”Ο λαός δεν ξεχνά….” κι αποδοκιμάζει την Κατοχική ηγεσία στην εξόδιο του Μίκη! BINTEO

”Ο λαός δεν ξεχνά….” κι αποδοκιμάζει την Κατοχική ηγεσία στην εξόδιο του Μίκη! Άγριες αποδοκιμάσιες,γιουχαίσματα και υβριστικά συνθήματα κατά του Πρωθυπουργού ήχησαν ρυθμικά κατά την προσέλευση κι αποχώρησή του από την Μητρόπολη Αθηνών. Ο πρωθυπουργός είναι πλέον persona non grata στην ελληνική ιστορική πρωτεύουσα!! Το πρωτοφανές μίσος κατά των εργαζομένων, του λαού προμηνύει μεγάλα γεγονότα!!!

To καθεστωτικό κανάλι της ΕΡΤ λογόκρινε τα συνθήματα μείωσε έκλεισε τα μικρόφωνα και περιορίστηκε σε σχολιασμό από το στούντιο όσο κρατούσε η λαϊκή καταιγίδα. Φωνή λαού οργή Θεού!!

Επικήδειο εκφώνησε η αντ’ αυτού του Μίκη Πρόεδρος Δημοκρατίας έναν θώκο που δεν του εμπιστεύθηκαν ποτέ και είναι προς τιμή του οι πάτρωνες της χώρας και ο ΓΓ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας που εκφώνησε ένα Επιτάφιο πραγματικά άξιο της περίστασης ενώ ουσιαστικά τόνισε πως αυτός ο νεκρός αυτό το φέρετρο θα γίνει εφαλτήριο νέων αγώνων για δικαιοσύνη για ειρήνη κλπ. ”το φέρετρό σου σηκώνεται, υψώνει τη γροθιά της «κι αντριεύει και θεριεύει» η Ελλάδα!” όπως χαρακτηριστικά είπε!

Image

πρώτος πρωθυπουργός στην ιστορία της χώρας που δεν έχει συναίσθηση πραγματικά που βρίσκεται…αλλά η αμηχανία κι η νευρικότητά του ήταν εμφανής. Αισθάνεται άβολα στην πρωτεύουσα νιώθει ότι είναι σ’ εχθρικό έδαφος ως και στην Μητρόπολη και κάθεται σταυροπόδι μέσα στο ναό μπροστά στη σωρό του μεγαλύτερου Έλληνα του πιο Οικουμενικού κι από τον ίδιο τον Οικουμενικό αφού ένωσε δεν δίχασε και το έργο του και οι αγώνες του διέσχισαν τα πέρατα της οικουμένης! Ιεροσυλία, φόβος ,αμηχανία…..εκτός κι αν θεωρεί πως η Εκκλησία είναι τσιφλίκι του γιατί την έσυρε στο θέμα υποχρεωτικών εμβολιασμών τη σφράγισε για 2 χρόνια, τη γελοιοποίησε με καθολική τελετουργική μασκοφορία .. Λάθος εκτίμηση, εδώ κι αν είναι πολύ γελασμένος!!!!!

Κάθε άνθρωπος έρχεται στον κόσμο επιφορτισμένος με μια αποστολή.. Ο Θεοδωράκης μπορεί σαν άνθρωπος να έκανε μικρά και μεγάλα λάθη όπως όλοι όμως επιτέλεσε στο ακέραιο την αποστολή του.Λίγοι άνθρωποι κατορθώνουν ν’αναγνωρίσουν την αποστολή τους και πολύ περισσότερο να την φέρουν εις πέρας. Τα κατάφερε γι αυτό αποτελεί απαράμιλλο πρότυπο για τον καθένα. Κι η αποστολή του ήταν να προασπίσει και να πολλαπλασιάσει το μοναδικό χάρισμά του που με επίπονη δουλειά το ανέδειξε σε πραγματικό μουσικό στερέωμα και το διένειμε απλόχερα ως την άλλη άκρη της γης..Καθήκον δεύτερο όχι ήσσονος σημασίας ήταν ως προσωπικότητα πλέον παγκόσμιου βεληνεκούς ν ‘αναδείξει και πάλι τις οικουμενικές αρχές της Δικαιοσύνης, της Ειρήνης της Αδελφοσύνης της Δημοκρατίας,της Κοινωνίας, του σεβασμού του κάθε ανθρώπου, της οφειλόμενης τιμής στον κόσμο της εργασίας!

To YΓ….νο1

Το ΥΓ νο 2

ο Πρωθυπουργός πήγε διαβασμένος γι αυτό κι έφερε μεγάλη ομπρέλα ως ασπίδα αν χρειαστεί για να χει κάλυψη αν βρέξει καρεκλοπόδαρα…διάφορα ήδη μπακαλικής γι αυτό κι απορώ αν και διαβασμένος ως όφειλε πως απορεί στο τέλος για την υποδοχή! και είναι προϊδεασμένος γιατί ξέρει πολύ καλά τι πολιτική ασκεί.

dimpenews.com