Ιταλός Πανεπιστημιακός παραιτείται λόγω του Green Pass στην εκπαίδευση!Στην επιστολή του: Ζήτω η Δημοκρατία όποια κι αν είναι!

“Ζήτω η ελευθερία” αναφωνεί σ΄επιστολή του Ιταλός Πανεπιστημιακός κατά του Green Pass και παραιτείται από το πανεπιστήμιο στην Ιταλία. (σσ Ο φασισμός αποκαλύπτεται. Ζούμε σε πολύ σκοτεινές μέρες αλλά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο!!)
Ο Andrea Camperio Ciani είναι καθηγητής της Εξελικτικής Ψυχολογίας, Γονιδιακής Νοημοσύνης και της Κοινωνικής Συμπεριφοράς ανθρώπων και ζώων στο Πανεπιστήμιο της Padova. Ο καθηγητής αν και εμβολιάστηκε και με τις 2 δόσεις δεν αποδέχεται την ιδέα ότι ένας καθηγητής-δάσκαλος ή ένας φοιτητής-μαθητής που έχει επιλέξει να μην εμβολιαστεί δεν μπορεί πλέον να διδάξει στο πανεπιστήμιο ή να παρακολουθήσει μαθήματα. Έγραψε μια επιστολή στην πρύτανη του, Maria Cristina Messa, και στον υπουργό Υγείας, Roberto Speranza. Ο Camperio Ciani ανακοίνωσε ότι εάν υπάρξει υποχρέωση για green pass στο χώρο του πανεπιστημίου θα παραιτηθεί.
“Θα έχω την τιμή και την αξιοπρέπεια να σας καταθέσω το green pass μου, αποδεχόμενοι την παραίτησή μου από τη διδασκαλία των μαθημάτων μου στην” Εξελικτική ψυχολογία “,” Γονιδιακή Νοημοσύνη και κοινωνική συμπεριφορά “και” Ζωική και ανθρώπινη συμπεριφορά “,σας παραδίδω την έδρα μου ως τακτικός καθηγητής και είμαι έτοιμος να δεχθώ ως κι αναστολή ολόκληρου του μισθού μου. Αναλαμβάνω την ευθύνη για όσα επιβεβαιώνω και περιμένω το διάταγμα αποβολής του από αυτό το Πανεπιστήμιο της Πάντοβας. Οι προκάτοχοι πατριώτες, ήρωες και στοχαστές, παραπλανήθηκαν ότι το πανεπιστήμιο διέπεται από τις αρχές της ελευθερίας και της δημοκρατίας, βλέπω ότι αυτό δεν συμβαίνει και αναλαμβάνω την ευθύνη γι ‘αυτό … Δηλώνω ότι στο όνομα της ατομικής ελευθερίας, για όλους τους ανεμβολίαστους που δεν συμφωνώ αλλά ανέχομαι τους Ιεχωβάδες (σσ όντως μόνον αυτούς ανέχονται σε υγειονομική διαφοροποίηση ), και τους φοβισμένους ή παραπληροφορημένους, πιστεύω ότι η διάκριση εναντίον τους είναι κατασταλτική (πολιτικής ελευθερίας) και σκοταδιστική. Ως εκ τούτου, είμαι περήφανος που σας καταθέτω τη θέση μου και περιμένω το διάταγμα απόλυσης. “Και τέλος κλείνει με ένα σαφές μήνυμα:” Ζήτω η ελευθερία ό,ποια κι αν είναι ».iltempo 26/8/21

dimpenews.com