Μήνυμα από εξεγερμένους πυροσβέστες κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού: Όχι στη γονιδιακή ένεση! ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυμα από Γάλλους εξεγερμένους πυροσβέστες κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού που τους πλήττει άμεσα και που εμφανίζονται με κάσκες και ένα πανό φόντο που γράφει ”Ελευθερία επιλογής”:

«Σήμερα η ώρα είναι κρίσιμη! Για όλους τους πυροσβέστες στη Γαλλία, έχουμε τη Δαμόκλεια σπάθη πάνω από το κεφάλι μας, στις 15 Σεπτεμβρίου, πέφτει, στις 15 Σεπτεμβρίου εάν δεν έχουμε ξεκινήσει το πρόγραμμα εμβολιασμού, υποβαλλόμαστε σε ανατολή εργασίας, απώλεια δραστηριότητας και μισθού με όλες τις συνέπειες που αυτό συνεπάγεται, δάνεια, σπουδές παιδιών,εν ολίγοις φαγητό … »

Όχι στη γονιδιακή ένεση! Αυτό είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε για να είμαστε εντελώς ελεύθεροι σ’αυτόν τον εκκοσμικευμένο κόσμο! Εάν όλοι οι εργαζόμενοι αρνηθούν, θα καταρρεύσει και ολόκληρη η κοσμική οικονομία!

Πυροσβέστες Γαλλίας μην μπείτε στο πρόγραμμα εμβολιασμού, δεν μπορούν να υποχρεώσουν ανθρώπους, αυτό το εμβόλιο δεν είναι επίσημα υποχρεωτικό, δείτε τα κείμενα του Master Brusa σχετικά με την réaction 19 εδώ, είναι παράνομα, είναι εκβιασμός. Κυρίως κρατάτε καλά, δεν θα βρουν ανθρώπους να σας αντικαταστήσουν εάν είστε αλληλέγγυοι σε όλη τη Γαλλία. Έπειτα ξέρετε αν κάνετε αυτήν την κλινική θεραπεία και αρρωστήσετε και δεν μπορείτε να πάτε και στη δουλειά; Ποιος λοιπόν θα πληρώσει τα χρέη σας; Δεν θα καλυφθείτε από ασφάλιση, γιατί δεν θα σας γίνει οικονομική αποζημίωση. Σκεφτείτε λοιπόν καλά τις συνέπειες, χάνετε και προς τις δύο κατευθύνσεις εντάξει, αλλά στην πρώτη περίπτωση με την άρνηση, έχετε ζωή, υγεία και μέλλον για την οικογένειά σας χωρίς εσάς, είναι επίσης καταδικασμένοι, μην εγκαταλείψετε την αλληλεγγύη, απεργία και μείνετε ζωντανοί, το χρήμα δεν είναι παρά μόνο περαστικό, ενώ ζωή,δεν έχετε παρά μόνο μια….

Κουράγιο σε όλους. Δύναμη και τιμή.

dimpenews.com

One thought on “Μήνυμα από εξεγερμένους πυροσβέστες κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού: Όχι στη γονιδιακή ένεση! ΒΙΝΤΕΟ

  1. ξένοι προς την Ν.Δ πολιτκαντηδες σε Ολο τους το μεγαλειο, πολιτικά αφερεγγυοι καθιστωντας τους, ως απολυτους πολιτικους τσαρλατανους, οδηγούν σε εκλογικο (βατερλο) διασυρμο την ΝΔ, οι πολιτικα άχρηστοι που κουβαλα ο πολιτικος ‘τσαρλατανος’, Δικτακτορας Μητσοτακης, (επισης ξένο σωμα στην Ν.Δ), που τελικα επειτα απο τις ερχόμενες εκλογες ακολουθει τον δρομο του ΠΑΣΟΚ … διαλύεται.!! Δείτε εκλογηκα αποτελεσματα και θα καταλάβετε, 2009: ΠΑΣΟΚ 43.92%, Ν.Δ 33.47%, 2012: Ν.Δ 18.85%, ΠΑΣΟΚ 13.18%, 2015: Ν.Δ 28.10%, ΠΑΣΟΚ 6.25% …. καταλάβετε εκει στην Ν.Δ τι έρχεται ακολουθωντας τον αχρηστο πολιτικαντη Μητσοτακη.;;

    Like

Comments are closed.