O στρατός που ελέγχεται από τον Τραμπ θ΄ανατρέψει τον Μπάιντεν λόγω υποχρεωτικού εμβολιασμού στο στράτευμα;;”Tελειώσατε” διαμηνύει ο Αρχηγός των Πεζοναυτών!

O στρατός που ελέγχεται από τον Τραμπ θ΄ανατρέψει τον Μπάιντεν λόγω υποχρεωτικού εμβολιασμού στο στράτευμα;;”Tελειώσατε” διαμηνύει ο Αρχηγός των Πεζοναυτών! Το φιάσκο της Καμπούλ επιτείνει τη σύγκρουση…

Ο Στρατηγός του Σώματος Πεζοναυτών και Aρχηγός του Γενικού Επιτελείου David H. Berger ενίσχυσε τη ρητορική του ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στο στράτευμα, αφού ο εκπρόσωπος Τύπου του Πενταγώνου Τζον Κίρμπι και ο Υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν ανακοίνωσαν ότι όλο το στρατιωτικό προσωπικό πρέπει να αρχίσει αμέσως να λαμβάνει τον εμβολιασμό κατά του Covid-19.

Η επίμαχη διαταγή ήρθε λίγες μέρες αφότου η διεφθαρμένη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έδωσε πλήρη έγκριση στο πειραματικό σκεύασμα της Pfizer. Το RRN επανεξετάζει στοιχεία που δείχνουν ότι η Pfizer διοχέτευσε τεράστια ποσά μετρητών στην FDA με αντάλλαγμα την έγκριση ενός φαρμάκου που έχει υποβληθεί σε λίγες δοκιμές και έχει προκαλέσει μια καυτή συζήτηση για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα.Η γ΄φάση δοκιμών είναι σ΄εξέλιξη λήγει το 2023.

Όπως ανέφερε το RRN στις 10 Αυγούστου, ο Γεν. Berger κι ο Def Sec. είχαν συγκρουστεί για εντελώς διαφορετικές απόψεις σχετικά με το αν μια παράνομη διοίκηση έχει εξουσία να επιβάλλει εντολές δρακόντειων μέτρων που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τις πολεμικές δυνάμεις της Αμερικής. Ο Όστιν είχε πει ότι απαντά μόνο στην Καμάλα Χάρις και τον Biden και ο στρατηγός Berger τον κατηγόρησε ότι «πούλησε την ψυχή σου στον Διάβολο» για δημοτικότητα. Ο στρατηγός Berger είχε προσθέσει ότι θα αντισταθεί βίαια σε κάθε απόπειρα παράνομου εμβολιασμού των πεζοναυτών του.

Η εχθρότητα μεταξύ των δύο κλιμακώθηκε το πρωί της Τετάρτης, όταν ο Κίρμπι, ενώ έκανε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου για το Αφγανιστάν, ανέφερε ότι οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν αμέσως.

Πηγή στο γραφείο του Γεν. Berger είπε στο RRN ότι το γραφείο του έλαβε ένα σημείωμα λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης. Αυτό το σημείωμα ανέφερε ότι 800.000 από τους 1.346.000 στρατιωτικούς της χώρας, που περιλαμβάνουν 156.000 πεζοναύτες, αντιστάθηκαν στον εμβολιασμό. Με αναγωγή αυτά τα στοιχεία αντιπροσωπεύουν το 59%-μια ​​πλειοψηφία επί του συνόλου και το 86% του Σώματος Πεζοναυτών.

Επιπλέον, το υπόμνημα υποστηρίζει ότι σε κανένα στρατιωτικό δεν θα χορηγηθεί απαλλαγή, ανεξάρτητα από την υγεία ή τη θρησκευτική του πεποίθηση. «Αν ένας άντρας ή μια γυναίκα είναι αρκετά υγιείς για να υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις, είναι αρκετά υγιής για να λάβει έναν εμβολιασμό Covid-19» (σσ μετά αν θα είναι είναι το ζήτημα) και «δεν μπορούμε να ανεχτούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις να αρνούνται το εμβόλιο λόγω σύγκρουσης με θρησκευτικές πεποιθήσεις.( επομένως στις ΗΠΑ και σωστά το έχουν αντιληφθεί το θέμα είναι και πρωτίστως πνευματικό εδώ κάνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης υποχρεωτικού εκβιαστικού πειραματικού εμβολιασμού τις εκκλησίες) Όλο το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ θα εμβολιαστεί,και να ξεκινήσει αμέσως », ήταν οι λέξεις που φέρουν την υπογραφή του Lloyd Austin.

Η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός Berger τηλεφώνησε στον Όστιν και είπε μόνο δύο λέξεις – «τελειώσατε».

Επιμένει ότι η στάση του Berger για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς είναι αμετάβλητη.

«Ο Berger πήγε να καλέσει άλλους υψηλόβαθμους στρατιωτικούς αξιωματικούς αμέσως μόλις είδε το υπόμνημα. ‘Hταν εκνευρισμένος », είπε η πηγή μας. «Άκουσα τον Berger να λέει ότι δεν πρόκειται να το υποστηρίξει και θα μάζευε όλες τις δυνάμεις που είχε στη διάθεσή του για να αποτρέψει τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στο στρατό. Συνήθως έχει πολύ καλή σύνθεση. Ποτέ δεν είδα τέτοια οργή μέσα του », είπε η πηγή μας.

«Ο στρατηγός Berger δεν αναγνωρίζει την κυβέρνηση Μπάιντεν. Γνωρίζει ότι η εξουσία σφετερίστηκε παράνομα και οι εκλογές εκλάπησαν. Πιστεύει ότι τα εμβόλια απαιτούν πολύ περισσότερες δοκιμές και ότι είναι αντισυνταγματικό και ανήθικο να χρησιμοποιούμε αμφίβολα φάρμακα σε απολύτως υγιές στράτευμα.( όχι απλά ανήθικο έγκλημα) Είναι έτοιμος να αγωνιστεί για αυτό », πρόσθεσε η πηγή μας.

Ισχυρίζεται ότι ο στρατηγός Berger έχει την υποστήριξη των περισσότερων αρχηγών του επιτελείου, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού του στρατού στρατηγού Τζέιμς Μα. Κόνκβιλ, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας στρατηγού Τσαρλς Κ. Μπράουν και του αρχηγού ναυτικών επιχειρήσεων Μάικλ Μ. Ο Τζίλντεϊ, που όλοι είναι διορισμένοι από τον Τραμπ και όλοι έχουν ορκιστεί να καθαιρέσουν την Καμάλα Χάρις και τον Τζο Μπάιντεν.realrawnews 25/8/21

Και την εισβολή στο Καπιτώλιο δεν την περίμενε ουδείς αλλά έγινε. όλα είναι ανοιχτά.. Τον περιμένουν στη γωνία τον τύπο εκλογές, Καμπούλ, και τώρα υποχρεωτικός εμβολιασμός στο στράτευμα….Καραδοκούν…

dimpenews.com