Στα νέα βιβλία Ιστορίας-Γεωγραφίας στην 6η τάξη στη Γαλλία υπάρχει μια ανησυχητική προπαγάνδα για διαμόρφωση όχι πολιτών αλλά σκλάβων. Ιδεολογικό μάθημα για το πόσο ωφέλιμο ήταν το lockdown!!! Δημιουργούν φασιστονεολαία covid19!

Στα νέα βιβλία Ιστορίας-Γεωγραφίας στην 6η τάξη στη Γαλλία υπάρχει μια ανησυχητική προπαγάνδα για διαμόρφωση όχι πολιτών αλλά διαπαιδαγώγηση προς παραγωγή υποταγμένων σκλάβων που θα μάθουν από τα γεννοφάσκια τους ν’ αγαπούν τις αλυσίδες τους και ν αγαπούν το νέο πατερούλη του έθνους το Μεγάλο Αδερφό.

Tα σχολεία μετατρέπονται σε Τοπικές Κόβιντ, ο δάσκαλος σε θέση καθοδηγητή διαφωτιστή και το μάθημα γίνεται ιδεολογικό. Πλύση εγκεφάλου και προπαγάνδα ακατάσχετη. Εμποτισμός με το σύνδρομο Στοκχόλμης πως θ αγαπήσεις τους βασανιστές σου…

Στο βιβλίο υπάρχει τίτλος ενότητας: Coronovirus και lockdown!Κατανοώ τι είναι το γενικό συμφέρον. Προβληματισμός: πως κάποιες ελευθερίες μπορούν ν’ ανασταλούν στο όνομα του γενικού συμφέροντος; H εφαρμογή του lockdown έναντι της πανδημίας covid19.Μια δέσμευση ατομική και συλλογική.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το παράθεμα ”Μαρτυρίες ανηλίκων για το lockdown.” Tην ώρα που δεν υπάρχει μελέτη στον κόσμο ή ιατρική θέση ακόμη και των υπέρμαχων του καθεστώτος για την ωφέλεια των μαθητών ή παιδιών από lockdown αντίθετα είναι κοινός τόπος πως ήταν καταστροφή σύμφωνα με παιδοψυχιάτρους ψυχολόγους φυσιολόγους παιδιάτρους κλπ το βιβλίο προπαγανδίζει το αντίθετο. Δήθεν μαρτυρία παιδιού: εκτιμώ ότι έχω τους γονείς μου στο σπίτι γιατί έκτοτε έχουν το χρόνο να μιλήσουν μαζί μου και να με βοηθήσουν στα μαθήματα μου ενώ πριν ήταν απορροφημένοι από τη δουλειά τους”. Το βιβλίο είναι διανθισμένο με σκίτσα για ελέγχους υγειονομικούς κλπ.

Το λοκντάουν ωφελεί τα παιδιά αντιδραστική κι αντιεπιστημονική θέση.Οι μέλετες δείχνουν μια σειρά από καταστροφικές παρενέργειες:

ότι πολλαπλασιάστηκαν τα υπέβαρα και παχύσαρκα παιδιά στην Αμερική.

Καρδιολόγος Καθηγητής Καρδιοαγγειακής Φυσιολογίας François Carré: το lockdown και η απουσία σωματικής άσκησης δύναται να μειώσει τις γνωστικές ικανότητες του παιδιού κατά 40%.O μόνος τρόπος βελτίωσης της ανοσίας είναι η σωματική άσκηση!!

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ: Καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής:oι νοσηλείες παιδιών κάτω των 15 για ψυχιατρικά προβλήματα αυξήθηκαν 80% λόγω διαχείρισης covid19! 2,5 φορές πάνω οι αυτοκτονικές τάσεις, 4 η ανορεξία, 3 το άγχος.Αιτία:lockdown.Ο βιολογικός αποσυγχρονισμός της τηλεργασίας οδηγεί ως και σε σχιζοφρένεια. Η μάσκα δεν βοηθάει!

Ο Καθηγητής Παιδιατρικής Robert Cohen μιλάει για “ψυχολογική επιδημία” και ζητάει τα σχολεία να παραμείνουν ανοιχτά. ”Τα παιδιά είναι άρρωστα από το lockdown”..

Καθηγητής Φυσιολογίας Jean-François Toussaint γιατρός στο Hôtel-Dieu και Διευθυντής του IRMES: “το lockdown είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής ”….

Μια πλειάδα Γάλλων Ψυχολόγων,Παιδοψυχιάτρων, Ψυχαναλυτών καταγγέλει: η παιδική ηλικία χρησιμοποιείται ως ένα πειραματικό πεδίο θεσμικών τεχνικών χειραγώγησης. Κλινική μελέτη:Τραυματικές επιπτώσεις της τρέχουσας υγειονομικής πολιτικής στα παιδιά…

3 Ψυχολόγοι :σώσαμε την υγεία αλλά τραυματίσαμε τα παιδιά;H κατάσταση παιδιών επιδεινώνεται αστραπιαία.Υγειονομική πολιτική του τρόμου. Ντελιριώδη πολιτική επιδημίας εφάμιλλη πρακτικής ναζισμού.Ο ιός εχθρός,ένα ντελίριο παρανοϊκής καταδίωξης.BINTEO

Ψυχολόγος: τ΄άτομα δεν αρρωσταίνουν ψυχικά από φόβο του covid19 αλλά από συνέπειες διαχείρισης κρίσης. Αύξηση ναρκωτικών και ψυχότροπων ουσιών.Οι νέοι δεν βλέπουν μέλλον , δεν υπάρχουν σπουδές,οι έφηβοι δεν μπορούν να έχουν διεπαφή..

dimpenews.com

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s