Νέο σκληρό ρεβέρ από Τσιτσιπά: ”το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, είναι καινούργιο. Έχει παρενέργειες..Αχρείαστο για την ηλικία μου.” Κατά του υποχρεωτικού:”Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποφασίσει τι θέλει να κάνει.”

Όρθιος ο δαφνοστεφανωμένος Στέφανος του ελληνικού αθλητισμού. Στέκεται όρθιος μαθημένος μαχητής και στο τερέν με όλη την ντόπια και παγκόσμια ελίτ παίζει μόνος του όλη τη σαπίλα ενός διεφθαρμένου συστήματος. Δίνει έξοχο παράδειγμα και πρότυπο στη νεολαία.. Ο αθλητισμός δεν σφυρηλατεί μόνο σώμα αλλά και ψυχή... .Δίνει φωνή και όραμα στους νέους τους δίνει πίσω τα νιάτα τους που τους έκλεψαν σαθρά πρότυπα ενός νεοβάρβαρου υποπολιτισμού γιατί νεολαία χωρίς αμφισβήτηση δεν υπάρχει… .Είναι ο επόμενος νο1 στον κόσμο… Τώρα είναι το νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη.. Είπε απλά το αυτονόητο. Πήρε τις φανέλες και τα.. βρακιά από πολιτικούς, διανόηση, ειδήμονες, σιωπηρή πλειοψηφία, συνεργάτες, δοσίλογους,δημοσιογράφους* μίσθαρνα όργανα μιας διεφθαρμένης κι επικίνδυνης εξουσίας και βέβαια τουιτεράδες σε διατεταγμένη υπηρεσία και με το αζημίωτο που πλεονάζουν για την επιρροή κοινής γνώμης αλλά και τους επικίνδυνους κομφορμιστές καθωσπρεπιστές του political correct..Γεννημένος πρωταγωνιστής κι όχι απλός θεατής των εξελίξεων και μάλιστα όταν τον αφορούν επικίνδυνα προσωπικά. Έσπασε το απόστημα σιωπής της ελληνικής κοινωνίας. Εύγε Στέφανε .. προχώρα… Πασιφανώς απορρίπτει το εμβόλιο ως έχει, λέει ότι έχει περισσότερα ντεφό παρά θετικά.Τίθεται υπέρ της φυσικής ανοσίας καταγγέλει σαφέστατα τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ενώ στοχοποιεί και τη λογοκρισία. Ο Στέφανος φοράει παντελόνια κι ας είναι και παντελονάκι

Επανήλθε και στη συνέντευξη Τύπου του  μετά τη νίκη του επί του Κόρντα στο Όπεν του Σινσινάτι ο ‘Ελληνας υπερπρωταθλητής ρωτήθηκε για την τοποθέτησή του ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο, αν δεν είναι υποχρεωτικό:

«Είμαι νεαρός, είμαι στην κατηγορία κάτω των 25 ετών. Για μένα το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, είναι καινούργιο. Έχει κάποιες παρενέργειες, ξέρω προσωπικά κάποιους ανθρώπους που τις είχαν. Δεν είμαι κατά, αυτό να το ξεκαθαρίσω, απλώς δεν βλέπω λόγο για κάποιον στη δική μου ηλικιακή κατηγορία να χρειαστεί να εμβολιαστεί.(σσ του σπασε το 150αρι) Νομίζω ότι το concept ήταν να δοθεί στους μεγαλύτερους ηλικιακά, αν δεν κάνω λάθος» είπε αρχικά. Αθλητισμός σημαίνει πρωτίστως ήθος κι ο Στέφανος το διαθέτει…Θα γίνει στόχος αφόρητων πιέσεων.Ωστόσο είναι μαθημένος να δίνει αγώνες..

Και συνέχισε, φανερά ενοχλημένος: «Δεν είναι κάτι για το οποίο ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα και μέχρι στιγμής δεν μας έχει δοθεί ως υποχρεωτικό. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος. Δεν είπα κάτι περίεργο. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Αν είναι να το παίζουμε διπλωμάτες και να μην μπορούμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας για κάτι συγκεκριμένο, ποιος ο λόγος να κάνουμε αυτές τις συνεντεύξεις;».

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι πιστεύει ότι είναι σωστό. Δεν μπορεί κάποιος να πάει με ένα εμβόλιο και να σε υποχρεώσει να το κάνεις. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Αν θέλεις να προστατευτείς με το εμβόλιο, δικό σου πρόβλημα, πήγαινε και κάνε το. Για εμάς τους νέους πιστεύω ότι είναι καλό να περάσουμε τον ιό, γιατί θα χτίσουμε ανοσία. Δεν το βλέπω σαν κάτι κακό. Όπως είπα, δεν είναι υποχρεωτικό, ο καθένας έχει την ελευθερία να αποφασίσει για τον εαυτό του τι είναι σωστό και τι δεν είναι. Κάποια στιγμή θα πρέπει να το κάνουμε όλοι, δεν λέω το αντίθετο. Θα έρθει η στιγμή που δεν θα μας δοθούν πολλές επιλογές, αλλά μέχρι τότε θέλω να δω μια καλύτερη εκδοχή του εμβολίου, που να μας παρέχει πιο πολλά συν, παρά πλην» κατέληξε ο Τσιτσιπάς. Πασιφανώς το απορρίπτει ότι έχει περισσότερα ντεφό παρά θετικά. Τίθεται υπέρ της φυσικής ανοσίας καταγγέλει σαφέστατα τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.. Ο Στέφανος φοράει παντελόνια κι ας είναι και παντελονάκι!!

H άποψη του είναι η πλέον ιατρικά ενδεδειγμένη δεν πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες όπως αυτοί που του την πέφτουν. Συνάδει άλλωστε με αυτή του πλέον αρμόδιου και ειδήμονα όχι τηλεοπτικού αλλά επί του εργαστηρίου του Καθηγητή Ιολόγου Luc Montagnier νομπελίστα Iατρικής 2008 που ανακάλυψε τον ιό του AIDS:” είναι υγειονομική δικτατορία.Τα εμβόλια δεν είναι εμβόλια, μπορεί να είναι δηλητήριο.Είναι φρίκη να εξαναγκάζουμε ανθρώπους, τώρα παιδιά, να εμβολιάζονται μ’αυτά. Είναι έγκλημα κατά παιδιών.Τα εμβόλια είν’ περιττά, επικίνδυνα,αναποτελεσματικά.Δεν εμποδίζουν καθόλου την εξάπλωση ιού.Ο Fauci είναι αποτυχημένος εγώ βρήκα το AIDS!Αυτοί είναι συνομώτες!!”

Επίσης οι απόψεις του περί φυσικής ανοσίας είναι επίσης τεκμηριωμένες επιστημονικά αφού σύμφωνα με το Υπ. Υγείας Ισραήλ: οι εμβολιασμένοι είναι 7 φορές πιθανότερο να νοσήσουν από covid19 συγκριτικά με όσους απέκτησαν φυσική ανοσία!!!

Και στο ότι ”δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά το εμβόλιο” έχει δίκιο αφού διανύει γ΄φάση κλινικών δοκιμών που ολοκληρώνεται το Μάρτη του 2023.Οπότε είναι ένα πειραματικό εμβόλιο…

Το ότι το εμβόλιο άλλωστε αντενδείκνυται το ομολογεί πρώτος ο Καθηγητής ερευνητής Robert Malone επινοητής τεχνολογίας εμβολίων mRNA:τα εμβόλια επιδεινώνουν την ασθένεια/μόλυνση.Tο εμβόλιο κάνει τον ιό πιο μολυσματικό. BINTEO

Ο Στέφανος φοράει παντελόνια κι ας είναι και παντελονάκι……

Στέφανε «Είσαι ωραίος σαν Ελληνας»!

*πλην εξαιρέσεων όπως αρθρογράφου στο ΕΘΝΟΣ..

”«Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι πιστεύει ότι είναι σωστό», είπες και μπράβο σου! Γιατί το εμβόλιο; Μήπως γνωρίζεις ότι θα σε προστατεύσει απόλυτα, ή θα προστατεύσει τους δικούς σου από το να τους κολλήσεις, αν νοσήσεις; Ε;

Μη μασάς τα λόγια σου, Στέφανε, παίξε το τένις σου κι άσε τους άλλους να παίζουν το ρόλο τους. Ποτέ δεν θα σε φθάσουν.”

dimpenews.com