Γιατρός χειρούργος σε κινητοποίηση υγειονομικών:Δεν είναι εμβόλιο, είναι πειραματική, γονιδιακή θεραπεία. Πρέπει να αρνηθούμε απολύτως αυτήν την ένεση.Γενοκτονία.Νοσηλεύουμε παιδιά 17-20 ετών με μυοκαρδίτιδα 2 μέρες μετά το ”εμβόλιο”! ΒΙΝΤΕΟ

Κατά τη διάρκεια διαδήλωσης/κινητοποίησης που οργανώθηκε κατά του υγειονομικού πάσου pass sanitaire στο νοσοκομείο Tarbes (Hautes-Pyrénées), ένας χειρουργός Arnaud Huboud-Peron του ίδιου νοσοκομείου συνέκρινε τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με μια «γενοκτονία», δημιουργώντας μια έντονη διαμάχη.

Η αφετηρία αυτής της υπόθεσης υπήρξε όταν μια ομάδας διαδηλωτών που είχαν συγκεντρωθεί πρόσφατα μπροστά από το νοσοκομείο Tarbes. Η παρέμβασή του βιντεοσκοπήθηκε και στη συνέχεια δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο μικρόφωνο, ένας ορθοπεδικός χειρουργός άρχισε μια ομιλία ενάντια στο εμβόλιο και στο υγειονομικό πάσο. «Δεν είναι εμβολιασμός, είναι ένεση ενός γονιδιακού προϊόντος, που είναι μια πειραματική, γονιδιακή θεραπεία. (…)Πρέπει να αρνηθούμε απολύτως αυτήν την ένεση », δήλωσε μπροστά στο πλήθος.

Aυτή η ένεση δεν είναι ένα εμβόλιο, είναι μια γονιδιακή θεραπεία. Αυτή η ένεση ευθύνεται για επιπλοκές που αποκαλούμε ανεπιθύμητα αποτελέσματα αλλά αυτές είναι επιπλοκές. Αυτό που συμβαίνει τώρα στα νοσοκομεία είναι δραματικό γιατί στο νοσοκομείο από τις 20 Αυγούστου 2 νέοι 17-20 ετών έχουν μυοκαρδίτιδες, 2 μέρες μετά τον εμβολιασμό » δήλωσε ο γιατρός της Tarbes.

Ο χειρουργός κάλεσε επίσης σε μη εμβολιασμό, υποστηρίζοντας εναλλακτικές λύσεις όπως υδροξυχλωροκίνη, αζιθρομυκίνη, βιταμίνες C και D ή ψευδάργυρο, υποδεικνύοντας ότι όσοι χρησιμοποίησαν αυτές τις θεραπείες δεν νοσηλεύτηκαν.

Στη συνέχεια, ο επαγγελματίας της υγείας προώθησε μπροστά στους διαδηλωτές προϊόντα όπως υδροξυχλωροκίνη, ιβερμεκτίνη, αζιθρομυκίνη ή ακόμη και βιταμίνες Β και D για τη θεραπεία του Covid-19.
Χρησιμοποιώντας τα λόγια ενός διαδηλωτή ο γιατρός τότε χαρακτήρισε τον εμβολιασμό «γενοκτονία». Δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο και προκάλεσαν ιδιαίτερα την παρέμβαση του διευθυντή του ARS Occitanie, Pierre Ricordeau, σύμφωνα με το France 3 Occitanie. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τετάρτη, 25 Αυγούστου, ο τελευταίος είπε ότι “τα σχόλια που γίνονται είναι εντελώς απαράδεκτα, ειδικά προερχόμενα από γιατρό που έχει την ευθύνη για την υγεία”.( σσ. Ναι όλοι οι γιατροί πρέπει να πιστεύουν στον ίδιο Θεό στο ίδιο κόμμα στη μια θεραπεία, η νόσος των τρελών πολιτικών)
Το νοσοκομείο Tarbes δήλωσε επίσης ότι ήταν σοκαρισμένο ( σσ εμείς να δεις τι σοκαρισμένοι είμαστε από τα θύματα του βιολογικού σας όπλου) από τα σχόλια του γιατρού λέγοντας στα τοπικά ΜΜΕ ότι “θα έπρεπε να είχε παραμείνει στο ρόλο του ως ορθοπεδικού χειρουργού, ρόλο που εκπληρώνει τέλεια”. Ο Ιατρικός Σύλλογος δεσμεύθηκε (σσ έχουν καταντήσει οι πρώτοι συνεργάτες και δοσίλογοι) και η ARS εξετάζει επίσης την αναφορά στον εισαγγελέα.

Αυτά τα σχόλια έρχονται καθώς οι υγειονομικοί έχουν προθεσμία έως τις 15 Σεπτεμβρίου για να αποκτήσουν το πλήρες πρόγραμμα εμβολιασμού τους, υπό ποινή κυρώσεων έως και την απόλυση σ΄αντίθετη περίπτωση.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου απευθύνθηκε κατά γιατρού στο ARS κι αυτό με τη σειρά του ενεργοποίησε τον Ιατρικό Σύλλογο….Το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης θα αποφασίσει για την τύχη του.france3/cnews 25.8.21

Στο Βέλγιο επίσης νοσηλεύονται παιδιά με μυοκαρδίτιδες

”Σάλος στο Βέλγιο. Σακάτεψε 3 νέα παιδιά αθλητές (15-17 ετών) ποδηλάτες το εμβόλιο της Pfizer!!Και οι 3 στο νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα μετά τον εμβολιασμό!!”

dimpenews.com