Στο νοσοκομείο η Παγώνη.. δεν έδωσαν και σωστά το ιατρικό της απόρρητο και τα προσωπικά δεδομένα της Υγείας της. Ωστόσο η ίδια είναι συνεργάτης βιονομικού καθεστώτος που κάνει φύλλο και φτερό ιατρικό απόρρητο κι προσωπικά δεδομένα συναδέλφων της και απεργάζεται την απόλυση 15.000 συναδέλφων της..!!!

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να εισαχθεί η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη που πρωτοστατεί από τηλεοράσεως στην απόλυση 10.000 με 15.000 συναδέλφων της υγειονομικών συμπεριλαμβανομένων χηρών με ορφανά που δεν θα χουν να τα θρέψουν και έχουν φθάσει στο χείλος της αυτοκτονίας. Καταργώντας κάθε έννοια Κράτους Πρόνοιας και Κράτους Δικαίου και Συνταγματικές επιταγές…

H πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με όσα ”άκουσε” ο Γιώργος Αυτιάς το πρωί της Κυριακής, η κυρία Παγώνη, το Σάββατο μετά την επιστροφή της από τη Λήμνο, αισθάνθηκε ισχυρούς πόνους και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της σε νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αυτιάς τόνισε πως μετά τη φροντίδα των γιατρών η κ. Παγώνη επέστρεψε στο σπίτι της. «Ήταν ένας πόνος. Έφυγε. Τελειώσαμε» είπε χαρακτηριστικά, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Της ευχόμαστε ότι το καλύτερο. Περαστικά» κατέληξε. Πολύ σωστά για την κ. Παγώνη και την κάθε Παγώνη να τηρείται το ιατρικό απόρρητο αυτό που όμως δεν τηρείται πλέον για κανέναν Έλληνα πολίτη αφού ο καθένας εξουσιοδοτείται να τσεκάρει το υγειονομικό πάσο και οι λίστες των εμβολιασμένων ανεμβολίαστων στοιβάζονται πλέον στα κεντρικά..

Η κ. Παγώνη είναι ο εκπρόσωπος αυτής της της κρατούσας κι επικρατούσας κατάστασης και θα πρέπει όταν επανέλθει η πρώτη της δουλειά αφού ζήτησε να γίνει επιτέλους σεβαστό το ιατρικό απόρρητο και τα προσωπικά της δεδομένα αυτό να ισχύσει για όλους κι όχι μόνο γι αυτήν επειδή τυγχάνει με τις δηλώσεις της συνεργάτης ενός βιονομικού κι όχι πολιτικού καθεστώτος που επιβάλει στους συναδέλφους της υποχρεωτικό πειραματικό γενετικό τροποποιητή σύμφωνα με τον διακεκριμένο Λοιμωξιολόγο Εμβολιολόγο Κριστάν Περόν..

dimpenews.com