To δόγμα της μη απώλειας ανθρώπινης ζωής και που μας οδηγεί…

Εικόνα

”Συγγνώμη” θα πει πρωτίστως ανάληψη ευθύνης.. δεν την είδαμε το πολύ πολύ να πετάξει το μπαλάκι κι όποιον πάρει ο χάρος..και δεύτερον θα πει συνύπαρξη συν+χωρώ ποια συνύπαρξη οι μεν στα καμένα καπνίζοντα ερείπια και σ΄ένα τεχνητό ηφαιστιογενές τοπίο και οι δε στο απυρόβλητο και στην ασφάλεια που τους παρέχει ο Γυάλινος Πύργος της εξουσίας… Δεν υπάρχει a priori χωροταξική ταξική κατ΄ουσίαν συνύπαρξη όσο υπάρχουν κοινωνικές τάξεις κάστες... Η Χωρο-ταξική συγγνώμη/ συγχώρεση ως συνύπαρξη είναι αδύνατη και γίνεται αδιανόητη όσο διευρύνονται τα κοινωνικά χάσματα από κάτι τέτοιες καταστροφές που πλήττουν συγκεκριμένα τμήματα του λαού.

Συγγνώμη θα πει αναγνωρίζω το λάθος ή λάθη μου δεν νομίζω ότι απαρίθμησε ούτε ένα. Πρόκειται για μια κάλπικη πλαστική συγγνώμη για λόγους δημαγωγικούς κι εκτόνωσης…

Κάποιος που μετράει τα διαγγέλματα γιατί νομίζω η απαρίθμησή τους βγάζουν είδηση. Πιό πολλά κι από τον Γκιζίκη αν παρέμενε στην εξουσία….. Τα λοιπά τ΄αντιπαρέρχομαι να διατηρήσουμε κι ένα επίπεδο….

αυτό το ”να σφίξουμε τα δόντια” άστοχο μια και μίλησε για ”αστοχίες” σε ποιούς απευθύνεται σε μουλάρια..

To πάω λίγο μπλαζέ γιατί το εισέπραξα έτσι κανονικά δεν βγαίνεις με τι μούτρα για να λαικίσω βγαίνεις σ΄έναν λαό και μιλώ για τους πυρόπληκτους γιατί πιστεύω ότι θεωρητικά σε αυτούς θα όφειλε ν΄απευθύνεται τούτες τις ώρες και έχεις μάτια να τους δεις…που δεν τους είδες βγήκε η αφεντιά σου να σε καμαρώσουν...Οι άνθρωποι βογγούν θρήνος κι οδυρμός και κατάρες ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ όταν χάνεται ελληνικό έδαφος αυτό είναι.

Είπες θα το ανακτήσουμε. Είναι το σύνηθες μότο που δεν πείθει για τις χαμένες πατρίδες.. Δεν έχει καταλαγιάσει η στάχτη πρώιμο το διάγγελμα… Μίλησε πάλι για ΄΄πόλεμο”. Ουδείς αντιλέγει μίλησε και για το νέο δόγμα του προτάγματος ‘‘της μη απώλειας ανθρώπινης ζωής’‘.

Δηλ. για να καταλάβω γιατί είμαι από κορφοβούνια αν την πέσουν οι Τούρκοι σ’ ελληνικά εδάφη και δεις ότι σε 1 μέρα τα χάνεις θα εκκενώσεις θα υποχωρείς ως την Αθήνα και κάτω από το αυλάκι και θα ζητωκραυγάζεις δεν είχα απώλειες σ΄ανθρώπινες ζωές.. Μια μάχη ή τι δίνεις ή δεν την δίνεις ή πας σε πόλεμο ή δεν πας. Μην κάνουμε παραλληλισμούς ανεδαφικούς . επί του τερέν. Προσωπικά δεν είμαι ουδόλως πολεμοχαρής, δεν πας. Αλλά δεν χαρίζεις και τη μισή πατρίδα και καμώνεσαι το νικητή. Έλεος θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε τα ελάχιστα…Στον πόλεμο πολεμάς όπως ο Ευβοιώτης που δεν έκανε πίσω παρά τις εντολές εκκένωσης δεν πολεμάς για τον τόπο σου μόνο για το τομάρι σου;; Με αυτή την λογική δεν πολεμάς ποτέ. Παραδίδεσαι αφομοιώνεσαι ενσωματώνεσαι τελείωσες. Λάθος δόγμα. Δηλ. ου μη γένοιτο σ΄ένα πόλεμο θα δίνετε μόνο εντολές εκκένωσης και θα παριστάνετε τους νικητές. Σας τέσταρε ο αντίπαλος κι ευτυχώς που πολλοί ‘Ατακτοι ξανά επέδειξαν υψηλό αυτοθυσιαστικό φρόνημα….Έχει αρχίσει να γίνεται κάπως εθνικά επικίνδυνο αυτό το δόγμα πρώτα η ανθρώπινη ζωή ή μου φαίνεται;;;;

Εικόνα

Στην αρχή μας είπαν επειδή η Υγεία είναι υπέρτερο αγαθό θυσιάζουμε την Ελευθερία και τη Δημοκρατία τώρα μας λένε επειδή η ανθρώπινη ζωή υπερτερεί θυσιάζουμε ένα νησί κι αύριο θα μας πουν επειδή η ανθρώπινη ζωή είναι το ανώτερο αγαθό θυσιάζουμε ένα μέρος της πατρίδας αμαχητί ή την ίδια την πατρίδα. περίεργοι αλγόριθμοι προς εμπέδωση..

Ένας ”πόλεμος” μια και μίλησε για πόλεμο ποτέ δεν μετριέται με πόσους χάνεις αλλά τι χάνεις.....αυτό διδάσκει η ιστορία

αυτά γιατί μας βγήκες στρατηλάτης από πόλεμο σε πόλεμο μας πας.. κακομελέτα κι έρχεται…..και μάλλον όπως τώρα οι Ευρωπαίοι θα έρθουν κατόπιν εορτής…πρόβες πολέμου..

Μια αποκωδικοποίηση απροκρυπτογράφηση ενός λόγου φαινομενικά υπεραπλουστευμένου που όμως μαρκετίστικα στοχεύει το υποσυνείδητο π.χ με επαναλαμβανόμενη ορολογία, παραλληλισμούς,νέο πάνθεον και επικό ιδεώδες (το άτομο πάνω απ΄όλα) Πρωταρχικός στόχος η εμπέδωση μιας νέας νοοτροπίας…

Εικόνα
Peut être une image de 1 personne, position debout, feu, plein air et texte qui dit ’Συγγνώμη κυρία Παναγιώτα ΦΩΤΟ: Κωνσταντίνος Τσακαλίδης’

dimpenews.com