O γιατρός Dr Vladimir Zelenko: ο μόνος λόγος για να εμβολιάσετε τα παιδιά είναι αν πιστεύετε στην ανθρωποθυσία τoυς.Μια δημογραφική ομάδα που δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο να πεθάνει από 1 αρρώστια ( κατά 99,998%) γιατί να την εμβολιάσουμε μ΄ένα θανάσιμο δηλητήριο;ΒΙΝΤΕΟ

O γιατρός Dr Vladimir Zelenko ένας Ουκρανοαμερικανός οικογενειακός γιατρός γνωστός για την προώθηση ενός κοκτέιλ τριών φαρμάκων υδροξυχλωροκίνης, ψευδαργύρου και αζιθρομυκίνης στο πλαίσιο μιας πειραματικής εξωτερικής θεραπείας για τον COVID-19 που έχει προωθήσει ως πρωτόκολλο Zelenko που φρόντισε 6000 ασθενείς με covid19 από ότι λέγεται επιτυχώς καταγγέλει: ”Αναφορικά με τα παιδιά ο μόνος λόγος για να εμβολιάσετε τα παιδιά είναι αν πιστεύατε στην θυσία στην ανθρωποθυσία των παιδιών όπως πιστεύουν οι βουλευτές.Αν θέλετε να πειραματιστείτε πάνω στα παιδιά όπως με τον άνθρακα αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος για να κάνετε την ένεση.Αντίθετα αυτό δεν είναι απαραίτητο. Σας εξηγώ.

Κάθε φορά που αξιολογείτε μια θεραπεία πρέπει να εξεταστεί υπό 3 δείκτες. Είναι ακίνδυνη; Λειτουργεί;;(είναι αποτελεσματική;) Την έχετε ανάγκη; (είναι απαραίτητη;) To ότι έχετε μια δυνατότητα αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τη χρησιμοποιήσετε. Πρέπει να υπάρχει μια ιατρική αναγκαιότητα..να την έχουμε ανάγκη.

Βλέπετε το CDC τα στατιστικά για τα παιδιά κάτω των 18 ετών που είναι υγιή τα ποσοστά επιβίωσης από covid19 χωρίς θεραπεία είναι 99,998% . Όπως το είπε ο Dr Yeadon ο ιός της γρίπης είναι πιο επικίνδυνος για τα παιδιά παρά ο covid19.’Εκανε μια εκτίμηση ανά εκατομμύριο μια εκατοντάδα παιδιών θα πέθαινε από το εμβόλιο

Αν έχετε μια δημογραφική ομάδα που δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο να πεθάνει από 1 αρρώστια γιατί να την εμβολιάσουμε μ΄ένα θανάσιμο δηλητήριο;;Nα δούμε αν αυτό λειτουργεί. Έχουμε 2 χώρες παγκοσμίως όπου οι περισσότεροι πολίτες εμβολιάστηκαν. Είναι το Ισραήλ με ποσοστό εμβολιασμού που ανέρχεται στο 85% και οι Σεϋχέλλες ομοίως με πάνω από 80%. Τα 2 κράτη γνωρίζουν μια επιδημία της παραλλαγής Δέλτα.Αν εσείς εμβολιάσατε την πλειοψηφία του πληθυσμού σας γιατί έχετε ακόμη μια επιδημία;;;Γιατί δίνετε μια 3η δόση του ίδιου σκευάσματος που δεν λειτούργησε τις 2 προηγούμενες φορές;;;”

B’ Μέρος/O γιατρός Dr Vladimir Zelenko: είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος..αν εμβολιάσουμε 7 δις θα πεθάνουν 2 δις άτομα!!Η κυβέρνηση είναι μετενσάρκωση του Δρ Mengele που κάνει πείραμα στο λαό της!!

”Γιατί να χρησιμοποιήσουμε ένα θανάσιμο φάρμακο που δεν λειτουργεί και έχει φοβερές και τρομερές παρενέργειες Αν όλος ο κόσμος στον πλανήτη είχε προσβληθεί από κόβιντ και δεν αντιμετωπιζόταν με κάποια θεραπεία θα είχαμε 35 εκατομμύρια θανάτους. Δεν το πρεσβεύω.Σε κάθε περίπτωση αν ακολουθήσουμε τις συμβουλές κάποιων ”παγκόσμιων ηγετών” όπως του Bill Gates που είπε την τελευταία χρονιά ότι πρέπει να εμβολιαστούν 7 δις άτομα 2 δισεκατομμύρια θα μπορούσαν να πεθάνουν, σύμφωνα με τους ειδικούς….Ξυπνάτε αυτός είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος που η αδικοπραγία και η χαιρεκακία είναι σε τέτοιο επίπεδο που δεν είδαμε ξανά στην ιστορία της ανθρωπότητας. Είμαι εναντίον της ανθρωποθυσίας των παιδιών μας…

Αν λοιπόν από τον εμβολιασμό ” έχουμε βραχυπρόθεσμους κινδύνους (θρόμβους, μυοκαρδίτιδα), μεσοπρόθεσμους (ανοσολογική αντίδραση) ή μακροπρόθεσμους κινδύνους (αυτοάνοσα, στειρότητες)
κατά τη γνώμη μου, η κυβέρνηση είναι μια μετενσάρκωση του Δρ Mengele που επιτρέπει τον πειραματισμό πάνω στο λαό της. 
Παλαιά εμβόλια αυτού του τύπου έχουν αποτύχει. Στην αρχή τα ζώα είχαν αντισώματα, αλλά πέθαναν μετά. Μετά από έρευνα, είδαμε ότι το ανοσοποιητικό τους σύστημα τα σκότωσε “(φαινόμενο ADE) ( μελέτη στα αιλουροειδή ) γενετικό εμβόλιο Spike. Ο κίνδυνος 1 είναι ο θρόμβος αίματος. Όταν κάνετε την ένεση, το σώμα παράγει την πρωτεΐνη Spike, μεταναστεύοντας στην επένδυση των αιμοφόρων αγγείων σας. Τα κύτταρα μπορεί να καταστραφούν., προκαλώντας θρόμβους καρδιακή ανακοπή αν συμβεί στην καρδιά, εγκεφαλικό επεισόδιο αν συμβεί στον εγκέφαλο..Προκαλεί επίσης υποξία που είναι και θανατηφόρα.Aυτό έδειξε η μελέτη στα ζώα.Αφού εμβολιάστηκαν τα σκότωσε το ανοσοποιητικό τους.Αντίστοιχες μελέτες για άνθρωπο δεν έγινε η μελέτη γίνεται τώρα σ΄εσάς. ”Το Ισραήλ είναι το μεγαλύτερο εργαστήριο του κόσμου”. Ο Dr Luc Montagnier βραβευμένος με Νόμπελ γιατί ανακάλυψε το AIDS είπε ότι αυτός ο εμβολιασμός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ανθρωπότητα κι ο πιο μεγάλος κίνδυνος για γενοκτονία στην ιστορία της ανθρωπότητας.”Μίλησε στα μακροπρόθεσμα προβλήματα να προστεθεί η στειρότητα με βλάβες στη λειτουργία της ωορηξίας και μείωση σ΄αριθμό στα σπερματοζωάρια.Κι αναρωτήθηκε ”γιατί λοιπόν να διοοχετεύσουμε στον άνθρωπο μια ουσία εν δυνέμει καταστροφική και θανατηφόρα που εκ των προτέρων ως τέτοια δεν μπορεί ν΄αποκλειστεί;”

dimpenews.com