Αδερφοφάδες covid19.

Είναι η ώρα του χαφιεδισμού του δοσιλογισμού των κουκουλοφόρων των συνεργατών που πιο ξεδιάντροπα κι από τα πρότυπά τους δίνουν τ΄αδέρφια τους στο στυγνό ξενόδουλο καθεστώς με γυμνά πρόσωπα και δημοσίως για να είναι αρεστοί στ΄αφεντικά τους, υπηρετούντες τυφλά και με παρωπίδες-επωμίδες το Μεγάλο Αδερφό…Αδερφοφάδες.. εμφυλιακό κλίμα….Οι μεν δίνουν τους δε…για να σιγουρέψουν επαγγελματικά τα κεφάλια τους… καλοθελητές χωρίς ηθικό κίνητρο με μόνο στόχο τη διασφάλιση της ατομικότητάς τους της καλοπέρασής τους…Εθελόδουλοι…υποταγμένοι…νομοταγείς στην αδικία νομοταγείς στην εκτροπή νομοταγείς στην παρωδία, νομοταγείς στην οπερέτα δημοκρατία, διψούν για εξέλιξη- ανέλιξη διψούν για χρήμα διψούν για εξουσία διψούν για αναγνώριση των ”καλών υπηρεσιών” που προσφέρoυν..Πείνα και δίψα για αντάλλαγμα….κι ας παριστάνουν ότι είναι ”δίκαιοι κι ίσιοι σ’ όλες των τες πράξεις”.

Υπάρχει ιστορική συλλογική μνήμη έστω αμυδρή υπάρχει…

Δώστε τους μια κουκούλα όταν δίνουν τ’αδέρφια τους σκεπάστε τους.. τα πρόσωπα όπως κρύβετε επιμελώς αυτά των εγκληματιών….

Αδερφέ μου συνάδελφε

”Αδερφέ μου σκοπέ,σ’ ακούω να περπατάς πάνω στο χιόνι σ’ ακούω που βήχεις μες στην παγωνιά σε γνωρίζω, αδερφέ μου και με γνωρίζεις. Στοιχηματίζω αριστερά μέσα στο στήθος σου πως έχεις μια καρδιά.

Θυμάσαι; Είχες κάποτε ένα τετράδιο ζωγραφισμένο χελιδόνια ..

χτύπα με αλλού μη σημαδέψεις την καρδιά μου. Κάπου βαθιά της ζει το παιδικό σου πρόσωπο.Δεν θάθελα να το λαβώσεις.”

dimpenews.com