Εξόρμηση-επιδρομή Συλλόγων γονέων σε Διευθυντές σχολείων – εμβολιαστές σ’ Αγ. Πετρούπολη για να αποτρέψουν σχέδιο μαζικού εμβολιασμού μαθητών!!!

Γονείς επιτέθηκαν σε Διευθυντές σχολείων – εμβολιαστές. Στην Αγία Πετρούπολη, την παραμονή της έναρξης του σχολικού έτους και φήμες για επικείμενη επίθεση από κτηνιάτρους-εμβολιαστές ( σσ αυτό το σλόγκαν έχει επικρατήσει στη Ρωσία κι ας μην έχουν το εμβόλιο του Κτηνιάτρου της Pfizer γιατί θεωρούν ότι η Πολιτεία έγινε βουστάσιο με τους εξαναγκαστικούς εκβιαστικούς εμβολιασμούς) σε παιδιά, μια ομάδα ακτιβιστών από οργανώσεις γονέων ξεκίνησαν επιδρομές σε σχολεία και περιφερειακές διοικήσεις προκειμένου να προειδοποιήσουν τους τελευταίους για εγκληματικές ενέργειες και λοιπές ευθύνες όπως για εξαναγκασμό σε ιατρική παρέμβαση και παράνομη συλλογή ιατρικών δεδομένων. Οι διευθυντές και οι εμβολιαστές εξαφανίστηκαν από προσώπου γης κάλεσαν ο ένας τον άλλον και έλαβαν οδηγίες από τον RONO. Και ήταν μόνο η πρώτη εμπειρία..

Ο λόγος για την επιδρομή, που οργανώθηκε από μια ομάδα ακτιβιστών πολλών Συλλόγων Γονέων στην Αγία Πετρούπολη, ήταν οι δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων και προσώπων από το Rospotrebnadzor, καθώς και η εντολή του Κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης Beglov να διασφαλίσει ότι το 80% των εκπαιδευτικών στη βόρεια πρωτεύουσα εμβολιάζονται κατά του covid. Ταυτόχρονα, δεν υπάρχουν σαφείς εντολές για αυτό το πλαφόν, καθώς και το διάταγμα του επικεφαλής γιατρού υγειονομικού στην Αγία Πετρούπολη σχετικά με την επιδημία. Αυτό σημαίνει ότι οι εμβολιασμοί κατά του covid είναι εντελώς εθελοντικοί.

Παρ ‘όλα αυτά, στην πράξη, δεν τίθεται θέμα εθελοντισμού, τα κοινωνικά δίκτυα και τα φόρουμ των γονέων και οργανώσεων είναι γεμάτα ιστορίες αναγκαστικών ενέσεων υπό την απειλή απόλυσης / αναστολής από την εργασία χωρίς αμοιβή, καθώς και περιγραφές θανάτων και σοβαρών επιπλοκών από εμβολιασμούς. Υπάρχουν ολόκληρες ομάδες στο Διαδίκτυο που συλλέγουν χιλιάδες παρόμοιες ιστορίες. Εκτός από τον εξαναγκασμό να εμβολιαστούν υπό την απειλή απόλυσης, οι σχολικές διοικήσεις συλλέγουν παράνομα πληροφορίες ιατρικής φύσης, διατηρούν καταλόγους εμβολιασμένων, ασθενών κ.λπ. – και, προφανώς, τις μεταδίδουν κάπου. Υπάρχουν ακόμη και αξιόπιστες πληροφορίες ότι σε πολλές περιπτώσεις στους διευθυντές υπόσχονται μπόνους για κάθε εμβολιασμένο άτομο. Ωστόσο, δεν έχουμε ακόμη καταφέρει να βρούμε γραπτές ενδείξεις αυτής της πρακτικής, οπότε θα θεωρήσουμε αυτές τις πληροφορίες (που λαμβάνονται από τους συμμετέχοντες στην εκπαιδευτική διαδικασία) ως φήμες, η ίδια η εμφάνιση των οποίων είναι πολύ συμπτωματική.

Το γεγονός είναι ότι καθώς ο μισθός του διευθυντή είναι συνήθως πολλές φορές υψηλότερος από τον μισθό ενός δασκάλου ή μιας νηπιαγωγού (κατά μέσο όρο, 250 χιλιάδες έναντι 25 χιλιάδων) είναι ένα πολύ συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Αλλά το χειρότερο είναι ότι μετά τις ενέσεις για τους εκπαιδευτικούς, μπορεί να ακολουθήσει ένα παρόμοιο κτηνιατρικό μέτρο για τα παιδιά. Ο Αλέξανδρος Γκούνζμπουργκ και άλλοι εμβολιαστές είναι ανοιχτά υπέρμαχοι αυτού, έχει γίνει πλέον πρακτική σε πολλές δυτικές χώρες – συγκεκριμένα, στην Αυστραλία και το Ισραήλ. Επιπλέον, σε ορισμένα μέρη δεν ζητούν πλέον τη γνώμη των γονέων και οι εμβολιαστές δεν κρύβουν καν το γεγονός ότι σκοπεύουν να συσκευάσουν το φίλτρο τους όχι μόνο με τη μορφή ενέσεων, αλλά και με τη μορφή ψεκασμού ως πιο εύπεπτο. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι πολύ δύσκολο για τους γονείς να πιάσουν έναν άλλο «ευεργέτη» από το χέρι και να καταλάβουν από πού προέρχονται τα προβλήματα υγείας του παιδιού τους.

Εν τω μεταξύ, όπως αποδείχθηκε, εσείς και εγώ μπορεί κάλλιστα να δώσουμε τέλος σε όλη αυτή την τρέλα – απλά πρέπει να εξηγήσετε στον εργοδότη (και ο διευθυντής είναι ο εργοδότης και τίποτα άλλο) ότι δεν έχει δικαίωμα να αναγκάζει ενέσεις και να συλλέγει ιατρικές πληροφορίες. Και μπορεί να φυλακιστεί για αυτό. Και μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο με αυτό – αυτό ισχύει ιδιαίτερα για συγγενείς ανθρώπων που έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα λόγω εμβολιασμών.

Στην Αγία Πετρούπολη, ακτιβιστές πολλών Συλλόγων Γονέων αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ένα παρόμοιο πείραμα και να μιλήσουν με τους διευθυντές, ώστε να μην κάνουν κατάχρηση των εξουσιών τους και να μην γίνουν ακραίοι. Σε δύο ώρες, η ομάδα μας περιηγήθηκε σε 5 σχολεία στην περιοχή Kirovsky της Αγίας Πετρούπολης, καθώς και στο τοπικό RONO. Σε τέσσερα σχολεία, αρ. 221, 585, 506, 654 καταφέραμε να επικοινωνήσουμε προσωπικά με τους διευθυντές (οι περισσότεροι διευθυντές ζήτησαν να μην δείχνουν τα πρόσωπά τους, οπότε είμαστε ικανοποιημένοι με τον ήχο), ένα, ο διευθυντής του σχολείου 378 Svetlana Kovalyuk, προειδοποιήθηκε προφανώς για την επίσκεψή μας και έφυγε για το Rospotrebnadzor, χωρίς να αφήσει κανέναν στη θέση του (κατά τις ώρες των που είναι εργάσιμες για γραφεία). Είναι αξιοσημείωτο ότι στην είσοδο αυτού του σχολείου κρέμεται μια τέτοια διαφήμιση.

Το RONO έκανε το ίδιο – στη διοίκηση του Κιρόφσκι μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε μόνο με τους φρουρούς ασφαλείας, οι οποίοι διαβεβαίωσαν ότι “λόγω της πανδημίας”, με εντολή του κυβερνήτη Μπέγκλοφ, δεν έγιναν δεκτοί πολίτες (μόνο διευθυντές και διευθυντές σχολείων ) – και όταν τους πιάσαμε να λένε ψέματα, είπαν ότι “η είσοδος δεν απαγορεύεται, αλλά περιορίζεται, κατόπιν προηγούμενης συμφωνίας”.katyusha 21/8/21

YΓ μόνο τα κινέζικα εμβόλια σύμφωνα με άποψη έγκριτων ειδημόνων πληρούν όρους κλασικών εμβολίων δηλ. διοχέτευση ανενεργού ιού.

dimpenews.com

One thought on “Εξόρμηση-επιδρομή Συλλόγων γονέων σε Διευθυντές σχολείων – εμβολιαστές σ’ Αγ. Πετρούπολη για να αποτρέψουν σχέδιο μαζικού εμβολιασμού μαθητών!!!

  1. Η όλη “παράδοση ανευ όρων” ακόμα ΚΑΙ στην ρωσία του αντι-νεοταξίτη πούτιν , γεννάει ΠΟΛΛΑ ερωτηματικά ,είτε για το αν τελικά ο βλαδίμηρος είναι ΟΝΤΩΣ αντι-νεοταξίτης είτε για το αν και κατα πόσο ελέγχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την ρωσία πλέον….

    Like

Comments are closed.