Τελικά ούτε ο Πολάκης ήταν ο άλλος πόλος. Ο άλλος πόλος είναι πάντα και μόνο ο Λαός!

Τελικά ούτε ο Πολάκης ήταν ο άλλος πόλος. Ο άλλος πόλος είναι πάντα και μόνο ο λαός! Κάθησε κι αυτός στο εμβολιακό ”εδώλιο” on line.

Ο Κυρίαρχος Λαός..Όλες οι εξουσίες άλλωστε πηγάζουν από αυτόν και ασκούνται γι αυτόν.

Κυβερνούν ερήμην του λαού..

Δεν έχουν λαϊκή εντολή για υποχρεωτικό εμβολιασμό δεν έχουν λαϊκή εντολή για πειραματικό εμβολιασμό πληθυσμού. Δεν έχουν λαϊκή εντολή για στρατιωτικό νόμο κι απαγόρευση κυκλοφορίας, δεν πήραν λαϊκή εντολή για υγειονομικό απαρτχάιντ και Green Pass.Δεν εξουσιοδοτήθηκαν να καταργήσουν ισονομία και ισοπολιτεία, να επιβάλουν καθεστώς διακρίσεων και διαχωρισμού στα πρότυπα των Ταλιμπάν. Δεν τους δόθηκε λαϊκή εντολή σε κανέναν από τους 300 ενός ”Λεωνίδα” άβουλου άτολμου κι υποταγμένου που ενέδωσε από νωρίς στα Σούσα των Βρυξελλών και της Ν Υόρκης και προσχώρησε στην πολιτική Σατραπεία Τυραννία της παγκόσμιας ελίτ να επιβάλει εργασιακό πογκρόμ με πρόσχημα την υγεία και να απολύσει 10.000 υγειονομικούς υγιείς όταν το εθνικό σύστημα Υγείας πνέει τα λοίσθια. Και να θέλει να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος επεκτείνοντας το πογκρόμ ως επέκταση υποχρεωτικότητας.. Άρχισαν τα ιατροδικεία στους αντιφρονούντες επιστημονικά διαφωνούντες !!

Δεν υπάρχει πολιτική και ηθική νομιμοποίηση για τίποτα απ’ όλα αυτά… Απαιτούν την παράδοση εργασιακών δικαιωμάτων, απαιτούν αυτοπαράδοση σώματος, αυτοδιάθεσης, το σώμα ούτε νεκρό δεν το παραδίδεις στο αντίπαλο και λαός και εξουσία είναι και πάλι αντίπαλοι σε μια αέναη σύγκρουση συμφερόντων.

Ούτε ο Πολάκης ήταν ο άλλος πόλος…το αντίπαλο δέος είναι ο παντοδύναμος λαός.Ο λαός δεν ψάχνει για ηγέτες δεν προσλαμβάνει αναλώσιμους γι αυτό πλέον και μαζικά δεν ακολουθεί κανέναν. Παθητική ψήφος για δεκαετίες..Μόνος ηγέτης ο λαός…

dimpenews.com