Η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε ως προσάναμα για να περάσουν διεθνώς μέτρα για Κλιματική Αλλαγή;

Η νεκρική σιωπή αναφορικά με τις αποφάσεις για το κλίμα, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο που ελήφθησαν την προηγούμενη μέρα είναι ντροπιαστική …
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ και οι οπαδοί της ωστόσο πανηγυρίζουν. Οι προειλημμένες αποφάσεις λόγω κλιματικής αλλαγής έχουν δρομολογηθεί. Να το πακέτο μέτρων που έρχεται σταδιακά.

Η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε ως προσάναμα για να περάσουν διεθνώς τα μέτρα για Κλιματική Αλλαγή. Γι αυτό υπερπροβλήθηκε και διεθνώς ως υπερπαραγωγή..Yπήρξαν κι αλλού πυρκαγιές κι ακόμη πιο καταστροφικές όπως Τουρκία κι Αλγερία με 69 νεκρούς όμως υπερπροβλήθηκε η καταστροφή της χώρας μας γιατί η Ελλάδα συγκινεί η Ελλάδα πείθει. Η χώρα έγινε ένα εργαστήρι πυρκαγιών όπως το Ισραήλ έγινε για τον κορωνοιό.Τα μέτρα :

 1. μείωση της θέρμανσης των σπιτιών και όχι μόνο μια απότομη, αλλά μια τεράστια, καταστροφική αύξηση των τιμών για θέρμανση και ζεστό νερό.
 2. απότομη μείωση της παραγωγής πρωτεϊνών και σιτηρών (δηλαδή σχεδόν όλων των παραδοσιακών – κρέας, ψάρι, γαλακτοκομικά προϊόντα, ψωμί, ρύζι, ζυμαρικά – τα πάντα), συνοδεύεται από έλλειψη και επίσης καταστροφική αύξηση των τιμών ·
 3. καταστροφική μείωση της παραγωγής φυσικών ινών για τα ρούχα και την καθημερινή μας ζωή – βαμβάκι, λινάρι, μαλλί, βισκόζη, κυτταρίνη, φυσικό δέρμα.
 4. απότομη πτώση των μεταφορών γενικά και απότομη αλλαγή στη δομή τους, ειδικότερα. Δηλαδή, μπορείτε να ξεχάσετε εντελώς το αεροπλάνο, το τρένο και το προσωπικό αυτοκίνητο σε μερικά χρόνια, επειδή έχουμε μόνο 10 χρόνια για να επαναδιαμορφώσουμε πλήρως το σύστημα. Και κανείς δεν μας υπόσχεται ούτε άλογα σε ένα σκούτερ οι πολίτες, με επαναφόρτιση στην τάιγκα.
  Δηλαδή, όπως μας υποσχέθηκαν ο Klaus Schwab και οι σύντροφοί του
  έρχεται η εποχή της εξαναγκαστικής μείωσης της κατανάλωσης..
  Όλα αυτά θα μας δοθούν σιγά σιγά και σύμφωνα με κουπόνια-σύγχρονα με κάρτα με τσιπάκι σαν αυτή της τράπεζας. Και με προϋπόθεση το εμβόλιο. Αλλά ακόμη και εδώ όχι για όλους, αλλά μόνο για όσους έχουν καλή διαγωγή. Και όχι για όλα τα παιδιά, αλλά μόνο για την καλή συμπεριφορά των γονιών τους θα δικαιούνται κι αυτά.
  Και όλα αυτά μόνο και μόνο για να «σώσουμε το κλίμα» (ωστόσο, δεν είναι γνωστό για ποιον).
  ήταν στραβό το κλίμα το φαγε και το.. Νταβός….
 5. Αυτοί οι αυτόκλητοι Σωτήρες μας από τον κορωνοιό και το κλίμα ποιά αξιοπιστία έχουν;;;Μας είπαν ότι το σύννεφο του Τσερνομπίλ είχε σταματήσει στα σύνορα, αφήσαμε να κυκλοφορήσουν σακούλες αίματος που γνωρίζαμε ότι έχουν μολυνθεί, συνεχίσαμε να χρησιμοποιούμε καρκινογόνο αμίαντο …
  1. dimpenews.com