Ανακοίνωσαν την απόφαση: Δύο Ελλάδες η Ελλάδα των Εμβολιασμένων κι η Ελλάδα των Ανεμβολίαστων! Επιταχύνουν την εμφυλιακή ουκρανοποίηση!!

Ανακοίνωσαν την απόφαση: Δύο Ελλάδες η Ελλάδα των Εμβολιασμένων κι η Ελλάδα των Ανεμβολίαστων! Επιταχύνουν την εμφυλιακή ουκρανοποίηση!! η Ελλάδα των με και των άνευ! Δημιουργούν αντιπαλότητες εχθρότητα κατακερματίζουν την κοινωνική συνοχή…

Πλήρη αποδόμηση κοινωνίας…Μπαχαλοποίηση.. Μέτρα ”δημόσιας υγείας” θα υπάρξουν και αφορούν τους ανεμβολίαστους για δυο λόγους: να σταματήσει η διασπορά των μεταλλάξεων ( καθηγητής Ντιντιέ Ραούλ: η Πολιτεία των ΗΠΑ που έχει τα περισσότερα κρούσματα Δέλτα είναι η πιο εμβολιασμένη) (Στο Ισραήλ ο 1/150 ανθρώπους είναι φορέας covid19 παρά τον πανεμβολιασμό κι έχει παγκοσμίως ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά ημερήσιων κρουσμάτων!!!) και να προφυλαχθεί το δημόσιο σύστημα υγείας από ποιούς; ”Έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα, τα εμβολιασμένα άτομα κινδυνεύουν από τη νέα παραλλαγή και είναι σε θέση να τη μεταδώσουν, οπότε πρέπει να απομονωθούν από την κοινωνία. Τα εμβολιασμένα άτομα είναι επικίνδυνα για τους άλλους. Οι μη εμβολιασμένοι δεν είναι επικίνδυνοι. Τα περισσότερα από τα σοβαρά κρούσματα στα ισραηλινά νοσοκομεία προέρχονται από άτομα που έχουν εμβολιαστεί δύο φορές!”(Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne)

Ο Κικίλιας ανακοίνωσε μνημόνιο για εμβολιασμένους. Ανακοίνωσε κυρίως την απόσχιση των εμβολιασμένων από τον εθνικό κορμό… Δύο Ελλάδες η Ελλάδα των Εμβολιασμένων κι η Ελλάδα των Ανεμβολίαστων. Αυτά είναι τα μέτρα: 

Από την 1η Σεπτεμβρίου προχωράει η εφαρμογή της αναστολής εργασίας για τους υγειονομικούς που δεν έχουν εμβολιαστεί..Να δίνεις τους συναδέλφου σου … είναι οικτρό το θέαμα (Αυτό αποτελεί βασανιστήριο ως στέρηση τροφής, στέγης, είναι πολιτικές διώξεις, άσκηση ψυχολογικής βίας, απειλή κατά σωματικής ακεραιότητας αφού πλέον διακυβεύεται η ύπαρξη αυτών και των οικογενειών τους ως και παιδιών. Προκαλούν τεχνητή πείνα, Νέα Κατοχή.Δεν θέλουν εξειδικευμένο προσωπικό γιατί μήπως θα πάνε σε συγχωνεύσεις και ουσιαστικά σε κατάργηση θέσεων εργασίας κι όλο τ΄άλλο είναι απλά το πλαίσιο ή δοθείσης ευκαιρίας.. κλπ Από πότε ανακοινώνονται μέτρα βασανιστηρίων και μέθοδοι βασανιστηρίων από δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση;;;)

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός αφορά και ιδιώτες γιατρούς και φαρμακοποιούς 

Από 13 Σεπτεμβρίου 2021 υποχρεωτικά τεστ για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί..( σσΓιατί οι άλλοι είναι αμόλυντοι μεταδίδουν επίσης είναι απολύτως αποδεδειγμένο κι αποδεκτό!)

Θα κάνουν ένα rapid test την εβδομάδα με δαπάνη εργαζομένου και 10 ευρώ το τεστ.. ( οικονομικός εκβιασμός..)

Οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί και ακαδημαϊκοί, εργαζόμενοι σε τουρισμό, εστίαση, τηλεοπτικές παραγωγές, κινηματογραφικές παραγωγές 

Θα πρέπει να κάνουν 2 rapid test την εβδομάδα ( αυτό είναι περικοπή μισθού πραξικοπηματική άνιση μεταχείριση υπαλλήλων εργαζομένων όλοι πλέον στην Ελλάδα δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα το Σύνταγμα πέθανε. Από πολίτες υποβιβάζονται σε δούλοι και μέτοικοι οι ”ανεμβολίαστοι” Το κοινωνικό σώμα απαρτίζεται από νέα σύνθεση. Νέες κοινωνικές τάξεις αναφύονται: oι μεν πειραματόζωα οι δε δούλοι ή μέτοικοι χωρίς δικαιώματα)

Οι μαθητές 2 self test την εβδομάδα 

Οι φοιτητές δυο υποχρεωτικά rapid την εβδομάδα με δαπάνη του φοιτητή ( ο εκβιασμός επιτείνεται)

Για ταξίδια με αεροπλάνο, πλοίο και τεστ: υποχρεωτικό rapid test από 17 ετών και άνω και self test οι νεότερης ηλικίας – Και αυτό με δαπάνη των πολιτών 

Σε δημόσιες δομές θα μπορούν να κάνουν τεστ μόνο εμβολιασμένοι και συμπτωματικοί  ( ανεπίτρεπτη διάκριση το τέλος της Δημοκρατίας τελικά βάλαν τον Κικίλια να το ανακοινώσει) Κράτος εμβολιασμένων η Ελλάδα στα 2 Επικίνδυνος διχασμός και μανιχαιστική διαίρεση κοινωνικού σώματος. Αποδυναμώνουν τη χώρα σπρώχνουν προς εμφύλιο αυτό που θέλει η γνωστή Πρεσβεία. Θέλουν εδώ και τώρα ουκρανοποίηση της χώρας ..

Τι θα ισχύσει στους κλειστούς χώρους από 13/09 έως 31/03/2022

Σε όλους τους κλειστούς χώρους θα μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες 

Σε γήπεδα επίσης μόνο εμβολιασμένοι 

Σε κλειστά θέατρα, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και σινεμά 

Μόνο εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες – Οι ανεμβολίαστοι θα μπορούν να έχουν κάνει ένα rapid test 48 ώρες πριν ( με δικά σας έξοδα που σημαίνει ο κούκος αηδόνι)

Κλειστά γυμναστήρια: Μόνο εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες αλλά και ανεμβολίαστοι με rapid test 48 ώρες πριν 

Σε όλους τους κλειστούς χώρους εργασίας ο εργοδότης έχει το δικαίωμα μα γνωρίζει αν οι εργαζόμενοι είναι εμβολιασμένοι ή ανεμβολίαστοι.Εργοδότης ο υγειονομικός εξομολόγος νέος θεσμός. Πρωτοπόροι σε όλα!!!

”Πιστεύω στον Έλληνα, πιστεύω θα επικρατήσει το εμείς από το εγώ” είπε. Πιστεύετε στον Έλληνα πειραματόζωο όχι στον Έλληνα ούτε στο εμείς του Μακρυγιάννη που μόλις κατακερματίσατε και βέβαια ούτε στο ”εμείς” του Μακρυγιάννη την ώρα που καταργείτε πυλώνες του Συντάγματος που κέρδισε ο Στρατηγός όπως είναι η ισονομία και η ισοπολιτεία, το δικαίωμα στην εργασία, την προστασία της οικογένειας….

«Δεν είναι σκοπός μας να σχηματίσουμε διαχωριστικές γραμμές.( σύνορα βάλατε μόλις κόψατε την Ελλάδα στα δυο στα ουκρανικά πρότυπα) Το κράτος μέχρι ένα σημείο μπορεί να διαθέτει πόρους», τόνισε ο κ. Οικονόμου. «Είμαστε σε θέση να μπορούμε να εμβολιάσουμε όποιον θέλει και με όποιο εμβόλιο θέλει» την ίδια ώρα θεσπίζετε υποχρεωτικότητα δια ροπάλου ..

‘Μιλάμε για μια πανδημία των ανεμβολίαστων΄΄όχι μιλάμε για πανδημία των ”εμβολίων” αφού η η Δέλτα που σήμερα είναι κυρίαρχη δεν είναι παρά μια παραλλαγή . Ο Καθηγητής Luc Montagnier Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2008:ο εμβολιασμός προκαλεί τις παραλλαγές του ιού!

dimpenews.com