Παρίσι, η Πορεία Νίκης συνεχίζεται…Δυσανάλογη βία από τον Γάλλο Πινοσέτ κατά διαδηλωτών!Kατάληψη εμπορικών κέντρων,σιδηροδρομικών σταθμών εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλώνουν για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σ΄όλη τη Γαλλία! ΒΙΝΤΕΟ


Παρίσι η Πορεία Νίκης συνεχίζεται…Δυσανάλογη βία από τον Γάλλο Πινοσέτ κατά διαδηλωτών!Διαδηλώσεις ενάντια στο pass sanitaire στη Γαλλία στο Παρίσι σε μεγάλες πόλεις και σε όλη την επαρχία για 8ο συνεχόμενο Σάββατο. Στο Παρίσι, διαδηλωτές εισβάλλουν στο Forum des Halles, στη Μασσαλία στο Gare Saint Charles, στη Νάντη στο πέρασμα Pommeraye..

Στο Παρίσι, διαδηλωτές διείσδυσαν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα στο εμπορικό κέντρο Les Halles, οδηγώντας σε επέμβαση της αστυνομίας, σημείωσε το AFP, συγκρούσεις συλλήψεις. Διαδηλωτές φωνάζουν «ελευθερία» στο εμπορικό κέντρο Châtelet στο Παρίσι! Στη Μασσαλία, χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν το Παλιό Λιμάνι, η συντριπτική πλειοψηφία χωρίς μάσκες, κάτω από έναν λαμπερό ήλιο και με πολλές γαλλικές σημαίες. Στο Μονπελιέ, στη Λυών,στη Νίκαια, στη Λιλ, στη Νάντη, Τουλούζη, Τουλόν, στο Σεν-Ναζέρ, στη Ρεν, στο Μπορντό,στο Μπεσανσόν και στο Στρασβούργο κ.α. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν ξανά στους δρόμους πολλών πόλεων της Γαλλίας για να διαδηλώσουν ενάντια στο υγειονομικό πάσο και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών (το τελεσίγραφο εκεί λήγει 15 Σεπτέμβρη 200.000 παραμένουν ανεμβολίαστοι) λίγες ημέρες μετά την έναρξη του σχολικού έτους και την έναρξη μιας εκστρατείας εμβολιασμού για άτομα άνω των 12 ετών.

Στο Παρίσι,έγιναν πέντε συγκεντρώσεις, οι διαδηλωτές άρχισαν να βαδίζουν από τους πρόποδες του Πύργου του Άιφελ από Champs-de-Mars σ’ Invalides, μετά από πρόσκληση του κινήματος Patriots του Florian Philippot.Μια άλλη πομπή, που αποτελείται από «Κίτρινα Γιλέκα», διαδηλώνει στο κέντρο της πόλης, μεταξύ του Χρηματιστηρίου και του Βασιλικού Παλατιού.

Image
Image

(Μασσαλία κατάληψη σιδηροδρομικού σταθμού)

Στη Νίκαια Πυροσβέστες ένστολοι με υγειονομικούς πορεύθηκαν μαζί κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού…

Image

dimpenews.com