Στο βιολογικό Γ Παγκόσμιο πόλεμο νικητές θα είναι οι Γερμανοί…ηττημένοι οι Αγγλοαμερικάνοι ( οι Σύμμαχοι). O γερμανικός ρεμβανσισμός! Το σχέδιο: ν΄αποδειχθεί ο αντίπαλος πιο ναζί κι από τους Γερμανούς! Η Β’ Νυρεμβέργη. Γερμανός Υπ.Εργασίας: οι εργοδότες να μην έχουν πρόσβαση σ΄εμβολιακό στάτους εργαζομένων.Μη υποχρεωτικός εμβολιασμός και σ’ υγειονομικούς κι αν απαιτηθεί 1 εχέγγυο θα προβλέπεται και πρόσφατο αρνητικό τεστ!

τίτλος του βιβλίου: Nαζί Ιατρική και η Δίκη της Νυρεμβέργης!

Στο βιολογικό Γ Παγκόσμιο πόλεμο νικητές θα είναι οι Γερμανοί…ηττημένοι οι Αγγλοαμερικάνοι ( οι Σύμμαχοι). O γερμανικός ρεμβανσισμός! Το σχέδιο: ν΄αποδειχθεί ο αντίπαλος πιο ναζί κι από τους Γερμανούς! Η Β’ Νυρεμβέργη. Γερμανός Υπ.Εργασίας: οι εργοδότες να μην έχουν πρόσβαση σ΄εμβολιακό στάτους εργαζομένων.Μη υποχρεωτικός εμβολιασμός και σ’ υγειονομικούς κι αν απαιτηθεί 1 εχέγγυο θα προβλέπεται και πρόσφατο αρνητικό τεστ!

Ο Γερμανός υπουργός Εργασίας λέει ότι οι εργοδότες δεν μπορούν να ζητήσουν εμβολιακό στάτους από τους εργαζομένους τους.

Η γερμανική κυβέρνηση απέρριψε την Τετάρτη μια πρόταση που θα έδινε στους εργοδότες το δικαίωμα να γνωρίζουν εάν οι υπάλληλοί τους είναι εμβολιασμένοι κατά του ιού covid19.

Ο Hubertus Heil, Γερμανός Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, δήλωσε ότι η χώρα του έχει αυστηρούς νόμους περί απορρήτου ( σσ εδώ καταργήθηκαν το ιατρικό απόρρητο, τα προσωπικά δεδομένα). Οι εργοδότες δεν μπορούν να υποχρεώσουν τους υπαλλήλους τους να παράσχουν αυτές τις πληροφορίες. Αναγνώρισε, ωστόσο, ότι χρειάζονταν ρεαλιστικές λύσεις σε μέρη με αυξημένο κίνδυνο μετάδοσης του ιού CCP, όπως νοσοκομεία ή φυλακές.

«Πρέπει να ενεργούμε με σεβασμό στο κράτος δικαίου. (σσ εδώ επικράτησε το κράτος αδικίας) Η δράση σύμφωνα με το κράτος δικαίου σημαίνει ότι ο εργοδότης δεν έχει το δικαίωμα να λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την υγεία […] [και] επίσης δεν επιτρέπεται να συμβουλεύεται τον ιατρικό φάκελο ενός εργαζομένου, επειδή πρόκειται για πολύ προσωπικά δεδομένα » είπε ο κ. Heil σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD, αναφέρει το RT.

Ο Γερμανικός ρεβανσισμός.

Για τις τοποθεσίες «υψηλότερου κινδύνου», είναι πιθανό ότι οι εργαζόμενοι να πρέπει να αποδείξουν στο μέλλον ότι έχουν εμβολιαστεί, έχουν βρεθεί πρόσφατα αρνητικοί ( τεστ) ή έχουν αναρρώσει αφότου νόσησαν

( δηλ. την ώρα που το βιονομικό καθεστώς στην Ελλάδα θάβει ζωντανές 50.000 ψυχές 10.000 υγειονομικούς συν οικογένειες τους στη Γερμανία αυτή τη στιγμή χωρίς κανένα υγειονομικό εχέγγυο ως προς κόβιντ οι υγειονομικοί είναι στη θέση τους και στη χειρότερη περίπτωση στο μέλλον να τους ζητηθεί το τρίπτυχο εμβολιασμός-νόσηση ή τεστ που ακολουθεί όλη η πολιτισμένη Ευρώπη κι όλη η υφήλιος. Γεννάται το ερώτημα ποιόν συμφέρει η αποσταθεροποίηση, ο εθνικός διχασμός ποια συμφέροντα εξυπηρετούν πολλοί εκπρόσωποι απρόσωποι αυτού του έρμου τηλεόπληκτου λαού κι ο μιντιακός συμφερτός. Τι θέλει να μας πει η κυβέρνηση-συγκυβέρνηση ότι είναι πιο Γερμανοί από Γερμανούς σε θέματα ασφάλειας και υγείας;;; Μήπως δουλεύει για την ατίμωση ελληνισμού και ξέπλυμα γερμανικού παρελθόντος-ιστορίας;; Oι Γερμανοί είναι ρεμβανσιστές θα χαρούν πολύ να δουν στη Νέα Νυρεμβέργη επί εδάφους τους εκπροσώπους λαών που τους γονάτισαν στον Β Παγκόσμιο για να ισοσκελίσουν την ιστορική μνήμη και θα γίνει. Οι δικοί μας έχουν άγνοια κινδύνου όπως και οι απληροφόρητοι οπαδοί τους ότι υπάρχει ένα παγκόσμιο μαζικότατο κίνημα που διευρύνεται συνεχώς στο οποίο ηγούνται οι πιο έγκριτοι ειδήμονες γιατροί,ερευνητές,νομικοί κλπ.. Και ο δημόσιος κατήγορος θα είναι όλως περιέργως Γερμανός και λέγεται Reiner Fuellmich γι αυτό γυρνάει δεξιά αριστερά ως και σε ΗΠΑ και μαζεύει στοιχεία είναι υπό κρατική εποπτεία-ας φαίνεται ανεξάρτητος νομικός ερευνητής- δουλεύει για γερμανικό παράγοντα δουλεύει για ν΄αποδείξει ότι το Δ Ράιχ δεν ήταν γερμανικό ήταν των συμμάχων. Στο βιολογικό Γ Παγκόσμιο πόλεμο νικητές θα είναι οι Γερμανοί…ηττημένοι οι Αγγλοαμερικάνοι) ..

Ωστόσο, οι εξαιρέσεις από τους γερμανικούς νόμους περί απορρήτου χορηγήθηκαν τον περασμένο Αύγουστο για να επιτρέψουν την επαναλειτουργία των εστιατορίων, το προσωπικό και οι πελάτες έπρεπε να αποδείξουν ότι έχουν εμβολιαστεί ή ότι διαθέτουν αρνητικά τεστ Covid.

Οι παρατηρήσεις του κ. Heil συμπίπτουν με τη συμφωνία του υπουργικού συμβουλίου, που επιτεύχθηκε την 1η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την οποία οι εργοδότες πρέπει να δίνουν άδεια στους εργαζομένους τους για να εμβολιαστούν . Οι εταιρείες που αποφασίζουν για αυτά τα μέτρα θα μπορούσαν να λάβουν υπόψη την κατάσταση εμβολιασμού του προσωπικού τους εάν ενημερώνονταν.

Η Christine Lambrecht, Υπουργός Δικαιοσύνης και Προστασίας των Καταναλωτών, δήλωσε στην ομάδα τύπου Funke ότι οι πληροφορίες που σχετίζονται με την υγεία των ανθρώπων είναι προσωπικές και ευαίσθητες, αλλά συμφώνησε ότι η παροχή τέτοιων πληροφοριών στους εργοδότες θα ήταν δυνατή σε χώρους εργασίας υψηλού κινδύνου.

«Οι πληροφορίες για την υγεία των εργαζομένων είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες και το θέμα του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού είναι ένα από αυτά», είπε η κ. Λάμπρεχτ.

Η Γερμανία, η οποία έχει ένα από τα χαμηλότερα κατά κεφαλήν ποσοστά θανάτων στην Ευρώπη, έχει ήδη απορρίψει τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, λέγοντας ότι ένας τέτοιος νόμος θα υπονόμευε την εμπιστοσύνη του κοινού.

Στη Γερμανία επικράτησαν οι αναθεωρητές στην Ελλάδα οι νοσταλγοί των δοσίλογων! Πιο ναζί κι από τους Γερμανούς!!Ο πολιτικός γενιτσαρισμός πάντα έτσι εκφραζόταν υπερθμέτιζε το κατοχικό αφήγημα. Σήμερα είμαστε αντιμέτωποι με ιατρικά εγκλήματα βιολογικού πολέμου (αφού ο ιός ήταν βιολογικό όπλο). Είναι άλλο να πεθαίνεις από κορωνοιό κι άλλο να πεθαίνεις από το πειραματικό υποχρεωτικό ή καταναγκαστικό εκβιαστικό ψευδεπίγραφο εμβόλιο μέσα στο σαλόνι σου μπροστά στην τηλεόραση, στον ύπνο , στο αμάξι, στο γήπεδο!! Για μισό εκατομμύριο θανάτους μετά το εμβόλιο μόνο στην Αμερική κάνει λόγος ο νομικός Reiner Fuellmich προειδοποιώντας προς πάσα κατεύθυνση πως τα επίσημα στοιχεία είναι παραποιημένα κι εντελώς ψευδή. Ποιοι ενέχονται στην απόκρυψη και συγκάλυψη του μεγαλύτερου και πιο εγκληματικού γενοκτόνου ιατρικού σκανδάλου όλων των εποχών ποιοι παρά ταύτα εξωθούν τους πληθυσμούς μαζικά στο τορνευτήριο;;;; ( κι ακόμη δεν έχουν καταχωρηθεί οι μακροπρόθεσμες συνέπειες του κατά τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Κριστιάν Περόν γενετικού τροποποιητή. Αυτό το κομμάτι ίσως στοιχειοθετεί και την πιο κρίσιμη μάζα του ενοχοποιητικού υλικού. Υπομονή, στην ιστορία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Η εσπευσμένη νίκη ποτέ δεν επικράτησε ήταν μόνο και μόνο για να έχει την πρόσκαιρη ικανοποίηση επικράτησης ο προορισμένος να ηττηθεί)

Το γεγονός ότι η μεγάλη συγκέντρωση του αντικινήματος αμφισβήτησης έγινε στο Βερολίνο με κεντρικό ομιλητή τον Kennedy συνάδει με το γερμανικό ρεμβανσισμό.

Όσο για το πολιτικό τζάκι των Kennedy είναι η ιστορική ευκαιρία για τη δική τους ρεβάνς κατά του πολιτικού κατεστημένου των ΗΠΑ για τη δολοφονία του jf.

Όλες οι χώρες γερμανικής επιρροής το πήγαν πολύ χαλαρά Ολλανδία, όλη η Σκανδιναβία με πρώτη και καλύτερη τη Σουηδία ενώ η Δανία είναι η α΄χώρα που κήρυξε τέλος της πανδημίας και την υποβάθμισε σε απλή επιδημία γρίπης με λήξη συναγερμού. Η Ελβετία που έχει και γερμανόφωνο καντόνι προσανατολίζεται σε γερμανική λύση μη υποχρεωτικότητας για υγειονομικούς ενώ το Βέλγιο το μισό γερμανικής επιρροής Φλάνδρα συν γερμανόφωνο καντόνι έδωσε πολλούς αντιφρονούντες ειδήμονες α΄γραμμής και μην επιβάλλοντας ως τώρα υποχρεωτικότητα. Ενώ και η Τσεχία επανέλαβε το δόγμα Μέρκελ περί μη υποχρεωτικότητας.

Η Γερμανία μετά το τέλος αυτού του ακήρυχτου Γ΄παγκόσμιου πολέμου θα είναι η αδιαφιλονίκητη νικήτρια αφού θα έχει προασπίσει εν αντιθέσει με Συμμάχους Γαλλοαμερικανοάγγλους τους δημοκρατικούς θεσμούς..Η ιστορική της αντίπαλος η Γαλλία θα έχει ηττηθεί κατά κράτος αφού ο Μακρόν έσβησε όλη την παρακαταθήκη της Δημοκρατίας της Ελευθερίας της Ισότητας σκότωσε το Γαλλικό Διαφωτισμό ξεθεμελίωσε την Διακήρυξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εκρίζωσε ό,τι είχε απομείνει ως πνεύμα της Γαλλικής Επανάστασης και η Γαλλία είναι τώρα στα μάτια των λαών το προπύργιο της καταπίεσης και του ολοκληρωτισμού.. Αυτό θα έχει αντίκρυσμα όχι μόνο στην αναστήλωση του γερμανικού γοήτρου αλλά και στο ξεκάθαρο προβάδισμα σε πολιτική κι οικονομία. Μετά τη Β Νυρεμβέργη η Γερμανία θα είναι μόνη υπερδύναμη στα όρια της ΕΕ..άνευ αντιπάλου…Οι Γερμανοί δεν ήθελαν να κερδίσουν έναν ακόμη πόλεμο έγνοια τους ήταν να διορθώσουν την ιστορία κι αυτό κάνουν…Αποκατάσταση.

Η Γερμανία ηγεμονεύει του πράσινου καπιταλισμού..Η μετάβαση…

dimpenews.com