Διαδηλωτές επιτέθηκαν και έσπασαν στο ξύλο τον Πρωθυπουργό του κρατιδίου Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες στην Καραϊβική που επιχείρησε να περάσει από τη Βουλή τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για covid19! Ελλάδα, Νησιά Φίτζι… και τώρα Γρεναδίνες! Δεν είμαστε ιθαγενείς!!!!!!!!! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ!!!

To να συμπεριφέρεσαι σε πολίτες σαν να είναι ιθαγενείς και πειραματόζωα έχει κόστος….O Ralph Gonsalves ,Πρωθυπουργός μιας μικρής χώρας στο σύμπλεγμα των Μικρών Αντίλλων στην Καραϊβική που ονομάζεται Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες και ήταν αποικία του Ηνωμένου Βασιλείου τραυματίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Αυγούστου 2021 κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά του σχεδίου νόμου που στόχευε να καταστήσει ως υποχρεωτικό τον πειραματικό εμβολιασμό κατά Covid-19.Οι ”ιθαγενείς” ξεσηκώθηκαν….Ήθελε να κάνει υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά covid19 όπως και σε άλλα τριτοκοσμικά κράτη συμβαίνει νησιά Φίτζι, Τουρκμενιστάν, Τατζικιστάν, Σαουδική Αραβία και δυστυχώς και Ελλάδα μαζί με το νεοφασιστικό Άξονα Ιταλία-Γαλλία και πέραν αυτών πουθενά αλλού παγκοσμίως.

Η συζήτηση ήταν σ΄εξέλιξη στο κοινοβούλιο. Και καθώς ο πρωθυπουργός επέστρεφε στην πρωτεύουσα στο Kingstown για να παρακολουθήσει τη διαβούλευση ο Ralph Gonsalves εγκλωβίστηκε σε διαδήλωση κατά του νομοσχεδίου της υποχρεωτικότητας κι έπεσε αιμόφυρτος…

Μια διαδήλωση κατά την οποία πυρπολήθηκαν σκουπιδοντενεκέδες έγινε σύρραξη, όπως αποδεικνύεται από αυτές τις εικόνες που τραβήχτηκαν από την IK TV στον χώρο. Το βίντεο του ξυλοδαρμού του Πρωθυπουργού τον χτυπούν πολλοί στο κεφάλι καθώς εισέρχεται στο κοινοβούλιο είναι λυντσάρισμα:

Ο πρωθυπουργός διακομίστηκε στο νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών δέχθηκε πέτρα στο κεφάλι ενώ τον χτυπούσαν στο κεφάλι πολλοί μαζί. Ο πρωθυπουργός δήλωσε πως υπέστη διάσειση. Ως και οι”ιθαγενείς” το κατάλαβαν παίζεται η ζωή τους.Το νομοσχέδιο Δημόσιας Υγείας απαιτούσε από ορισμένες κατηγορίες υπαλλήλων του Δημοσίου να κάνουν εμβόλιο για τον COVID -19 προκειμένου να εργαστούν σε συγκεκριμένες θέσεις πρώτης γραμμής π.χ υγειονομικοί. Ο λαός απάντησε ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ..

Εικόνα

dimpenews.com