Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων απέρριψε αίτημα απαλλαγής από υποχρεωτικό εμβολιασμό 672 Γάλλων πυροσβεστών. Η ΠΟΕΔΗΝ πιστεύει ότι το ΣτΕ θα δικαιώσει την δική της προσφυγή για υγειονομικούς;;;;;

Tην ώρα που η ΠΟΕΔΗΝ προσφεύγει στο Συμβούλιο Επικρατείας στις 24 Αυγούστου το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αποφάσισε ν΄απορρίψει το αίτημα ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκε από 672 Γάλλους πυροσβέστες που απασχολούνται σε δομές νοσοκομειακές αναφορικά με την είσοδο σε ισχύ του νόμου της 5 Αυγούστου 2021 για υποχρεωτικότητα εμβολιασμού. Για το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δεν συντρέχει πραγματικός λόγος ανήκεστης βλάβης.( σσ μάλλον τη έχουν υποστεί ήδη οι ίδιοι οι αποφαίνοντες) Στο αίτημα της προσφυγής που κατατέθηκε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο του Στρασβούργου στις 19 Αυγούστου οι πυροσβέστες αναφέρονται στο επείγον του πράγματος και επικαλούνται το δικαίωμα ζωής και ιδιωτικής ζωής και οικογενειακής της Σύμβασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για ν’αποκτήσουν την αναστολή της ισχύς του νόμου..

ΤΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ

Η κίνηση της ΠΟΕΔΗΝ είναι προδιαγεγραμμένη σ΄αποτυχία είναι άσφαιρα πυρά ή πυρά στον αέρα υπήρξε προσφυγή πυροσβεστών της ΕΜΑΚ στο Ελληνικό Συμβούλιο Επικρατείας με το αντίστοιχο αίτημα κι απορρίφθηκε.Μια ειδοποιός διαφορά εκεί προβλέφθηκε καμιά αναστολή εργασίας όλοι μετατέθηκαν σε άλλα πόστα. Να δοθεί εναλλακτική φόρμουλα και για υγειονομικούς. Αν λειτουργούσε έστω και μια από τις 3 εξουσίες του Πολιτεύματος αν ήταν όντως διακριτές κι όχι συγκοινωνούντα δοχεία εδώ θα ήμασταν που είμαστε 2 χρόνια τώρα με στρατιωτικό νόμο απαγόρευση κυκλοφορίας καθολική μασκοφορία ως και στα νήπια αναστολή αρχής συνέρχεσθαι κατάργηση της πραγματικής εκπαίδευσης κατάλυση των θρησκευτικών ελευθεριών ψηφιακή πανεπιτήρηση Πανοπτικόν να χτυπάς κάρτα στον Μεγάλο Αδελφό για να βγάλεις το σκύλο για κατούρημα σε οριοθετημένη χιλιομετρική απόσταση προαυλισμός κρατουμένων να μην μπορείς να πας στο χωριό σου να δεις τη μάνα σου και τον πατέρα σου να μην τους δίνεις τον τελευταίο ασπασμό όταν πεθαίνουν από απομόνωση, με πειραματικά εμβόλια ν΄αλωνίζουν, με ψηφιακά στρατόπεδα συγκέντρωσης, υγειονομικό απαρτχάιντ κλπ Το να δίνουμε φρούδες ελπίδες είναι εύκολο το να δίνουμε πραγματική υπαρκτή ελπίδα είναι δύσκολο..

Η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας μόνο για λόγους Δημοσίου συμφέροντος κι ανωτέρας βίας με την υποστελέχωση των νοσοκομείων που διακυβεύεται η λειτουργικότητα του από την απώλεια 10.000 έμπειρων νοσηλευτών δοκιμασμένων μάλιστα στην α΄γραμμή covid19 θα μπορούσε να είναι θετική χωρίς να θίξει το γενικότερο πλαίσιο στο διεθνές περιβάλλον. Όμως τ΄αντίστοιχα προβλήματα δημιουργούνται και σ΄άλλες χώρες και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Το αποτέλεσμα θα είναι το χάσιμο χρόνου στην προσδοκία μιας προειλημμένης κατά τ΄αλλα απόφασης που θα ενσπείρει περαιτέρω απογοήτευση στις τάξεις των εργαζομένων…Το θέμα δεν είναι να χρεώνεσαι ήττες. Ούτε να ισχυροποιείς με τις κινήσεις σου την κρατούσα θέση δίνοντας στην τελική ένα ακόμη νομιμοποιητικό άλλοθι πέραν των ψήφων της πλειοψηφίας που συναίνεσαν σε αυτό το τερατούργημα στην εν ψυχρώ εκτέλεση 10.000 συμπολιτών μας και των οικογενειών τους δηλ. μιλάμε για περίπου 50.000 κόσμο που σβήνεται από τα κατάστιχα μονοκοντιλιά….όταν ξεκινάς έναν πόλεμο τον πας μέχρι το τέλος και όταν μπαίνεις σε μια μάχη μπαίνεις για να βγεις νικητής ή δεν τη δίνεις με τους όρους τους τουλάχιστον…Το να τρέχει η ΠΟΕΔΗΝ πίσω από τις εξελίξεις και να εκλιπαρεί είναι απότοκος του γεγονότος ότι 90% των γιατρών που εκπροσωπεί εμβολιάστηκαν από δουλοπρέπεια υποτέλεια και νομιμοφροσύνη…κι όχι κατά συνείδηση οι περισσότεροι..κι αποτέλεσαν την κρίσιμη μάζα για την περικύκλωση των λιγότερων. ό,τι επιχειρείται και στους άλλους κλάδους….Nα σε κάψω Γιάννη να σ΄αλείψω λάδι.

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι άμεσα να τοποθετηθούν λοιποί θεσμοί ( πχ η Εκκλησία τι έχει να πει για 10.000 οικογένειες απλά ότι θα τους εντάξει στα σισίτια της. Να βγει ο Ιερώνυμος να πάρει θέση, να κάνει έκκληση για αμνηστία αυτός είναι ο ρόλος του η εκκλησία κάνει εκκλήσεις και δεήσεις, που είναι οι Ακαδημαϊκοί οι Συνταγματολόγοι, οι εργατολόγοι ονομαστικά να κληθούν από το Συνδικάτο να πάρουν θέση και να παραστούν σε δημόσια διαβούλευση ), πρόσωπα δημόσιας επιρροής αν υπάρχουν (ο Θεοδωράκης πέρασε τα 100),τα κόμματα ανοιχτά όχι στη Βουλή με τους εργαζόμενους ή με τους διώκτες τους…Επίσης ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας και με τους κυβερνώντες. Διαπραγμάτευση ως την τελευταία στιγμή..Να υποχρεωθούν να εκφραστούν όλες οι τάσεις μέσα στα κόμματα. Όχι απλά ψηφίζουμε…..Να γίνουν άνω κάτω τα κόμματα..Συν όλα τ΄άλλα μέσα πάλης που διαθέτει ο συνδικαλισμός. Μαζικοποίηση του κινήματος μη υποχρεωτικότητας. Διεθνοποίηση του θέματος. Επαφή με όμορες δυνάμεις στο εξωτερικό.Eπίτευξη κοινωνικής και διεργατικής αλληλεγγύης. Το να παραπέμπεις ένα τόσο φλέγον θέμα μόνο στις δικαστικές καλένδες όταν οι ίδιοι οι δικαστικοί δεν ορίζουν πια το κεφάλι τους πόσοι είναι αυτοί που ήταν λάβροι κατά αυτού του είδους ”εμβολιασμού” κι όμως θα εμβολιάστηκαν;;

Και κυρίως να αναδειχθεί ένα ”σκληρό χαρτί” ίδιας βαρύτητας με την πρόκληση που δέχθηκες. Και να προταχθεί ως απάντηση. Τα τελεσίγραφα απαντώνται με τελεσίγραφα…Γιατί στην διαπραγμάτευση δεν πας με σημαδεμένα χαρτιά του στιλ δεν με δικαίωσε ο Άννας θα με δικαιώσει ο Καίφας..

Φοβάμαι ότι η Δικαιοσύνη εκτός από δεμένα τα μάτια έχει και δεμένα τα χέρια κι όχι εδώ αλλά παγκοσμίως ειδικά σε υψηλό επίπεδο αναφορικά με το ζήτημα τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή..Γιατί κι ο δικαστής μια μονάδα είναι που θα δεχθεί όλη την πίεση πάνω του αν είναι ανεξάρτητος και διαφοροποιηθεί και όταν μάλιστα δεν βλέπει την αντίστοιχη λαϊκή υποστήριξη όχι ότι δεν υπάρχει αλλά ο φόβος φυλάει τα έρμα. Xίλιες φορές να διαψευσθώ αλλά μόνο κάτι ανέλπιστο κι απροσδόκητο μπορεί ν΄ανατρέψει την κατάσταση..Οι θεσμοί είναι κλειδωμένοι.. Η ΠΟΕΔΗΝ προσέφυγε για κατάργηση του νόμου περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και του μέτρου της υποχρεωτικής άδειας άνευ αποδοχών, για όσους εργαζόμενους στην Υγεία και στις Δομές Κοινωνικής Πρόνοιας δεν θα έχουν εμβολιαστεί μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου του 2021.Σήμερα έχει προκηρύξει πανελλαδική στάση εργασίας..

Το μόνο καλό είναι ότι θα δει ο λαός ότι άλλη δύναμη από τη δύναμη του δεν υπάρχει..στα επίγεια τουλάχιστον και ότι οι Ψευδοσωτήρες από όπου κι αν προέρχονται έχουν ημερομηνία λήξης.

Θα το πω ωμά νομίζω πως τους νοσηλευτές τους πρόδωσαν οι ίδιοι οι γιατροί που μαζικά υποστήριξαν στην πράξη ένα ατελέσφορο ( είμαστε ήδη στην γ΄δόση σε μισό έτος και πάμε και για 4η) αμφιλεγόμενο ( στην ίδια τη διεθνή ιατρική κοινότητα) και πειραματικό ψευδεπίγραφο ”εμβόλιο” γενετικό τροποποιητή σύμφωνα με διακεκριμένους καθηγητές Λοιμωξιολογίας και Γενετιστές με τις περισσότερες παρενέργειες που είχε ποτέ εμβόλιο όπως πρόδωσαν όλη την κοινωνία και μάλιστα όταν ακόμη δεν ήταν υποχρεωτικό. Τους ζάλισε το χειροκρότημα..και γίναμε τσίρκο με θηρία…και τέρατα… Εξαιρώ αυτούς που όντως πείστηκαν με βάση επιστημονικά δεδομένα και σεβαστή η θέση τους αλλά θεωρώ πως είναι η ισχνή μειοψηφία.Το να θέλουν όμως να επιβάλουν μια επιστημονική θέση δια ροπάλου και σε δεκάδες χιλιάδες άλλους που ασπάζονται διαφορετική επιστημονική θέση που την πρεσβεύουν κορυφές της Ιατρικής και της Έρευνας κι όχι κάποια ασαφή προσωπική τους άποψη είναι φασισμός χειρίστου είδους…

Υπήρξαν αποφάσεις σε τοπικό επίπεδο κατά υποχρεωτικότητας κυρίως στην Ισπανία αλλά εκεί υπάρχει ένα άλλο πολιτειακό σύστημα με αυτόνομες διοικητικές περιφέρειες οπότε είναι πιο ευέλικτα τα πράγματα..

Καταληκτικά τα τελεσίγραφα απαντώνται με τελεσίγραφα.. κι όχι με ραβασάκια.

Λένε θα επεκτείνουν όχι τα ναυτικά μίλια..αλλά την υποχρεωτικότητα. Καθήστε να ξημερωθούμε πρώτα….

dimpenews.com