Η νόσος των ”ιερών αγελάδων” του βιονομικού καπιταλισμού! ΑΧΕΠΑ: 7-10 πλήρως εμβολιασμένοι υγειονομικοί θετικοί στον covid19!

Η νόσος των ”ιερών αγελάδων” του βιονομικού καπιταλισμού! ΑΧΕΠΑ: 7-10 πλήρως εμβολιασμένοι υγειονομικοί θετικοί στον covid19!

Σύμφωνα με το typosthes που επικαλείται ρεπορτάζ του ΑΝΤ-1 συναγερμός στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως 7 με 10 υγειονομικοί εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Οι υγειονομικοί εμφάνισαν συμπτώματα και υποβλήθηκαν σε μοριακά τεστ, τα οποία βρέθηκαν θετικά και στη συνέχεια τέθηκαν σε καραντίνα. Μέχρι τώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως κανένας δεν νοσεί βαριά, ωστόσο, υπάρχουν φόβοι για συρροή κρουσμάτων.

Παράλληλα, υπάρχουν και 4 υγειονομικοί που νοσηλεύονται, οι οποίοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.” 

Που σημαίνει οι μαξιμαλιστές του Μαξίμου απέλυσαν αναίτια υγιείς υγειονομικούς ” διότι δε συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις” μη φορείς του κόβιντ (μη μεταδότες) κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να διαπιστωθεί με αντιγονικό τεστ και διατήρησαν στις θέσεις τους τις ”ιερές αγελάδες” του βιονομικού καπιταλισμού τους υπεράνω πάσης υποψίας πλήρως εμβολιασμένους που ήταν θετικοί άρα μεταδότες του ιού. Η αδικία είναι κατάφωρη..

Επίσης υπάρχουν και εκπαιδευτικοί που νοσηλεύονται αν και πλήρως εμβολιασμένοι και γιατρός που νοσηλεύεται αν και πλήρως εμβολιασμένος..

Σε γηροκομείο στη Γερμανία παρατηρήθηκαν μαζικά κρούσματα σε εμβολιασμένους τροφίμους και με την 3η δόση τουλάχιστον 3 σ΄ ένα ίδρυμα..

dimpenews.com