Κάποιες μέρες μετά τη β΄δόση της Pfizer πέθανε από ανακοπή ο 36χρονος προπονητής της Μάνης!!!

Νεκροψία για διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του Κώστα Αργυρόπουλου – Στις 11/8 είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου αναφέρει το messiniapress.gr επικαλούμενο το οικογενειακό του περιβάλον. Από την πρώτη στιγμή θέσαμε το ερώτημα τυχόν εμβολιασμού του ( 36χρονος προπονητής πέφτει νεκρός μέσα στο γήπεδο στη Μάνη.Είχε εμβολιαστεί;;;) αφού έχει παρατηρηθεί διεθνώς ότι κυρίως μετά τη β΄δόση του εμβολίου εμφανίζονται καρδιακά προβλήματα κατά την διάρκεια έντονης φυσικής άσκησης ενδεικτικό το π.χ με τους 3 Βέλγους ποδηλάτες που νοσηλεύονται..

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Κώστα Αργυρόπουλου, η απώλεια του οποίου έχει συγκλονίσει τη Μεσσηνία.

Ο Κώστας Κυριακόπουλος, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μάνης, στην οποία ήταν βοηθός προπονητής. Η διακομιδή του στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας έγινε αρχικά με ιδιωτικό αυτοκίνητο και στη συνέχεια με ασθενοφόρο, εντός του οποίου έχασε τις αισθήσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί ο Κώστας Κυριακόπουλος, σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον, είχε εμβολιαστεί πλήρως, καθώς είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου (pfizer) στις 11 Αυγούστου προσθέτει το messiniapress.gr

dimpenews.com