Σε Ολυμπιακό στάδιο του Σίδνεϋ την άλλη εβδομάδα θα εμβολιάσουν χωρίς παρουσία γονέα 24.000 παιδιά. Ήδη 2 παιδιά είναι σε κώμα!!!

Αυστραλία, χιλιάδες παιδιά θα εμβολιαστούν σε στάδιο εν τη απουσία των γονιών τους.

24 χιλιάδες παιδιά θα εμβολιαστούν σε στάδιο την επόμενη εβδομάδα, δήλωσε ο Brad Hazzard, υπουργός Υγείας και Ιατρικής Έρευνας της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας,( περιλαμβάνει Σύδνεϋ) στους κατοίκους της Αυστραλίας στις 17 Αυγούστου, ανέφερε η εφημερίδα The Daily Expose.

Ο εμβολιασμός θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα Ολυμπιακά στάδια του Σίδνεϋ. Δεν επιτρέπεται η είσοδος στους γονείς.(σσ προβλέπω στην Καλογρέζα τ΄αντίστοιχα) Ο Hazzard υποσχέθηκε ότι ο νόμος και η τάξη στο στάδιο θα φυλάσσονται από νεαρούς αστυνομικούς.

Ο αυστραλιανός στρατός θα συναντήσει τα παιδιά στην πόρτα για να τα πάρει μέσα, προκύπτει από ένα μήνυμα στο Twitter που δημοσιεύτηκε στις 17 Αυγούστου από το αυστραλιανό υπουργείο Άμυνας.

Στο εσωτερικό, στα παιδιά θα απευθυνθεί η πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας,Gladys Berejiklian (σσ απόγονος του Χίτλερ), η οποία θα τα ευχαριστήσει για τη συμμετοχή τους στον εμβολιασμό. Τότε τα παιδιά θα εμβολιαστούν.

Δηλαδή, τα παιδιά θα χωρίζονται δια της βίας από τους γονείς τους και κάτι θα εγχέεται στα παιδιά. Εάν οι γονείς αποφασίσουν να μην συμμορφωθούν με αυτήν τη διαδικασία, τότε, σύμφωνα με το Red State, “οι γονείς μπορούν να λάβουν μεγάλα πρόστιμα και να χάσουν κοινωνικά οφέλη εάν αρνηθούν να συμμορφωθούν με το παραδοσιακό πρόγραμμα εμβολιασμού”.

Δεδομένου ότι ο εμβολιασμός των παιδιών σε αυτό το στάδιο έχει ήδη ξεκινήσει, αναφέρεται ότι τρία παιδιά σε αυτό το στάδιο έχουν χάσει τις αισθήσεις τους, δύο από αυτά βρίσκονται σε κώμα.

Όσο για τη σοβαρότητα του lockdown στη Νέα Νότια Ουαλία, η δίωξη από την αστυνομία ή τις ένοπλες δυνάμεις και πρόστιμο έως και πέντε χιλιάδες δολάρια περιμένουν όσους τολμούν να παραβιάσουν την καραντίνα στο σπίτι, να πουν ψέματα σε κάποιον που παρακολουθεί επαφές, ν’απομακρυνθούν από το σπίτι τους πάνω από 5 χιλιόμετρα χωρίς άδεια είτε βγουν έξω χωρίς να κάνουν άθληση.

Γιατί εισάγονται τέτοια πρωτοφανή μέτρα και διεξάγεται ένα πείραμα σε παιδιά; Από τον Μάρτιο του 2020, πραγματοποιήθηκαν 11,122,726 τεστ COVID-19 στην πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας, με πληθυσμό 8,16 εκατ. Άτομα, ενώ έχουν εντοπιστεί μόνο 14,227 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Επί του παρόντος, υπάρχουν μόνο 7.338 ενεργά κρούσματα, που είναι το 0,08% του συνολικού πληθυσμού και τους τελευταίους 18 μήνες, έχουν καταγραφεί μόνο 113 θάνατοι, μόνο το 0,001% του πληθυσμού – λιγότερο από ό, τι με τη γρίπη.Επομένως;;

dimpenews.com