Δεκάδες χιλιάδες υγειονομικοί αρνούνται να εμβολιαστούν στην Ιταλία παρά την υποχρεωτικότητα: 10.000 σε Λομβαρδία,5000 σε Βενετία κλπ Κατάρρευση του Συστήματος Υγείας.Συνταγματολόγος Καθηγητής εκπροσωπεί 10.000 υγειονομικούς ενώπιον 15 επαρχιακών δικαστηρίων! ΧΑΟΣ

Ο αριθμός «σοκ» της ημέρας: στη Λομβαρδία, 10.000 υγειονομικοί αρνούνται το εμβόλιο, στη Βενετία 5.000. Οι αρχές αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να χάσουν κλινικές και νοσοκομεία.

Σύμφωνα με αναφορές που δημοσιεύθηκαν αυτήν την εβδομάδα στον ιταλικό Τύπο, ο πραγματικός αριθμός των Ιταλών υγειονομικών που αρνούνται τις ενέσεις τις λεγόμενες “anti-Covid” μετά την έναρξη ισχύος του διατάγματος αριθ. 44 που προορίζεται να τους επιβληθεί είναι εξαιρετικά εντυπωσιακός.

Εάν στη Λομβαρδία και τη Βενετία, η άρνηση των ενέσεων είναι μαζική, αυτή είναι πραγματική σε όλες τις περιοχές της Ιταλίας. Στη Σαρδηνία, 700 υγειονομικοί τις αρνούνται, εκ των οποίων οι 57 έχουν ανασταλεί από την εργασία τους. Από τους 10.000 αντιρρησίες πειραματικών εμβολίων στη Λομβαρδία, η διαδικασία αναστολής ξεκίνησε κατά 2.500 από αυτούς.

Ωστόσο, η Εθνική Ομοσπονδία Ιατρικών Συλλόγων αναγνωρίζει ότι το διάταγμα δεν έχει συνταχθεί σωστά, ενώ υπάρχει αποδεδειγμένος κίνδυνος να αδειάσουν ολόκληρες υπηρεσίες με την αναστολή των υγειονομικών ή να δημιουργηθούν ιατρικές έρημοι. Στο Cervarese Santa Croce κοντά στην Πάντοβα, ο ένας και μοναδικός γενικός ιατρός που ήταν υπεύθυνος για τη θεραπεία 1.300 ασθενών σταμάτησε την άσκηση από τη μια μέρα στην άλλη για να μην χρειαστεί να υποβληθεί. Το ίδιο συμβαίνει σε πολλές «ιατρικές ερήμους». Επιπλέον, δεδομένου ότι οι συμβάσεις εργασίας δεν προβλέπουν καμία υποχρέωση εμβολιασμού, η νομική της βάση είναι πολύ εύθραυστη.

Ωστόσο, κάθε υγειονομικός δικαιούται να αμφισβητήσει την αναστολή ενώπιον των διοικητικών δικαστηρίων. Έτσι, ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου και δικηγόρος Daniele Granara εκπροσωπεί 10.000 υγειονομικούς ενώπιον δεκαπέντε επαρχιακών δικαστηρίων, καθώς και περίπου 2.000 καθηγητές από σχολεία και πανεπιστήμια. Ένας άλλος ειδικός ο δικηγόρος Mauro Sandri ξεκίνησε ενέργειες κατά του «Green Pass», κατά του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων και εκπροσωπεί πολλούς εργαζόμενους που έχουν πληγεί από την υποχρέωση εμβολιασμού.Τίτλος άρθρου:στην Ιταλία οι υγειονομικοί αρνούνται μαζικά τον εμβολιασμό. francesoir 17/8/21

Με βάση αυτά τα δεδομένα κι η Ελλάδα θα δώσει κι αυτή με τη σειρά της τη χαριστική βολή σε ένα ούτως ή άλλως θνησιγενές Σύστημα Υγείας θα δημιουργήσει ιατρικές ερήμους…και υγειονομική αποσταθεροποίηση στο όνομα του Δημοσίου Συμφέροντος σε μια κρίσιμη για την υγεία περίοδο όπως η ίδια από την άλλη ισχυρίζεται. Είναι πολλές οι αντιφάσεις.

dimpenews.com