράνε τις μάσκες για την κάπνα και την αποπνικτική όντως ατμόσφαιρα…. Αφού εκκένωσαν για 1,5 χρόνο τις εκκλησιές ως και Πάσχα Χαιρετισμούς Ευαγγελισμού Επιτάφιο Μεγάλη Εβδομάδα τώρα εκκενώνεται η χώρα....Ως και σήμερα έκαναν Μεταμόρφωση με ολική Παραμόρφωση παπάδες και δεσποτάδες με μάσκες ως επάνω ενώ δεν είναι υποχρεωμένοι από καμιά ΚΥΑ….Η χώρα είναι σε διαρκή παραμόρφωση σεληνιακό τοπίο.

H Μεταμόρφωση είναι η καλή ”αλλοίωση” η παραμόρφωση είναι η βίαιη επιβαλλόμενη δυσμορφία η επιβεβλημένη παραποίηση χαρακτηριστικών η απώλεια ταυτότητας… το δύσμορφο είναι αποκρουστικό..

Σε όρος μεταμορφώθηκε ο Χριστός τώρα τα όρη μας παραμορφώνονται ασύστολα….καίγονται τα δάση τα ζώα το οικοσύστημα…… η νεφέλη δεν εμφανίστηκε παραδίδοντας σε ασύστολο καύσωνα την πόλη….Αντί για την έλλαμψη το θαβώρειο Φως το άκτιστο της Θεότητας, μετέχουμε στο πυρ oρώντες όχι την άφλεκτο βάτο αλλά το εύφλεκτο παρανάλωμα του δρυμού των κατοικιών των χωριών των πόλεων…

dimpenews.com